• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlar yaa yumurtlayınca gelen akıntı nekadar sürer kiii..bi kere gelip biter mi 1 gün mü sürer nedir???
yumurtlayınca yumurta hemen döllenirse yine de akıntı gelir mi???:44::44:

ayy canım yeniden umutlanmaya başladım yaa:)) bide sabah ilk idrarda filan yapmadım ben öğleden sonra yaptım.amaann neyse ne bakalım bekleyip görücez :)

adzeynepciim yaa bu belirtiler sanki hamilelik belirtisi .su gibi akıntı hem de çok geliyo diyosun.çoğu hamile bel ağrısı yaşıyor.sen de fazlaymş .hadi bakalım inşallah hamilesindir.amiiinn.ilk bebek haberini versin artık biri yahu:21::21:

evet doktor söyledi yani bende kürtaj felan olmadı öyle olanlara bazı doktorlar korunmaya gerek yok diyormuş ama bilemedim

korkma süpriz olursa şaşırma düşüğün arkası hemen gelirmiş :) allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar verir inş:49::49:

walla tatlım belimin ağrısından duramıyorum ve akıntım çok fazla rahatsız edici boyutta. acaba psikolojik mi diyodum ama testte negatif çıktı.psikolojik olsa geçerdi.ben hiç belimin ağrıdığını ve adete yakın bu kadar akıntı geldiğini bilmem.vücudum bana oyunlar oynuyo galiba.

umarım psikolojik değildir ve sen bebiş müjdeni verirsin :49::49::21: çok fazla dinleme kendini hızlı hzlı okudum ama 31 temmuz demişin ne kalmış canım sabır et inş hamişsindir:46::46:

Merhaba
merak ettim,test yarın,bat 5 Ağustos demişsiniz de,bugün ama çizelgenizde 3 haftalık yazıyo,sonucu ne zaman öğrendiniz peki? Ona göre bende gidicem de teste :1:

o sattan hesapladığı için öyle yazıyor. inşallah doğrudur.daha sonuç öğrenmedim ama içime öyle doğuyor.yarın gideceğim ;))

bendimahi inşallah öyledir. 1 haftadır karnımda batma,gurultu,şişlik,huzursuzluk,sinir var. sürekli ağlıyorum.pazar günü leke geldi. dün ağzımda metal tadı vardı.bugün kirpiklerim karışık. hayırlısıyle inşallah yarın güzel haberi alırım.

nasıl yani günün geçtiği için mi otomatik atıyor anlamadım:44:

canım bu arada yumurtlama akıntısı ile ilgili bi soru sormuştum yukarılarda bi baka bilir misin :40:

yok ben koydum otomatik atmıyor sen ekle seninde çıkar. akıntı bildiğim kadarıyla yumurtladığın gün oluyor.takip etmedim. ben kasığımdaki ağrıdan hissediyorum.sol kasığım çok ağrıyor.

bendimahi inşallah öyledir. 1 haftadır karnımda batma,gurultu,şişlik,huzursuzluk,sinir var. sürekli ağlıyorum.pazar günü leke geldi. dün ağzımda metal tadı vardı.bugün kirpiklerim karışık. hayırlısıyle inşallah yarın güzel haberi alırım.

kız sen hamilesiiiiiiiin bencee:21::21::21:

ben de ekledim çizelgeee :9::9::9: bakalım ne olacak...

sol kaısığım batıyorrr soldan soldan geliyolarrrrr:122::116:

mehmetelif hayırlı olsun canım :) güle güle büyüt bebeğini göbüşünde :9: yaaa ne güzel haberler yazmışsınız öylee.çok renklendi topik. darısı başımıza :49:

yaa bişi sorcam bu batmalar döllenmeden itibaren mi başlıyor. benim batma falan yok .umut etmesem mi diyorum kızlar:(

bendimahicimmm hamilemisin ?:52::46:

yok be tatlıcımm daha yumurtlama günlerim döllense bilem nerden bileyim öyle canım istedi ekledim bakalım devamı gelecek mi silecek miyim diye :9::9::9::9:

Mehmetelif de öyle yapmış gerçi o yarın kan testine gidecek ve çok büyük ihtimal hamile ama o öyle yapınca ben de merak ettim :1::1::1:

Back