• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bilmiyorum ki yavrucum bu akıntı devam eder mi ben de merak ediyorum doğrsu :44:
senin göğüsü hassalşatıysa hamiş olma olasılığın yüksek.çoğu hamile öyle yazmış belirtilrinde döllendilten 3 4 gün sonra başlamş .hamile olabilirsin.haftaya pazartesi yaptır bence o zamn kanda çıkar belki ,kaç gün oluyor ozaman ..8 gün geçsin en azından,
erken döllenme olduysa çıkar zaten.

bilmiyorum ki yavrucum bu akıntı devam eder mi ben de merak ediyorum doğrsu :44:
senin göğüsü hassalşatıysa hamiş olma olasılığın yüksek.çoğu hamile öyle yazmış belirtilrinde döllendilten 3 4 gün sonra başlamş .hamile olabilirsin.haftaya pazartesi yaptır bence o zamn kanda çıkar belki ,kaç gün oluyor ozaman ..8 gün geçsin en azından,
erken döllenme olduysa çıkar zaten.

bat 12 si canım pazartesi gidemem salı da öyle misafirlerim olacak ben de bayramdan önce gitmek istiyodum :5: cumartesi gidebilirim ancak o da çok mu erken:44:

benim de akıntı var da ondan sordumm

QUOTE=mehmetelif;31409999]misafirlerin gündüz mü gelecek?[/QUOTE]

hayır ama iftar hazırlıkları vs yoğun olacağımm:18:

QUOTE=mehmetelif;31409999]misafirlerin gündüz mü gelecek?

hayır ama iftar hazırlıkları vs yoğun olacağımm:18:[/QUOTE]

iftar akşam 9 da.bence sabah erkenden kalkıp git.1 gün önce akşamdan kaba hazırlıkları bitir ertesi güne kolay olur.kesin gitmelisin diye düşünüyorum

hayır ama iftar hazırlıkları vs yoğun olacağımm:18:

iftar akşam 9 da.bence sabah erkenden kalkıp git.1 gün önce akşamdan kaba hazırlıkları bitir ertesi güne kolay olur.kesin gitmelisin diye düşünüyorum[/QUOTE]

neden canım bişeyler var mı sence..

bilmiyorum yaaa cumartesi ya da pazar çok mu erkenn

iftar akşam 9 da.bence sabah erkenden kalkıp git.1 gün önce akşamdan kaba hazırlıkları bitir ertesi güne kolay olur.kesin gitmelisin diye düşünüyorum

bilmiyorum yaaa cumartesi ya da pazar çok mu erkenn[/QUOTE]

mehmetelifin dediği gibi sabahtan git pazartesi. daha kesin olur tatlım ,h.sonuna çıkmazsa bi de boşuna stres yapma .sağlıkocağı yakın mı?vakit kaybı olmaz bir saatini alsın.temizliği bi gün önceden paparsın ayarlarsın bi şekilde ,,:34::34:

ama pazar da belki çıkar :26: 25 in de döllendiyse..bilemedim

bilmiyorum yaaa cumartesi ya da pazar çok mu erkenn

mehmetelifin dediği gibi sabahtan git pazartesi. daha kesin olur tatlım ,h.sonuna çıkmazsa bi de boşuna stres yapma .sağlıkocağı yakın mı?vakit kaybı olmaz bir saatini alsın.temizliği bi gün önceden paparsın ayarlarsın bi şekilde ,,:34::34:

ama pazar da belki çıkar :26: 25 in de döllendiyse..bilemedim[/QUOTE]

neyse bakalım yapcaz bişeyler :44::44::44:
bayram sonuna kalmicam kesin de :34: samyelicim ya burda sağlık ocağı 1-2 gün sonra veriyo sonuç ayy gitmem oraya

aaaaa gelsin gelsin bebişş gelsiin:emir_bebek::emir_bebek:

benim de kasıklarım şişti feci nasıl ağrıyor batıyor özellikle de sol tarafı belim de ağrıyor göğüs uçlarımı sorma gitsin şaşkınımmm:44:

snin bu durumun normal değil. erken döllenme olabilir inşallahta öylediiirr :)

ama pazar da belki çıkar :26: 25 in de döllendiyse..bilemedim

bayram sonuna kalmicam kesin de :34: samyelicim ya burda sağlık ocağı 1-2 gün sonra veriyo sonuç ayy gitmem oraya[/QUOTE]

hmm çokmuş canım yaa .nerde yaptırcaksın peki ..:21::21:

hayır öyle bişey yoktu canım .sen bugün de test yapsana canııım :34: hamile olabilirsin :46:

dün negatif çıktı idrar testinde hamile olsam çıkmaz mıydı ? geç döllenme olduysa yine çıkmaz idrarda kanda yaptırmam lazım.şimdi kim gitcek hastaneye:(

bayram sonuna kalmicam kesin de :34: samyelicim ya burda sağlık ocağı 1-2 gün sonra veriyo sonuç ayy gitmem oraya

hmm çokmuş canım yaa .nerde yaptırcaksın peki ..:21::21:[/QUOTE]

özel hastanede canım 20 lira bayılınca ooluyo :) her gün 7 24 açık laboratuarı

Back