herkesin dediği doğru bana kalırsa.. rahat olup hiç bebek düşünmedim sadece üstümüze düşeni yaptıkhayırlısı ya olacaksa oluyor herşeyin bir zamanı var buna inanıyorum ben..
1 senedir gelmiyo bebişimmm, çok üzücü bir durum
selaaammm aramıza yeni katılan arkadaşlar var .hoşgeldiniz hepiniz
gelişmelerinizi yazın ,sormak istediğiz birşey olursa cevaplarız kızlarr
bakalımm bende bu ay çok umutluydum diğer hamilelik konulrında baya bi coştum ama maaleseff dün akşamüstü adet oldum veee buraya dahil oldum..hayırlısı bebeciğim hayırlı sağlıklı bi şekilde bize katılsın işaallah...
sadece biraz tereddüte girdim şimdi ben daha işe başlamadım ocaktan sonra benim iş sahamda genişleme olucak ve kurumsal büyük firmalara başvuru yaptımsonuç beklyorum..acaba işe giriptemi bebiş yapsak hamileyken işe alınacağımı sanmam..onun geleceğinide düşünüyorum tekk maaş gerçekten zor ihtiyaç ev vss bitmiyo..
siz ne dersiniz bu konuda:26::26:
samyelicim nasılsın?mercimek nasıl:)
kalp atışını filan duydun mu hayatım?
tatlıımmm çok özledim sizi ,seninle karşılaşmak ne güzel :)
bekliyorum sabredip canım yaaa bu hafta sonu gitmeyi planlamştm ,1 hafta daha geçsin dedik ,özele gidicem ,devletteki ilgilenmedi ,moralimi bozduinşallah görürüm bebeği ,kalp atışlarını da duyarız ,
bu arada midem bulanıyor ,çok bişey yiyemiyorum ,
cnm sen pozitifi ne gün görmüştün??
Yeni arkadaşlarrr hoşgeldiniz topiğimizeee..Ohh iyiki geldiniz ya heyecan kattınız buralara
kızlar yarın beklenen adet tarihim...Önceki günlerde ara ara gelen adet sancıları kayboldu..Aslında biliyorsunuz ben bu aydan hiç ümitli değildim fakat eşim kafamı karıştırdı, rüya görüp duruyorbeşik görmüş rüyasında dün gece
kalça tarafıma belimden aşağı ağrı giriyor, bacağıma doğru uzanıyor ağrı bazen..diyorum Allah Allah en beklemediğim ummadığım ay olurmuş bi dekayınvalidemler de bize gelecekler yatılı misafir, kayınvalidem pek istiyor bi de sürpriz çıkar mı başımıza
bu arada elimde negatif bi test var onu da unutmamak lazım battan 3 gün önce yapılmış, henüz erken olabilir mi acaba :44:
bakalım ne olacak,,,olmazsaa hiiç üzülmeyeceğim çünkü beklemiyordum olursa da büyük süprizzzz
tam adet günümde görmüştüm ama silik değil oldukça belirgin çizgilerdi.
canım nasılsın hamilelek nasıl gidiyor?
iyiyim cnm çok şükür bi problem yok görünürde inşallah içerde de her şey yolundadır :) kontrole gidince belli olur inşallah sağlıklı olduğu dua edin bana..
bende çok özledim seni tatlımmm:)
görürsün canım ALLAH'ın izniyle...özele gitmek daha mantıklı en azından ilgilenirler doğru düzgün.
sen ne çabuk halime kaldın bir anda oluverdi sankii:)) idolümsün valla maşallah sana:)))
nasılsınız kızlar bayadır giremedim foruma kavakyelleri aynı haftadayız neler hissediyorsun ben mide bulantılarından ve çıkarmaktan başka bişey yapamıyorumdoktora gittik 7 haftalık 1 cm kalp atışlarımızda başlamış çıkarmalar için bi kaç test yaptı 2 güne sonuç çıkıcak hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?