- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
bir gün arayla dediği 5 7 8inde oldu yani 2gundur olmadı ısten gel gıt esım bırde gececıydı. bugn ve yarında olcak bakalmm herkese nasıp etsın hayırlı annelık :)
inşallah yumurtalama günlerim bu gün yarın ve 13ü:)bakalımm inş olurr teşekkürlerr dileklerin için belirtilerimi mutlaka yazağım bendee olacağı zamann
hayırlı vakitte gelsinler inşallah...ben de hiç anlamadım lekelenmeler olunca regli geliyoor dedim ,bi de belirti de yoktu o hafta . nasip o ay mış .
c.tesi dr a gidicem herşey yolundadır inşallah,
sizi takip ediyorum :) ümitsiz olmayın ,ben de her ay bekledim dört gözle ,Rabbim in ol demesi yeterli ,hayırlı vaktini bekliyor bebekler ,
nasılsınız kızlar bayadır giremedim foruma kavakyelleri aynı haftadayız neler hissediyorsun ben mide bulantılarından ve çıkarmaktan başka bişey yapamıyorumdoktora gittik 7 haftalık 1 cm kalp atışlarımızda başlamış çıkarmalar için bi kaç test yaptı 2 güne sonuç çıkıcak hayırlısı artık
canım nerelerdesin ,hamiş kaldı ,bebiş büyütüyo göbekte, girmiyo, diyorum ben de
dr nezaman gittin ,ben de h.sonu gidicem
ben de bugün gittim cnm kalp atışlarını gördü doktor çok şükür 7+3 üm
ben iyiyim cnm bulantı kusma yok biraz bulaşıklardan tiksindim o kadar rahat geçer inşallah :)
herkesin dediği doğru bana kalırsa.. rahat olup hiç bebek düşünmedim sadece üstümüze düşeni yaptıkhayırlısı ya olacaksa oluyor herşeyin bir zamanı var buna inanıyorum ben..
kızlar benim net bitmişti o yüzden ihmal ettim buraları.yeni arkadaşların hepsine hoşeldiniz diyorum.samyeli bendimahi adzeynep mehmetelif kavakyelleri cimbom sekerims...özledim sizi kızlar nasılsınız.bebişler nasıl:)
canım canım buralardayım fırsatım olmadı hiç girmeye yorgunluktan dün gittim cnm daha önce gittinmi doktora ilkmi gidiyosun hadi bklm hayırlı haberler alırsın senin nasıl geçiyo
benim de iyi şimdilik aşırı bulantım olmuyor ,ama her şeyi yiyemiyorum ,mesela balık ,tavuk canım istemiyor ,kuruyemiş ,yağlı yemeklerden tiksinir oldum ,
6.haftada gitmiştim şeker dr a ama daha bebek yok dedi ,ben de korktum ,bakalım aradan 12 gün geçmiş olacak c.tesi 2 .ciye gidiyor olacağım ,nasipte varsa olur bebeği görürüz inşallah ,heyecanlanmaya başladım zaten ,günler geçsin haftasonu gelsin diyorum ,böyle arada kalmak zor ,
keşke 6 .haftada gitmeseydim diyorum ,biz sabırsızlık yapıp gidiyoruz hemen ,olumsuz bişey duyunca da moralimiz bozuluyor ,haliyle ..kanaman falan yoksa 2 .aylıkken gideceksin aslındayurt dışında bazı avrupa ülkerinde 3.aydan sonra ultrasona sokuyorlarmış,, ,(kanama ,acil birşey olmadığı sürece ),biz maşallah her hafta konnrtoller ,merakımızdan
kızlar benim net bitmişti o yüzden ihmal ettim buraları.yeni arkadaşların hepsine hoşeldiniz diyorum.samyeli bendimahi adzeynep mehmetelif kavakyelleri cimbom sekerims...özledim sizi kızlar nasılsınız.bebişler nasıl:)
canımcım hoşgeldin..özlettin kendini:)kızlar benim net bitmişti o yüzden ihmal ettim buraları.yeni arkadaşların hepsine hoşeldiniz diyorum.samyeli bendimahi adzeynep mehmetelif kavakyelleri cimbom sekerims...özledim sizi kızlar nasılsınız.bebişler nasıl:)
iyiyim cnm çok şükür bi problem yok görünürde inşallah içerde de her şey yolundadır :) kontrole gidince belli olur inşallah sağlıklı olduğu dua edin bana..
sen de hoşgeldinben iyiyim tatlım c.tesi kalbini duymaya gideceğim bebeğin ,inş duyarım hayırlısıyla ,sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?