• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

herkese merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar... Benim BAT 11 ağustos... Bir haftadır kasığım ve belim ağrıyordu şu an ise bişey yok ara ara hafif adet ağrısı gibi gelip geçiyor tekrar. Hepimiz için hayırlısıyla güzel haberlere vesile olsun bu tatlı ağrılar

herkese merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar... Benim BAT 11 ağustos... Bir haftadır kasığım ve belim ağrıyordu şu an ise bişey yok ara ara hafif adet ağrısı gibi gelip geçiyor tekrar. Hepimiz için hayırlısıyla güzel haberlere vesile olsun bu tatlı ağrılar

aaa benim bat da 12 ağustoss:3:

Biz adetten sonra günaşırı çalıştık bakalım nasip... Demekki seninle aynı zamanlarda aynı sabırsızlık ve heyecanları yaşayacağz...Hadi hayırlısı

eveeeet yemeğimi de koydum ateşeee:8:

bi yardımsever de pilavımı yapaydı keşke:12::1::56:

şimdi de doğru namazaaa

inşallah canım ne olur ne olmaz ama kaptırma kendini

yok cnm ben kendimi kaptırmam da sadece bu göğüs uçları şaşırttı heyecanlandırdı beni...belki de değildir canım ille olsun da demiyorum zaten:6:

yalnız sanki renkleri de koyulaşıyor gibi etrafından başladı ama henüz uçlarının etrafı karardı biraz bu ne yaa bu kadar erken olur mu:53:

slm kızlar, daha önce yazmıştım durumum biraz karışık diye. bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :))) üstüne olmuşum ya da yerleşme kanamasıymış benimki. sabah bi tane test daha yapıcam pazartesi dr a gidicem. allah isteyen herkese versin inşallah

slm kızlar, daha önce yazmıştım durumum biraz karışık diye. bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :))) üstüne olmuşum ya da yerleşme kanamasıymış benimki. sabah bi tane test daha yapıcam pazartesi dr a gidicem. allah isteyen herkese versin inşallah

senin bat ne zamandı?ne kadar ne zaman geldi kanaman?

Back