- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
bilmiyorum ki yavrucum bu akıntı devam eder mi ben de merak ediyorum doğrsu :44:
senin göğüsü hassalşatıysa hamiş olma olasılığın yüksek.çoğu hamile öyle yazmış belirtilrinde döllendilten 3 4 gün sonra başlamş .hamile olabilirsin.haftaya pazartesi yaptır bence o zamn kanda çıkar belki ,kaç gün oluyor ozaman ..8 gün geçsin en azından,
erken döllenme olduysa çıkar zaten.
bat 12 si canım pazartesi gidemem salı da öyle misafirlerim olacak ben de bayramdan önce gitmek istiyodumcumartesi gidebilirim ancak o da çok mu erken:44:
benim de akıntı var da ondan sordumm
QUOTE=mehmetelif;31409999]misafirlerin gündüz mü gelecek?
hayır ama iftar hazırlıkları vs yoğun olacağımm:18:
iftar akşam 9 da.bence sabah erkenden kalkıp git.1 gün önce akşamdan kaba hazırlıkları bitir ertesi güne kolay olur.kesin gitmelisin diye düşünüyorum
neden canım bişeyler var mı sence..
bilmiyorum yaaa cumartesi ya da pazar çok mu erkenn
aaaaa gelsin gelsin bebişş gelsiin
benim de kasıklarım şişti feci nasıl ağrıyor batıyor özellikle de sol tarafı belim de ağrıyor göğüs uçlarımı sorma gitsin şaşkınımmm:44:
yapmadı 29.gün oldum .sen kaç gün uyguladın kürü?
ben 5 gün sabah akşam içtim ,dr temiz diğince bıraktım.
7-8 gün içtim bende.akıntı,kasık ağrısı gibi şikayetlerin olmuş muydu?
snin bu durumun normal değil. erken döllenme olabilir inşallahta öylediiirr :)
mehmetelifin dediği gibi sabahtan git pazartesi. daha kesin olur tatlım ,h.sonuna çıkmazsa bi de boşuna stres yapma .sağlıkocağı yakın mı?vakit kaybı olmaz bir saatini alsın.temizliği bi gün önceden paparsın ayarlarsın bi şekilde ,,
ama pazar da belki çıkar :26: 25 in de döllendiyse..bilemedim
hayır öyle bişey yoktu canım .sen bugün de test yapsana canııımhamile olabilirsin
eveeeet hadi adzeynep hadiiiiiii test yapppp
neyse bakalım yapcaz bişeyler :44::44::44:
bayram sonuna kalmicam kesin desamyelicim ya burda sağlık ocağı 1-2 gün sonra veriyo sonuç ayy gitmem oraya
gaza getirme kııızzzz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?