Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veeeee bittii sıkı çalışmalara başlıyoruz inş.bebişlerrr gelirr artıkk
bat pek belli değildi aslında benim. en son 2 temmuzda oldum, ondan sonra temmuz ayı içinde iki kere daha lekelnme gibi adet oldum, az miktarda yani. bu ay çok karışıktı. ve hamile kalmışım :) maşallah deyin nolur :)
takmamaya çalışıyorum ama benim moralim çok bozuk
bat pek belli değildi aslında benim. en son 2 temmuzda oldum, ondan sonra temmuz ayı içinde iki kere daha lekelnme gibi adet oldum, az miktarda yani. bu ay çok karışıktı. ve hamile kalmışım :) maşallah deyin nolur :)
bozma moralini bu ay olmazsa bi daha ki aya yine çalışırsınız ,allah hayırlısını versin canım benm
maşallah sana allah kucağına almayı nasip etsin :)
topiğimizde ilk hamile haberini sen verdin ben adzeynepten bekliyordum daha belli değil onun da ,sıradak i haberi bekliyoruz ondan da
canım hamiş belirtilerin ilk ne zaman hissettin,ve nelerdi tazecik hamişimize sorayım
iyi de tatlımm daha 10 günüm vaaar
ayy kalbime inecek yawww
takmamaya çalışıyorum ama benim moralim çok bozuk
gece daha yeni başladı yattınız mı
ay çok heyecanlandım.erken döllenmeye benziyor sanki.ben 6 gün önce yapmıştım testi çıkmıştı.şimdi nasıl beklicez:)
slm kızlar, daha önce yazmıştım durumum biraz karışık diye. bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :))) üstüne olmuşum ya da yerleşme kanamasıymış benimki. sabah bi tane test daha yapıcam pazartesi dr a gidicem. allah isteyen herkese versin inşallah
ben buralardayım.güzel haberler aldık neşelendim valla:)
slm kızlar, daha önce yazmıştım durumum biraz karışık diye. bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :))) üstüne olmuşum ya da yerleşme kanamasıymış benimki. sabah bi tane test daha yapıcam pazartesi dr a gidicem. allah isteyen herkese versin inşallah
bilmemki tatlıcım
bi taraftan da şu geldi aklıma yoksa geçen aydan hamileydim de üstüne mi gördüm diye erken geldi ya belirtiler ama değildir heralde hani olsa olsa erken döllenmiş bebiştir
çok heyecanlandırdın bizi bendimahi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz