Su kacan alçı nasıl kurur

Barcia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
53
-3
32
Bacagimdaki alçıya su girdi sanırım fena kasıniyor ne yapmalı alciyi çıkarmalı mi nasıl.kurutabilirim kurutma makinası denedim ama kaşıntı basladi

Merhaba. Alçının içine su kaçınca bir şey olmaz. Vücut sıcaklığı 36-37 derece zaten ortalama. Sabaha kadar kurur. Muhtemelen sıcak hava tuttuğunuz için kaşınma olmuş.

Alciyi kendiniz cikartmayin. Kurutma makinayi fazla sıcak mi tuttunuz? Ilık olmasi lazim. Kasinti yarin devam.ederse doktora danisin cünkü bazen ten irite olabiliyor. Lütfen ignelerle veya cubuklarla kasimaya calismayin. Gecmis olsun

Çok girmediyse sorun olmaz.Benim de ayak alcidayken illa duş alınca sizardi.Kasinti oluyor ben çubuk gibi birşeyle kasirdim yoksa dayanamazdim.

Merhaba. Alçının içine su kaçınca bir şey olmaz. Vücut sıcaklığı 36-37 derece zaten ortalama. Sabaha kadar kurur. Muhtemelen sıcak hava tuttuğunuz için kaşınma olmuş.
Onu hiç düşünemedim parlak zeka eşim kurutma makinası ile kurur dedi kaşıntı basladi

Alciyi kendiniz cikartmayin. Kurutma makinayi fazla sıcak mi tuttunuz? Ilık olmasi lazim. Kasinti yarin devam.ederse doktora danisin cünkü bazen ten irite olabiliyor. Lütfen ignelerle veya cubuklarla kasimaya calismayin. Gecmis olsun
Alciyi çıkartmayı düşündüm ama henüz çok yeni kırık kasiyamiyirum ama nemi hissedebiliyorum evet sıcak tuttu

X