Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bebeğimi beklyorum... inşallah o gün bugündür

selamun aleykum herkese bir senelik evliyim ve bebek istiyoruz her geçen gün üzerimde psikolojik bi yüke dönüşen bu istekten bi an önce meleğimi kucağıma alıp kurtulmayı çok istiyorum. doktorada gittim herhangi bi sorun olmadığını rahim röntgeni çekip tüplerime bakacağını söylemişti gitmedim röntgene. klasik bilinen bel çektirme ve hamam işlemini yaptım bu boş sürede birde bi kitapta okudum işlemi uyguladım. her ay yumurtlama gününde yani daha doğrusu yumurtladığımı bile bilmiyodum sanırım sorunumda buydu
o işlemi yaptıktan sonra bu ay kasıklarım çok ağrıdı tamda yumurtlama günümde sizce bu ay hamile olabilir miyim???
hamile olanlar acaba ne belirti yaşadı lütfen paylaşın selam ve dua ile..

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum evleneli 3 ay oldu eşimle şimdiden düşünüyoruz genç anne ve baba olmak istiyoruz.. :) adetim 27 günde bir oluyor 31 eylülde regli oldum 4ünde bitti dün gece bi deneyelim dedik olma olasılığıu nedir sizce? nezaman test yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli birde hamilelik için ayaklarımı havaya mı kaldırmam gerekiyor?

doğru söylüyosun çok fazla takmamak lazım. inşallah biz de en yakın zamanda güzel haberler alırız canım

canım 31 ağustos demek istedin sanırım. senin için en uygun gün 13 eylül. yani 13 eylülü sakın atlama. ayın 9u ve 16sı arası gün aşırı deneyin. sitede yaptığım ovulasyon testine göre böyle çıktı :) inşallah bu ay biz de güzel haberler alırız. sende bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

inşallah başarağız aynnen stres yapmakta olmuyor nasıl strea yapınca gec veya erken regli oluyoruz onungibi:) evet 31 agustos demek istemiştim. :) telefonuda uygulama var reglimi takip etmek için meğer orda ki bi kaç tarh koyu onlarda doğurganlık yüzdeleriymişş :)

canım dediğim gibi sen bugünden başla 7-9-11-13-15-17 bugünlerde dene ama 13 ü sakın atlama. inşallah ekimin başında hamile olduğunu öğreniriz :)

merhaba kızlar benimde adet btti bugünden itibaren başlıyoruz:) daha önce 2 tane kimyasal gebelik yaşadığım için artık korkuyorum

13une kadar denedim diyelim testi nezaman yapmam gerekiyor?

normalde adetin ne zamansa en erken o gün test yapmalısın. eğer elinde kaset tipi testlerden yoksa idareten karbonatla da deneyebilirsin ben bu şekilde öğrendim :) idrarını pet bardağa yapıp durgun haldeyken bir tatlı kaşığı karbonatı doküyosun bardağa eğer hemen asitli içecekler gibi köpürürse tamamdır bir de denemelerden sonra bebeğe hiç odaklanmadan başka şeylerle zaman geçirmek lazım sanrm ben bu şekilde rahatken mutlu haberi aldım darısı herkese inşallah

karbonatı bende yaptım köpürdü onu boşver ya.bende odaklanmıyorum ama olmuyor ya.sen nasıl yaptın?

herkese günaydın. yeni bir aya umutla baslıyorum. bu ay bebis isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim.

Yeni arkadaşlarrr hoşgeldiniz topiğimizeee..Ohh iyiki geldiniz ya heyecan kattınız buralara

kızlar yarın beklenen adet tarihim...Önceki günlerde ara ara gelen adet sancıları kayboldu..Aslında biliyorsunuz ben bu aydan hiç ümitli değildim fakat eşim kafamı karıştırdı, rüya görüp duruyor beşik görmüş rüyasında dün gece

kalça tarafıma belimden aşağı ağrı giriyor, bacağıma doğru uzanıyor ağrı bazen..diyorum Allah Allah en beklemediğim ummadığım ay olurmuş bi de kayınvalidemler de bize gelecekler yatılı misafir, kayınvalidem pek istiyor bi de sürpriz çıkar mı başımıza

bu arada elimde negatif bi test var onu da unutmamak lazım battan 3 gün önce yapılmış, henüz erken olabilir mi acaba :44:

bakalım ne olacak,,,olmazsaa hiiç üzülmeyeceğim çünkü beklemiyordum olursa da büyük süprizzzz

sevgili topik sahibemizz mrb:)))
zaten o bebişler hep beklenmedik anlarda geliyolar.senin bebeğinde bu ay sürpriz yapsın sana inşallah:)

karbonatı bende yaptım köpürdü onu boşver ya.bende odaklanmıyorum ama olmuyor ya.sen nasıl yaptın?

herkesin dediği doğru bana kalırsa.. rahat olup hiç bebek düşünmedim sadece üstümüze düşeni yaptık hayırlısı ya olacaksa oluyor herşeyin bir zamanı var buna inanıyorum ben..

sevgili topik sahibemizz mrb:)))
zaten o bebişler hep beklenmedik anlarda geliyolar.senin bebeğinde bu ay sürpriz yapsın sana inşallah:)

kesinlikle zeynep katılıyorum sana hiç beklenmedik anda olumlu düşünmek de önemli zamanı geldyse olur dedim ben hep..
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar

bakalımm bende bu ay çok umutluydum diğer hamilelik konulrında baya bi coştum ama maaleseff dün akşamüstü adet oldum veee buraya dahil oldum..hayırlısı bebeciğim hayırlı sağlıklı bi şekilde bize katılsın işaallah...
sadece biraz tereddüte girdim şimdi ben daha işe başlamadım ocaktan sonra benim iş sahamda genişleme olucak ve kurumsal büyük firmalara başvuru yaptımsonuç beklyorum..acaba işe giriptemi bebiş yapsak hamileyken işe alınacağımı sanmam..onun geleceğinide düşünüyorum tekk maaş gerçekten zor ihtiyaç ev vss bitmiyo..
siz ne dersiniz bu konuda:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…