- 15 Nisan 2007
- 4.692
- 2.345
Aynen katiliyorum insan bir tek sevdiğine kıyamaz üzülmesine dayanamazBu işin bir tek sırrı var; sevgi.
Adam Karısını Allah'ın emaneti diye seviyorsa zaten konu kapanmıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katiliyorum insan bir tek sevdiğine kıyamaz üzülmesine dayanamazBu işin bir tek sırrı var; sevgi.
Adam Karısını Allah'ın emaneti diye seviyorsa zaten konu kapanmıştır.
Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
Bir kadın olarak hiç naz yapmadım, yapamıyorum, yapımda yok. Eşim ısrarla niye naz yapmıyorsun diyor.
Tuhaf geliyor.
Ben sevince yere göğe sığmam meselâ, baktım adam uçmuş. Ego tavan yapmış. Ben de yerle bir ettim. Onu değil kendimi önemsedim. Bizimki böyle.
Bana hep "senden, çoğumdan önemli kimse yok, ilk sırada siz varsınız, her sey sizin için, yeter ki yüzün gülsün" der.
Beni hep vefasizlikla suçlar.
Kural 1: Ben daima haklıyım.
Kural 2: Benim haksız olduğum yerlerde daima birinci kural geçerlidir.
Erkek arkadaşım beni el üstünde tutar sağolsun bende sebebini suna başlıyorum sevgimi belli ederim ama en ufak hatasinda olay cıkartırım alttan almam kavga ediyosak haksız olmadığım sürece asla Özür dilemem ben üste çıkarım her an terkedebilecegimi hissettiririm e oda kaybetme korkusundan napıcagını şaşırır işte :)
O benim. Hiç bir zaman sevgilime vazgeçilmez olduğunu hissettirmedim. Kaybetmekten korkuyor
benim eşim öyledir.ama benim yaptığım özel bişey yok.doğru insanla birlikte olmak olay.naz yapınca kavga ediyosanız ve sen sabrediyosan el üstünde tutulmayı beklemeBen bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
Sen ne kadar zamandir berabersin?canım aah bir dokundun yarama bn ah işiteceksin aynı dertten bendede var belkide doğru insana beraber değilizdir? ben öz eletiri yapıyorum tabiki kimse tamamen haklı olamaz kusursuzda olamaz ama allah aşkına bu kadınlar bizden neyi farklı yapıyolarda bu haldeler sadakatsizliğim yok durduk yere sinirlenmem yok sevgimide belli ederim saçma sapan olaylara dahil olup başımızı belayada sokmuyorum ooooooooooooooooof şiştim yeminlen şiştim
Kotu bi sey ama ben de böyleyim ya. Haksiz olsam da bi sekilde hakli konuma gecmeyi basariyorum
"el üstünde tutulmak" kişisel bir algıdır bence.
biri çok aranırsa el üstünde tutulduğunu düşünür. birinin sevgilisi çok harcarsa..
kaldı ki kişilerin de karakterleri ve ilişki yaşama durumları birbirinden farklıdır. biri yapış yapış yaşar, biri daha sakindir. karakter olayı yani.
ama umursamama gibi durumlar için ilişkiyi irdelemek lazım. bence çok takılma.