- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
işte bi becerebilsek kafaya takmamayı.bende bayrama kayınvelidemlere hamile gitmek istiyodum.bayramda ailelere müjdeyi vericektim ama olmadııı(( sizin bari olsun canım hayrlısıyla yaaaa (
kızlar hamile kalmaya nasıl başardınız adlı topiğe baktım .çoğu kafaya takmadğı ,düşünmediği ay hamile olduğunu öğrenmiş,
ben yapamıyorumm :aklımdan çıkmıyor ki ,bu ay yumurtlama belirtilerını de anlamadım nezamandı,üzgünüm yaa . geçen aylar ateş ölçüyodum .bu ay onu da yapmadım,her ay böyle düşünerek geçiyor ömrüm.
haftaya bayram tatiline gitcez ,herkes sorcak şimdi bebek yok mu diye ne dicem benolmuyor demek istemiyorumm hamile gitmek istiyorum Allah ım bana ,arkadaşlarıma evlat ihsan et ,bayrama hamile girelim inşaallah................
öyle tatlımm yaa daha yeni evliyiz ,bebek olur , biraz tadını çıkaralım ikimz beraber gibi şeylerr..böyle şeylersöylerim artık.
içimde yaşadıklarım ben de kalır...
peki gerçekten hamile değilsen iş yerndekilere ne diyeceksin? keşke öyle demeseydin.
bi de lekelenme geldiği ay soğan kürü yapmıştım ve adetime 5 gün varken lekeln me oldu ,hiç böyle bişey yaşamamştm( eşime de diyom bak ben hamileyim büyük ihtimal lekelenmem oldu benm ) .test yaptım negatif, sonunda da geldi reglim,ağladım,ağladım
nasıl yapıyorsunuz bu soğan kürünü?
bi de lekelenme geldiği ay soğan kürü yapmıştım ve adetime 5 gün varken lekeln me oldu ,hiç böyle bişey yaşamamştm( eşime de diyom bak ben hamileyim büyük ihtimal lekelenmem oldu benm ) .test yaptım negatif, sonunda da geldi reglim,ağladım,ağladım
yalş yazmşm msjı .bugün regl günündü olmadın ,hala ümit var sanki , belirtlerin var mı
karnım ağrıyo gibi düşününce.ama düşünmeyince ağrımıyo.tuhaf bişey :)
:)))hoş geldin canımcım nerelerdeydin?
hoşbuldum cnm.kendimi dinlemekle meşgulüümm :) ayy sağ yumurtalığım pıtpır pıtır ya eşimde koydu elini sağ yumurtalığıma ve sol yumurtalığıma.bişeyler var mı dedim sağ pıt pıt oluyo dedi.ayyy bebek mii var çok merak ediyorumm
yawrucum severim yemek yapmasını ,meraklıyımdır
ama bugün hava sıcak, ocak başında bayağ yorulmuşum ,allah tan dün yapmştm temizlği yoksa pertim çıkacaktı bugün.bitti allah kabul etsin
yaa canı m hamilelik belirtilri en erken ne zaman anlaşılıyoo :44:
ayy canım ben baya bi şüpelendim çünkü hiç yaşamadığım bişey
haber ederim tabi tatlım..senin o hamileliğin düşük olmuştu değil mi?
aslında belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar derler ama dedim ya bende erken döllenme olduğu için ilişkiden birkaç gün sonra başladı.göğüslerim çok acımıştı.adetime 6 gün vardı daha idrar testinde çıkmıştı
bu soğan kürü adet gecikmesi yaptımı sende?
günaydın tatlım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?