Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Merhaba kızlar..
ben de son haftaya girdim bat 9 eylül. Ama ben umutlu değilim çünkü rahim ağzındaki minik yara için ilaç kullanıyorum (antibiyotik) bir de çok çalışma yapamadık bu ay

HTML:
olsun canım hayırlısı her şeyin ,gebeliğe zararı var mı ilacın,

öyle tatlım..

ya geçmişi okumadın sanırım samyelişim...ben hem yaramın kontrolü hem gebelik düşündüğüm için gittim doktor bana folik asit yazdı ama aynı zamanda bi kutu antibiyotik de yazdı bişey söylemedi...bilmiyorum ki hani ben umutlu değilim yani...

olsun canım hayırlısı her şeyin ,gebeliğe zararı var mı ilacın,

canım benim sen nasılsın, bitti mi temizlik diyeceğim ama kolay kolay bitmez ki kendine dikkat et ama bişeycik kaldırma unutup da...

adzeynebin deyimiyle mercimeğin nasıl yaramazlık yapıyor mu anneciğe

sahi nasıl geçiyor hamileliğin hangi belirtileri yaşıyorsun şu an şekerim...

kız sen var ya nasıl öyle bi anda hamiş kalıverdin, hem de kocişinle küsmüştün de bi ara

canlar bu arada 2 gecedir uykuda garip bişey yaşıyorum ben..

normalde ince bir örtü örtünüyoruz üzerimize, o şekilde uyuyorum sonra gecenin bir vakti öyle bi üşümeyle uyanıyorumki yani titriyorum adeta koşa koşa battaniye alıyorum üstüme, uyuyorum...bi dahaki uyanışımda bakıyorum üff sıcak basmış atıyorum battaniyeyi ince örtüyü alıyorum, sonra yine üşüyorum yine terliyorum, bu nedir Allah aşkına yaw

bir fikri olan var mı, belirti olamaz heralde

küslükten sonra olmuş heralde

bulantılar başladı ara ara oluyor ,iştahszlık yapıyor hem canım bişey istemiyor .bugün dr a gittim daha ilk gidişm .ultrasonda keseyı gördü ama kalp atışı daha duyulmadı ,hayırlısı artık 15 gün sonra tekrar gel dedi.

ateş basması ben de de oluyodu bendimahişim ,ama bilemeyiz sadece bundan bakalım beklicez az kalmş ,belirtiler son bir hafta içinde çıkıyor ,benim ayaklarımdan kan çekiliyordu mesela ,uyuşuyordu.:26:

canim ya çok tatlısın. havalar serinledi.ince örtü ve battaniye arası bir şey örtmeyi denersen üstüne ne üşüme ne terleme yaşamazsın diye düşünüyorum:) çünkü hava ne battaniyelik ne ince örtülük artık

senin adet zamanı kanamaların olmuştu sanırım.nasıl kanamaydı?

olsun hemen umutsuz olma.bak samyelinin de belirtisi yoktu ama bebişi onunlaymış.iyi düşün iyi olsun
umutsuzdum cunku regl oldumm (
iyiiym canım yuvarlanıp gidiyoruz bugün bitmesin istiyorum çünkü yarın okul başlıyorr

allah kolaylık versın canım .guzel bır yıl gecırmen dılegıyle bol sans sana .
bende regl oldum malesef canım cok sıkıldı (

selam kızlar
benim ,hormonlar yükseldi.daha yeni yeni kendime geliyorum ,sabahtan beri kusuyorum ,baş dönmesi ,bulantı var çok ,zor hamilelik geçireceğim anlaşılan ,hiç birşey yiyemiyorum zorla yedim şimdi az birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…