maşallah size yaa:) banyo işi sıkıntı olmuyı mu?
ayy kızlar bende 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktor 3 ay dedi ama sabredemiyorum 2.adetten sonra bende mi başlasam çalışmalara acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah size yaa:) banyo işi sıkıntı olmuyı mu?
yakamoz bekle bence
doktor dediyse olabilir tabiki.
kızlaarr dayanamayıp az önce test yaptım.şu 3-5 liralık testlerden. negatifi gördüm yine ( çok üzgünüm çok..
canım bozma moralini .ben de hep kendimi dinliyorum .dayanamayıp test yapıyorum her ay yaptım .içim rahat olur hiç değilse diyorum .
senin belirti var mı hala canım batmalar oluyor mu ? belki hamilesindir .bu testlere de pek güvenmiyorum ,göstermeyebiliyormuş.
walla tatlım belimin ağrısından duramıyorum ve akıntım çok fazla rahatsız edici boyutta. acaba psikolojik mi diyodum ama testte negatif çıktı.psikolojik olsa geçerdi.ben hiç belimin ağrıdığını ve adete yakın bu kadar akıntı geldiğini bilmem.vücudum bana oyunlar oynuyo galiba.
adzeynep idrar testi için erken.kan testi yaptırsana.
canım hiç canını sıkma adet günümde gittim ben benm hesaplarıma göre 1 gün geçmişti merakımı kan testiyle gidermek istedim ama tam 30 gün geçtikten sonra kanda çıkıyormuş 28 29 bile olmaz dedi hemşire ve idrar tahlilinde de 35. gün fln çıkarmış neden çünkü kandaki beta hcg belli bir orana yükselip idrarda da belli olacak ki testte çıksın o yüzden canını sıkma biliyorsun ki herkes ne diyor ne kadar rahat o kadar kolay bebek diyorlar hayırlısı olsun canını sıkma var ya da yok bir sebebi vardır mutlaka
canım Allah korusun ama iltihap veya yara olmasın..:44::44:
iltihap sarımsı akıyomuş ve kokulu oluyomuş sanırım.çok afedersiniz benmki su gibi. inşallah önemli bşey değildir.böyle devam ederse doktora gitmem gerekecek.
hmm su gibi mi oluyomuş hamilelik ise..
hamilelikte su gibimi oluyo bilmiyorum canım.
ayy canım yeniden umutlanmaya başladım yaa:)) bide sabah ilk idrarda filan yapmadım ben öğleden sonra yaptım.amaann neyse ne bakalım bekleyip görücez :)
canım benim içime sen hamilesin diye doğuyor..pek tabii Mevla bilir..hakkında hayırlısı ise gelsin bebişin hemencik
cnm ssenin adet tarhin ne zaman
31 temmuz beklenen adet tarihim.