Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarr dayanamayıp az önce test yaptım.şu 3-5 liralık testlerden. negatifi gördüm yine ( çok üzgünüm çok..
canım daha erken ama belli olmaz ki dur bi günün gelsin sonra yükselir belki bhcg
kızlaarr dayanamayıp az önce test yaptım.şu 3-5 liralık testlerden. negatifi gördüm yine ( çok üzgünüm çok..
nasılsın canımm ne var ne yok
geç döllenme olmuşsa bu kadar erken çıkmaz.ayrıca eğer bu ay da olmadıysa moral bozmak yok.bu iş de moral de çok önemli.sabır ve dua ile..
canım sen yazmışsın ama ben görmedim.bıraktım herhalde o ara pc yi.iftarlar misafirler doğru dürüst giremiyorum.sen nasılsın.nasıl gidiyor
samyeli senin çalışmalar neden durdu?
dayanamadım ki.en azından artık kendimi dinlemiyorum son yarım saattir.n'apalım bi daha ki aya artık :) hayırlısını versin rabbbim ne diyelim.
valla annemle babam misafir bizde birkaç gün önceye kadar teyzemde vardı.ama biz hergün çalışmalara devam ettik.üstelik hem oruç tutuyoruz hem eşim teravihe gidiyor hemde bizimkilere sahura kadar oturuyor.araya sıkıştırıyoruz :))