Şu kıza da bi el atın ablalarım .

Sakın kaçım deme aileni üzersen ikiyakan bir araya gelmez.benim ablamda kactı babab 7sene görüşmedi tabi biz görüşüyordük .ablam evlendiginde cok zorluk cekti inanın .ikna edin nasıl olacaksa artık .Allah yardımcınız olsun.

Abla şimdi annem de şöyle bİsey var. Her lafa cevap veriyim diyor. Hic acaba bunu neden dedi demiyor . Ben var ya bu dediklerini desem daha derken ağzıma vurur . Ki bunu nerden biliyorum . Kuzenim senin anlattığın gibi bu lafları edebilecek karakterdedir . Teyzem annem gibi değildir . Mesela teyzem anneme şöyle dedi diye üzülür ağlar. Annem der ki aman bacım şunun dediğini ne dikkate aliyon . Daha derken ağzıma terlikle vur bakiyim sesi çıkıyor mu der. Bu yapıda. Ben hic bi konuda annemle konuşamadım. Hep bi savunma hali var annem de. Çok basit bi ornek veriyim. Geçenler de küçük erkek kardeşim ben televiyon seyrederken kurşun kalemi hızlıca bacağıma sapladı. Bi anda . Nasıl canım yandı. Bildiğin bacagimin üst derisini almış delik oldu. Annem dediği. Sende gözünün önüne baksaydın . Her konuda ben bisey yapmalıyım yani. İlla laf söyleyecek .

Babama ne kadar oynasak da. Sonucda odalarına gidince annem her türlü konuşacakdir. Sevgilime dedim ama pek gönüllü olmadı. Baba konusunda. Annem konuşsun diyor. Babadan çekiniyor. Bende ilk baba konuşma taraftariyim. Ama bilmiyorum ya.

Görüşmüyorum canim ya. Ama annenin kalbi cok kati onu anladim sacma sapan bahaneler buluyor. Yok mutsuz olacan yok bilmem ne görücü usulüylemutlu olacagin ne malum. At gozluguyle bakiyor annen bu duruma Allah yardimcin olsun
Amin ablacım. Çok dua ediyorum ya. Bilmiyorum herşey yoluna girer inşllah.

Valla ben artik bize düşmez diye düşünüyorum . Onun annesi benim annemi habersiz ce arasa nasıl olur peki. Bi tanışabilir miyiz. İstemeye gelmeyeceğiz . Misafir olarak gelebilir miyim falan dese. Öyle olur mu sence ?

Abla inan olmuyor ki. 4 yıl sonucda. Çok hayal kurduk. İnsan hayal kurmaktan da bıkıyor bi zamandan sonra. O su anda sadece bu hafta annem anneni bi arasın bi konuşsunlar diyor. Sürekli dediği bu. Ne yapalım sence ?

Bende kaçmak istemiyorum inan. Kim ister ki zaten. Ama bende kolay şeyler yaşamıyorum. Hic destekçim yok. Hic kimsem yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Ne akraba ne tanıdık kimse severek evlenmeyi desteklemez. Dedeme anlatsam diyorum ilk fırsatta. Babamın babasına. En azından o bilse. Ama isteme konusu nasıl olacak. Eve almayız diyorlar.

Yok hiç görmedi sevgilimi . Ama adını soyadını . Baba adını, nereli olduklarını falan biliyor. Acaba tanırlar mi ? Nasıl olacak ki. Hayır bizimkilerde araştırmadan öyle gel demezler. Nasıl yapsak ki. Ya eve bi gelseler tamam inşallah da. İste.

Bende böyle düşünüyorum abla. En son çare o mecburen. Tabi bu zaman zarfında sevgiliminde işini kurup evi yavaştan duzmesini istiyorum. En son çare de o.

Annesi gelsin tabi.. ama sevgilin iyi hazırlasın annesini.. tanisalim desin isteme olayını biraz askıya alın şimdilik.. Aileler tanışmış olur belki hoslarina giderler.. Çiçek tatlı hediye vs mutlaka olsun.. bahane birakmasinlar Sizinkilere.. ozenmisler desinler.. annenle konuş sakince.. sizi üzmek istemiyorum bi tanı kısmet bakalım falan de.. Anneanne büyük teyze falan varsa o da gelsin.. annen daha sakin konuşur büyük biri ile..

Çok mutlu oldum inan senin adına . Peki bisey soracağım. 10 ay oldu ya. Bisey değişti mi.
Annem diyor ki daha ertesi gün anlarsın ama is işten geçer diyor. Huyunda bi değişiklik, bi hayal kırıklığı yada sevgide bi azalma ?

Abla inan hic destekçim yok. Teyzem biliyordu. Ama annem öğrendikten sonra neler dediyse onu da hemen etkisi altına aldı. Acaba teyzeme desem tekrar anlatsam nasıl olur. Sevgilimde annem konuşsun diyor. Nasıl olacak ya ? Çok korkuyorum abla ya.

İnan bunca lafindan sunu cımbızla çekiyorum. Gün gelip çok mutlu olduğunda hepimizin selamını ilet. Ah ne kadar hoşuma gitti anlatamam. Güldüm . Baş üstüne deyim. İnşallah. Rabbim o günleri tez zamanda gösterir inşallah . Susmak derken bide. Nasıl davraniyim aileme ?

Bakkala bile gidemezken nasıl bi adamı tanıyıp evlenme kararı alabildin. Ben hep kuşkuyla bakarım aile onayı olmayan evliliklere.
Gastrit falan olayında çok baya geldi.

Bende gelsin taraftariyim. Ama anlıyorsun beni degilmi. Valla çok korkuyorum .
Bide onun büyük teyzesi mi gelsin diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…