- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
kanda yaptırr amaa hadii
sağlık ocakları kan testini sabah yapıp öğleden sonra sonucu veriyolar.hastaneye gitsem oruç oruç zor olucak.hem adet olucam gibi karnım ağrıyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanda yaptırr amaa hadii
herkese merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar... Benim BAT 11 ağustos... Bir haftadır kasığım ve belim ağrıyordu şu an ise bişey yok ara ara hafif adet ağrısı gibi gelip geçiyor tekrar. Hepimiz için hayırlısıyla güzel haberlere vesile olsun bu tatlı ağrılar
hmm çokmuş canım yaa .nerde yaptırcaksın peki ..
Bendimahi senin var mı peki hafif ağrıların
canım göğüs uçlarımda hassasiyet ve acıı var ve kasıkta ağrı ve batmalar dokunamama...hep de daha çok sol tarafımda...
bende de vardı biliyorsun.kanamada geldi bende ama negatif çıktı.inşallah sende pozitif çıkar
hayırlısı canım..ama senin de günün gelmedi ki daha
aaaaaaa benimde mi erken döllenme yoksaaa
inşallah canım ne olur ne olmaz ama kaptırma kendini
inşallah canım ne olur ne olmaz ama kaptırma kendini
bi de böylee nasıl desem uçlarda sarılı sarılı minik kabartılar var onlar ne ki:44:
İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMM bendimahi bende de aynısı olmuştu.yazmıştım bendeki belirtileri okumadın mı sen onları.canım test al hemen.o kabarcıkları gördüğümde test yapmıştım ben.
iyi de tatlımm daha 10 günüm vaaar
ayy kalbime inecek yawww
slm kızlar, daha önce yazmıştım durumum biraz karışık diye. bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :))) üstüne olmuşum ya da yerleşme kanamasıymış benimki. sabah bi tane test daha yapıcam pazartesi dr a gidicem. allah isteyen herkese versin inşallah