- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
sağol canım.kan verdim hastanede beklemek istemedim.netten takip ediyorum sonucu.rabbim hayırlısıyla güzel sonuçşar göstersin inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım.kan verdim hastanede beklemek istemedim.netten takip ediyorum sonucu.rabbim hayırlısıyla güzel sonuçşar göstersin inşallah
inşallah canım.keşke sen bir sürpriz yapsan bize:)
canım iyiyim sağol sen nasılsın?
adetimin gelmesini bekliyorum bidahaki aya hazırlanmak için:)
sende ne var ne yok?
senin bat bugünmüydü?
evet:)ama dün idrar testi yaptım negatf çıktı.
güzel sonucunu bekliyorum canımm :)
bende dün 3 kere karbonat testi yaptım :)) ilkinde pöf dedi kabardı diğerlerinde hareket yok :))
kan testi yaptırmak en düğrusu akılda soru işareti kalmaz.ee ne zaman belli olucak sonuççç?
her an olabilir bekliyorum
hala çıkmadı mı yaaa meraklardayıımm :))
kızlar selam bu benim kk ya ilk yazışım :)) .. regl geçen ay oldum en son bu ay çalışmalara başladık 5 gündürde gecikti reglim. dün akşam test yaptım negatif hamile değilim ( hayır yani ben mi stres yapıyorum düzensiz değildir ama neyse yarın sabah tekrar test yapıcam ufff ya sinir oldum düşünmek istemedikçe daha çok aklıma takıyorum.
hoşgeldiniz:)
kan testi yaptırsanız kesin sonuç alırsınız.
aynen.. yarın gebelik testi sonuç vermezse yine kan testi yapıcam yoksa düşün düşün olmuyo
Hormon lab. 29/08/2013 901570 beta-hcg 0.100 ((((((((((
Hormon lab. 29/08/2013 901570 beta-hcg 0.100 ((((((((((