- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
artık evime geldim.bir sürü iş beni bekliyor
çamaşır,,temizlik,,
sizler nasılsınız kızlar ?
hoşgeldiiiiinnnn:)))
yorma kendini yavaş yavaş yap.iiyiyz güzelm sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çamaşır,,temizlik,,
hoşgeldiiiiinnnn:)))
yorma kendini yavaş yavaş yap.iiyiyz güzelm sen nasılsın?
inşallah vardır bebiş hayırlısıyla cnm.çok takma kafaya günler geçmek bilmez yoksa:)
offf insallah canım yaaa .sıkıysa sen takma bakalım :)) msj kutun dolmus canımcım :)
cimbom nerelerdesin nasılsınn
çamaşır,,temizlik,,
bende ıyıyım canım . aynen benımde 3 eylul bakalım nolcak sonuc stresli gunler basladı benım
ne 3 eylül mü? çok yakınmış yaaa.var mı belirtin canım
hoşgeldinnnnnn.özlettin kendini.bak tek kişi gittin iki kişi döndün.kısmetli tatilmiş:)
offf insallah canım yaaa .sıkıysa sen takma bakalım :)) msj kutun dolmus canımcım :)
haklısın :)))
boşalttım kuzum:)
bende ıyıyım canım . aynen benımde 3 eylul bakalım nolcak sonuc stresli gunler basladı benım
çamaşır,,temizlik,,
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, çalışmalar nasıl gidiyor... Aslında çoğumuzun artık regl için geri sayıma başladığı günler :) benim BAT 5 eylül ama hiçbir belirti yok , bu arada adzeynep canım senin sonuç ne oldu test yaptın mı merak ediyorum. Ben pek bakamıyorum intrnete ama ara ara uğruyorum kızlar, inşallah bu ay güzel haberler alırız kavak yelleri ve samyeli ayrıca şekerims gibi ( Âmiiinn)
bende bilmiyorum dolmuş mesaj kutum zeynebe mesaj atıyorum atıyorum gitmiyor engelledi mi ne yaptı bu kız beni diyorum meğer benim kutum doluymuş :)) hakkını helal et tatlım yaa. baya uğraştım ama :))
malesef yok canım yaaa