- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Yokuspokus
Bebem dokuz aylık doğduğu günden beri susmadılar susmayacaklar. Ben bittim çocuğuma geldi eleştiri sırası. Aç bu çocuk şunu yedir bunu yap diyenleri tiiye alıyorum hahaha evet aç açlığa ne kadar dayanabilecek onu test ediyorum yemek vermiyorum diyorum
Daha da hadsizleşirlerse ben biliyorum merak etme diyip surat sallıyorum. Hak ediyorlar canını sıkma ver cevabı geç
Onlar zaten fix, çocuk doğduğundan beridir kendi annem de dahil yaparlar arada. Ona takılmıyorum zaten "Hee"ye bağladım, huy gibi olmuş onlarda. Bi işte bazı bazı annem şirazeden çıkarabiliyor beni, eh o da anne-kız arasında olur deniliyor.
Bu biraz şey gibi "Sen ve çocuk, sen ve evlilik, sen ve ev hanımlığı, sen ve yemekler yapmak ahaha" vs vs gibi. :/
Bosverin desem de veremeyeceksjniz kendimden biliyorum ust uste gelince biraz sklmissiniz bu konusmalardan
Benim iki cocuk var hickimseyle gorusmuyorum bunlari duymamak icin :)
Boşveriyorum, yine boşvereceğim de işte; dediğiniz gibi, üst üste çat çat çat oldu...
Yorgunluk, uykusuzluk, mecburi hatır gönül için gidilen bir ziyaret, orada bi 15-20 kişiyle muhabbet, üstüne yersiz lafları paslamak, birkaç tuhaf bakış ve surat ifadesine denk gelmek... Ondan oldu, asabım bozuldu öyle.