hoşgeldin aramıza:)
sağlıklı insanda,hamile kalma olasılığı ayda%25 gibi bişey canım. ilk ay olmaması gayet normal.sıkıntı yapma şimdiden zaten testleride yaptırmıssınız bi problem çıkmamış.6 ay hatta 1 yıla kadar olmamasını normal karşılıyo doktorlar.
gün aşırı ilişkiye girmek doğru yani bir gün durup bir gün ilişkiye girin.ilişkiden sonra hemen kalkma ayakları dikip yarım saat filan bekle.
aslında kelin merhemi olsa kendi başına sürer ama :)))
merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum evleneli 3 ay oldu eşimle şimdiden düşünüyoruz genç anne ve baba olmak istiyoruz.. :) adetim 27 günde bir oluyor 31 eylülde regli oldum 4ünde bitti dün gece bi deneyelim dedik olma olasılığıu nedir sizce? nezaman test yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli birde hamilelik için ayaklarımı havaya mı kaldırmam gerekiyor?
inşallah başarağız aynnen stres yapmakta olmuyor nasıl strea yapınca gec veya erken regli oluyoruz onungibi:) evet 31 agustos demek istemiştim. :) telefonuda uygulama var reglimi takip etmek için meğer orda ki bi kaç tarh koyu onlarda doğurganlık yüzdeleriymişş :)
13une kadar denedim diyelim testi nezaman yapmam gerekiyor?
13une kadar denedim diyelim testi nezaman yapmam gerekiyor?
normalde adetin ne zamansa en erken o gün test yapmalısın. eğer elinde kaset tipi testlerden yoksa idareten karbonatla da deneyebilirsin ben bu şekilde öğrendim :) idrarını pet bardağa yapıp durgun haldeyken bir tatlı kaşığı karbonatı doküyosun bardağa eğer hemen asitli içecekler gibi köpürürse tamamdırbir de denemelerden sonra bebeğe hiç odaklanmadan başka şeylerle zaman geçirmek lazım sanrm ben bu şekilde rahatken mutlu haberi aldım darısı herkese inşallah
Aminnnnnn herkese versin bebişlerii :) yumurtlamaya girmişim bakalımm çok heycanlııı :)
Yeni arkadaşlarrr hoşgeldiniz topiğimizeee..Ohh iyiki geldiniz ya heyecan kattınız buralara
kızlar yarın beklenen adet tarihim...Önceki günlerde ara ara gelen adet sancıları kayboldu..Aslında biliyorsunuz ben bu aydan hiç ümitli değildim fakat eşim kafamı karıştırdı, rüya görüp duruyorbeşik görmüş rüyasında dün gece
kalça tarafıma belimden aşağı ağrı giriyor, bacağıma doğru uzanıyor ağrı bazen..diyorum Allah Allah en beklemediğim ummadığım ay olurmuş bi dekayınvalidemler de bize gelecekler yatılı misafir, kayınvalidem pek istiyor bi de sürpriz çıkar mı başımıza
bu arada elimde negatif bi test var onu da unutmamak lazım battan 3 gün önce yapılmış, henüz erken olabilir mi acaba :44:
bakalım ne olacak,,,olmazsaa hiiç üzülmeyeceğim çünkü beklemiyordum olursa da büyük süprizzzz
karbonatı bende yaptım köpürdü onu boşver ya.bende odaklanmıyorum ama olmuyor ya.sen nasıl yaptın?
sevgili topik sahibemizz mrb:)))
zaten o bebişler hep beklenmedik anlarda geliyolar.senin bebeğinde bu ay sürpriz yapsın sana inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?