• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

2 gündür giremiyorum topiğe nasılsınız bakalım? dün köye kayınvalideme iftara gittik,bu akşamda ben misafir ağırladım çok yoruldum anlıyacağınız :)

Ben bugün bir hata ettim siz etmeyin kızlar.
Evet gittim kan testi yaptırdım.
Sonuç mu? Olumsuz elbette...
Adete 8-9 gün kala kan testine giden yegane insan benim heralde..
Şu an okadar aptal hissediyorum ki kendimi..
Siz siz olun bat ınızı bekleyin kızlar..
Yoksa yazık oluyor paranıza, emeğinize, zamanınıza..
Daha günüm var yükselir belki düşüncesi de cabası...
İyisi mi oturun mutlu mutlu evinizde merakla heyecanla bekleyin..
Benim gibi mutsuz etmeyin durduk yerde kendinizi!!!
Şuan çok acıyorum kendime bugünüme...

dur canım karaları bağlama hemen.adet gelmeden umudu kaybetmek yok! yoksa nasıl destek olucaz birbirimize?

merhaba cnm benim eşimde varikosel den ameliyat oldu total sperm sayısı 7200000 iken şimdi 325000000 doktor sende hiç sorun yok eşin dr gitsin demiş yada biraz daha bekleyin tedaviye başlayın demiş. ben hormon testi yaptırdım ve ultrasona da girdim sorun yok. bu ayda hamile kalmasam rahim filmi çektireceğim. ameliyat olalı 4 ay oldu sence 6 aya kadar bekleyeyim yani bu aydan sonra bir ay kadar daha.

meraba geçmiş olsun.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 8 ay önce.total sayı 9 milyondan 35 milyona yükseldi 2 ay önce.hala yetersiz maalesef:(sabırla bekliyorum bende.. kontrollerimi yaptırdım bende sorun cıkmadı bir tek rahim filmi çektirmedim.dr %90 açıktır senin tüplerin çünkü düşük yapmamışsın,kürtaj olmamışsın dedi.bilmiyorum bende mi çektirsem rahim filmi acaba...

dur canım karaları bağlama hemen.adet gelmeden umudu kaybetmek yok! yoksa nasıl destek olucaz birbirimize?

canım karaları bağlamak değil yaptığım doğru bişey değildi sadece bunun farkındayım..
ne bileyim ben de zannetmiyorum artık hamile olduğumu, iltihap var belki..

canım karaları bağlamak değil yaptığım doğru bişey değildi sadece bunun farkındayım..
ne bileyim ben de zannetmiyorum artık hamile olduğumu, iltihap var belki..

dur bakalım bi adet olmayı bekle lütfen.umutsuz olma.merak ediyodun en azından onu gidermiş oldun.hem bu ay olmazsa bidahaki ay hamile olursun inşallah.sıkma canını kuzum e mi :)

ben geçen ay o kadar ümitlendim ki hamile olduğuma inanacaktım neredeyse ... ama bence bu iş tamamen beyinde bitiyor biz kendimizi şartlandırıyoruz ve ona göre yaşıyoruz oysa herkes artık ne zaman olursa bıraktık herşeyi diyorlar o zaman hamile kalıyorlar düşünmemeliyiz şartlanmamalıyız sadece kendimizce elimizden geleni yapıp hayırlısını isteyip beklemeliyiz:10::10::10:

ben geçen ay o kadar ümitlendim ki hamile olduğuma inanacaktım neredeyse ... ama bence bu iş tamamen beyinde bitiyor biz kendimizi şartlandırıyoruz ve ona göre yaşıyoruz oysa herkes artık ne zaman olursa bıraktık herşeyi diyorlar o zaman hamile kalıyorlar düşünmemeliyiz şartlanmamalıyız sadece kendimizce elimizden geleni yapıp hayırlısını isteyip beklemeliyiz:10::10::10:

yüzde yüz katılıyorum canım sana. düsünmemeliyiz oluruna bırakmalıyız ama bırakamıyoruzz kii :))

kesinlikle haklısın! stres yaparak yumurta kalitemizi düşürüyoruz ve en kötüsü bebek için eşimizle birlikte oluyoruz çoğu zaman. takmasak belki o ay hamile kalıcaz ama nasıl takmamayı başarıcaz onu bilmiyorum :(

kesinlikle haklısın! stres yaparak yumurta kalitemizi düşürüyoruz ve en kötüsü bebek için eşimizle birlikte oluyoruz çoğu zaman. takmasak belki o ay hamile kalıcaz ama nasıl takmamayı başarıcaz onu bilmiyorum :(

bunu düsünmemek elde değil canım:19: aklımızdan çıkmıyor ki. valla en son ne zaman romantizm yasadınız diye sorsan bilmiyorum derim:9::9::9::30:

belki düşünmemek zor insan kendini kaptırıyor ister istemez ama hamileliği zorlaştıran da bizim konuya fazla odaklanmamız oluyor odaklandıkça daha da geç hamile kalınıyor hamile kalamadıkça biz daha çok düşünüyoruz ve bu bir kısır döngü haline geliyor akışına bırakabilsek mükemmel olacak:16::16::16::16:

Back