kızlar mreabaa...
bugün reglimin 3. günündeyim. maalesef adet oldum.artık umutta etmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
amin canım.ileriye bakacaz yine.birbirimize müjde de verecez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar mreabaa...
bugün reglimin 3. günündeyim. maalesef adet oldum.artık umutta etmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
tesekürler canım iyyim nasıl olayım. beklemedeyim öyle.stres sıkıntı yani anlayacağın. sen nasılsın canım?
iyiiym canım yuvarlanıp gidiyoruz bugün bitmesin istiyorum çünkü yarın okul başlıyorr
Merhaba kızlar..
ben de son haftaya girdim bat 9 eylül. Ama ben umutlu değilim çünkü rahim ağzındaki minik yara için ilaç kullanıyorum (antibiyotik) bir de çok çalışma yapamadık bu ay
olsun canım hayırlısı her şeyin ,gebeliğe zararı var mı ilacın,
olsun canım hayırlısı her şeyin ,gebeliğe zararı var mı ilacın,
selam canım,nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik :) ,dr gittin mi kalp atışlarını duymaya
canım benim sen nasılsın, bitti mi temizlik diyeceğim ama kolay kolay bitmez ki kendine dikkat et ama bişeycik kaldırma unutup da...
adzeynebin deyimiyle mercimeğin nasıl yaramazlık yapıyor mu anneciğe
sahi nasıl geçiyor hamileliğin hangi belirtileri yaşıyorsun şu an şekerim...
kız sen var ya nasıl öyle bi anda hamiş kalıverdin, hem de kocişinle küsmüştün de bi ara
canlar bu arada 2 gecedir uykuda garip bişey yaşıyorum ben..
normalde ince bir örtü örtünüyoruz üzerimize, o şekilde uyuyorum sonra gecenin bir vakti öyle bi üşümeyle uyanıyorumki yani titriyorum adeta koşa koşa battaniye alıyorum üstüme, uyuyorum...bi dahaki uyanışımda bakıyorum üff sıcak basmış atıyorum battaniyeyi ince örtüyü alıyorum, sonra yine üşüyorum yine terliyorum, bu nedir Allah aşkına yaw
bir fikri olan var mı, belirti olamaz heralde
canlar bu arada 2 gecedir uykuda garip bişey yaşıyorum ben..
normalde ince bir örtü örtünüyoruz üzerimize, o şekilde uyuyorum sonra gecenin bir vakti öyle bi üşümeyle uyanıyorumki yani titriyorum adeta koşa koşa battaniye alıyorum üstüme, uyuyorum...bi dahaki uyanışımda bakıyorum üff sıcak basmış atıyorum battaniyeyi ince örtüyü alıyorum, sonra yine üşüyorum yine terliyorum, bu nedir Allah aşkına yaw
bir fikri olan var mı, belirti olamaz heralde
küslükten sonra olmuş heralde
bulantılar başladı ara ara oluyor ,iştahszlık yapıyor hem canım bişey istemiyor .bugün dr a gittim daha ilk gidişm .ultrasonda keseyı gördü ama kalp atışı daha duyulmadı ,hayırlısı artık 15 gün sonra tekrar gel dedi.
umutsuzdum cunku regl oldumm (olsun hemen umutsuz olma.bak samyelinin de belirtisi yoktu ama bebişi onunlaymış.iyi düşün iyi olsun
iyiiym canım yuvarlanıp gidiyoruz bugün bitmesin istiyorum çünkü yarın okul başlıyorr
senin adet zamanı kanamaların olmuştu sanırım.nasıl kanamaydı?
mrb cnm sağol iyiyim sen nasılsın :) henüz gitmedim bu hafta içinde gidicem inşallah hayırlısı bakalım sen gittin mi ?
Benden de pass
benden bu ay da passs