Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, çalışmalar nasıl gidiyor... Aslında çoğumuzun artık regl için geri sayıma başladığı günler :) benim BAT 5 eylül ama hiçbir belirti yok , bu arada adzeynep canım senin sonuç ne oldu test yaptın mı merak ediyorum. Ben pek bakamıyorum intrnete ama ara ara uğruyorum kızlar, inşallah bu ay güzel haberler alırız kavak yelleri ve samyeli ayrıca şekerims gibi ( Âmiiinn)

kızlar mreabaa...
bugün reglimin 3. günündeyim. maalesef adet oldum.artık umutta etmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun...

benim bat bugün perşembe test yaptırdım negatif çıktı ama belki yanlışlık olmuştur belki geç döllenmedir :) bir umut bekliyorum şu an gelen giden gelmeye niyeti olan yok:)) hayırlısı

bende bilmiyorum dolmuş mesaj kutum zeynebe mesaj atıyorum atıyorum gitmiyor engelledi mi ne yaptı bu kız beni diyorum meğer benim kutum doluymuş :)) hakkını helal et tatlım yaa. baya uğraştım ama :))

helal olsun canım ne demekk:))
hoşgeldin sende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…