Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

işte bi becerebilsek kafaya takmamayı.bende bayrama kayınvelidemlere hamile gitmek istiyodum.bayramda ailelere müjdeyi vericektim ama olmadııı (( sizin bari olsun canım hayrlısıyla yaaaa(

yalş yazmşm msjı .bugün regl günündü olmadın ,hala ümit var sanki , belirtlerin var mı

canım benim niye üzüyorsun kendini hiiç öyle düşünmee daha 1 yıldır evliyiz şurada..
İnanır mısın benim kayınvalidemler 7 yılda bulmuş eşimi sonra da 4 tane daha doğurmuş
benim eşimin dayı oğlu da öyle oldu..
sonra bi akrabamız var 2-3 yıllık mı ne evliler uğraşıyorlar henüz bebekleri olmadı doktorlar olmaması için sebep yok diyorlar düşünsene...ya herşeyin bi zamanı var, bakma milletin ne diyeceğine boşver tatlım gayet rahat şu cevabı ver Rabbim istediği vakit olacak! bukadar öyle gülümse şakaya vur salla gitsin eğilip bükülecek ne var bunda

öyle tatlımm yaa daha yeni evliyiz ,bebek olur , biraz tadını çıkaralım ikimz beraber gibi şeylerr..böyle şeylersöylerim artık.
içimde yaşadıklarım ben de kalır...

öyle tatlımm yaa daha yeni evliyiz ,bebek olur , biraz tadını çıkaralım ikimz beraber gibi şeylerr..böyle şeylersöylerim artık.
içimde yaşadıklarım ben de kalır...

öyle üzgün üzgün konuşmaaa

bak mesela ben aklımdan şunu hiç çıkarmam: belki de çocuğum hiç olamayacak yani bu da bi ihtimal bu da bi imtihan ki zaten dünya imtihan...

olumsuz veya karamsar olmak değil bu sadece olamayadabilir düşüncesi hayatta her zaman bunu da düşünmek lazım...Ve bu asla bi eksiklik değil kusur değil

nasıl yapıyorsunuz bu soğan kürünü?

nasıl yapıyorsunuz bu soğan kürünü?

sabah akşam bir bardak aç karnına 2 bardak suya 1 soğan 4 e böl, 2 -3 dk kaynat soğuyunca iç ,akşama da yenisini yapacaksın. tam açıklamasını ibrahim saraçoğlun
sitesinde bulabilirsin .kistlere çok iyi geliyormuş.kist falan yoksa ne bileyim uğraşma ,başka yan etki falan çıkar mazaallah..

bu soğan kürü adet gecikmesi yaptımı sende?

:)))hoş geldin canımcım nerelerdeydin?

hoşbuldum cnm.kendimi dinlemekle meşgulüümm :) ayy sağ yumurtalığım pıtpır pıtır ya eşimde koydu elini sağ yumurtalığıma ve sol yumurtalığıma.bişeyler var mı dedim sağ pıt pıt oluyo dedi.ayyy bebek mii var çok merak ediyorumm

aaaaa gelsin gelsin bebişş gelsiin

benim de kasıklarım şişti feci nasıl ağrıyor batıyor özellikle de sol tarafı belim de ağrıyor göğüs uçlarımı sorma gitsin şaşkınımmm:44:

aslında belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar derler ama dedim ya bende erken döllenme olduğu için ilişkiden birkaç gün sonra başladı.göğüslerim çok acımıştı.adetime 6 gün vardı daha idrar testinde çıkmıştı

aaaaaaa benimde mi erken döllenme yoksaaa

bi de şunu merak ediyorum:
yumurtlama akıntısı yumurta çatlayıp döllendikten sonra da devam eder mi yoksa direk kurur mu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…