• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlaarr dayanamayıp az önce test yaptım.şu 3-5 liralık testlerden. negatifi gördüm yine :(( çok üzgünüm çok..

canım daha erken ama belli olmaz ki dur bi günün gelsin sonra yükselir belki bhcg

dayanamadım ki.en azından artık kendimi dinlemiyorum son yarım saattir.n'apalım bi daha ki aya artık :) hayırlısını versin rabbbim ne diyelim.

selam kızlar benimde adetimin ikinci günü geçen ay ovülasyon testi kullandm ama olmadı çok umutluydum inşallah bu ay olur.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda.

kızlar ben epey arkanızdan geliyorum.düşük benim düzenimi altüst etti.doktor iki ay adet geçir dediği için bu ay ki adetten sonra çalışmalara başlayabilirim.bugün adet olmam gerekiyodu ama sanırım 1-2 gün gecikecek.bu hafta sonu da bayram için memlekete gidiyoruz.kayınvalidem de ya da annem de kalacaz.bu iş oralarda da olmaz ki.ne yapmam gerek kara kara düşünüyorum.o yüzden önce sizlerden güzel haberler bekliyorum inşallah:)

olur canim ya neden olmasın.benim annem babam bende misafir ben ona rağmen çalışıyorum :))

canım sen yazmışsın ama ben görmedim.bıraktım herhalde o ara pc yi.iftarlar misafirler doğru dürüst giremiyorum.sen nasılsın.nasıl gidiyor

estagfrllah canım benim..iyi elhamdülillah ovulasyon günlerindeyim çalışmaya çalışıyorum bakalım Ramazanda biraz zor oluyor :9:

dayanamadım ki.en azından artık kendimi dinlemiyorum son yarım saattir.n'apalım bi daha ki aya artık :) hayırlısını versin rabbbim ne diyelim.

canım bozma moralini .ben de hep kendimi dinliyorum .dayanamayıp test yapıyorum her ay yaptım .içim rahat olur hiç değilse diyorum .
senin belirti var mı hala canım batmalar oluyor mu ? belki hamilesindir .bu testlere de pek güvenmiyorum ,göstermeyebiliyormuş.

valla annemle babam misafir bizde birkaç gün önceye kadar teyzemde vardı.ama biz hergün çalışmalara devam ettik.üstelik hem oruç tutuyoruz hem eşim teravihe gidiyor hemde bizimkilere sahura kadar oturuyor.araya sıkıştırıyoruz :))

ve bizim aramız kötüde olsa yatağa yatınca hepsi düzeliyor.uzamıyor maşallah maşallah :):46:

erken gebelik testleri var alayım mı acaba dedim.16.50 tl dedi fazla dedim almadım. normal gebelik testleri adet 3-4 gün geçince sonuç veriyormuş sanırım. bende batma hala devam

valla annemle babam misafir bizde birkaç gün önceye kadar teyzemde vardı.ama biz hergün çalışmalara devam ettik.üstelik hem oruç tutuyoruz hem eşim teravihe gidiyor hemde bizimkilere sahura kadar oturuyor.araya sıkıştırıyoruz :))

maşallah size yaa:) banyo işi sıkıntı olmuyı mu?:9::9:

Back