Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Agustos tutmadi Allah izin verirse tüm umutlar eylül e insallah Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin amiiiiin :))

selaaammm aramıza yeni katılan arkadaşlar var .hoşgeldiniz hepiniz

gelişmelerinizi yazın ,sormak istediğiz birşey olursa cevaplarız kızlarr

hiç erteleme bebek işini derim ben ,erteleye erteleye o da gelmiyor istediğin zamanda ...
tabi senin için şuanda hangisi önemli ,yaşın gençse bilemem ,olsun ,doğurursun ,yine çalışırsın ,
bu arada işe girerken hamileliğini söylemesen olmaz mı

samyelicim nasılsın?mercimek nasıl:)
kalp atışını filan duydun mu hayatım?

tatlıımmm çok özledim sizi ,seninle karşılaşmak ne güzel :)
bekliyorum sabredip canım yaaa bu hafta sonu gitmeyi planlamştm ,1 hafta daha geçsin dedik ,özele gidicem ,devletteki ilgilenmedi ,moralimi bozdu inşallah görürüm bebeği ,kalp atışlarını da duyarız ,

bu arada midem bulanıyor ,çok bişey yiyemiyorum ,

bende çok özledim seni tatlımmm:)
görürsün canım ALLAH'ın izniyle...özele gitmek daha mantıklı en azından ilgilenirler doğru düzgün.
sen ne çabuk halime kaldın bir anda oluverdi sankii:)) idolümsün valla maşallah sana:)))

insallah hamilesindir canımmmm :)

nasılsınız? şimdi 31 agustosta regli oldum 4ü sabahı bitti beşinde çalışmalara başladık bıt gün arayla dünden beri kasıklarımda tatlı hafıfı hafıf agrılar başladı nedendir acaba? :)

bir gün arayla dediği 5 7 8inde oldu yani 2gundur olmadı ısten gel gıt esım bırde gececıydı. bugn ve yarında olcak bakalmm herkese nasıp etsın hayırlı annelık :)

iyiyim cnm çok şükür bi problem yok görünürde inşallah içerde de her şey yolundadır :) kontrole gidince belli olur inşallah sağlıklı olduğu dua edin bana..

nasılsınız kızlar bayadır giremedim foruma kavakyelleri aynı haftadayız neler hissediyorsun ben mide bulantılarından ve çıkarmaktan başka bişey yapamıyorum doktora gittik 7 haftalık 1 cm kalp atışlarımızda başlamış çıkarmalar için bi kaç test yaptı 2 güne sonuç çıkıcak hayırlısı artık

ben de hiç anlamadım lekelenmeler olunca regli geliyoor dedim ,bi de belirti de yoktu o hafta . nasip o ay mış .
c.tesi dr a gidicem herşey yolundadır inşallah,

sizi takip ediyorum :) ümitsiz olmayın ,ben de her ay bekledim dört gözle ,Rabbim in ol demesi yeterli ,hayırlı vaktini bekliyor bebekler ,

canım nerelerdesin ,hamiş kaldı ,bebiş büyütüyo göbekte, girmiyo, diyorum ben de
dr nezaman gittin ,ben de h.sonu gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…