- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
31 temmuz.. o zaman sen bu pazardan önce hiç test yapma hayırlısı olsun cnm bol bol dua et
kan tahlilide mi yaptırmıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 temmuz.. o zaman sen bu pazardan önce hiç test yapma hayırlısı olsun cnm bol bol dua et
ayy canım yeniden umutlanmaya başladım yaa:)) bide sabah ilk idrarda filan yapmadım ben öğleden sonra yaptım.amaann neyse ne bakalım bekleyip görücez :)
evet doktor söyledi yani bende kürtaj felan olmadı öyle olanlara bazı doktorlar korunmaya gerek yok diyormuş ama bilemedim
walla tatlım belimin ağrısından duramıyorum ve akıntım çok fazla rahatsız edici boyutta. acaba psikolojik mi diyodum ama testte negatif çıktı.psikolojik olsa geçerdi.ben hiç belimin ağrıdığını ve adete yakın bu kadar akıntı geldiğini bilmem.vücudum bana oyunlar oynuyo galiba.
kan testi yaptır bence ben yarın gidiyorum inşallah
kan testi yaptır bence ben yarın gidiyorum inşallah
Merhaba
merak ettim,test yarın,bat 5 Ağustos demişsiniz de,bugün ama çizelgenizde 3 haftalık yazıyo,sonucu ne zaman öğrendiniz peki? Ona göre bende gidicem de teste
inşallah doğrudur da silmek zorunda kalmam
o sattan hesapladığı için öyle yazıyor. inşallah doğrudur.daha sonuç öğrenmedim ama içime öyle doğuyor.yarın gideceğim )
nasıl yani günün geçtiği için mi otomatik atıyor anlamadım:44:
canım bu arada yumurtlama akıntısı ile ilgili bi soru sormuştum yukarılarda bi baka bilir misin
yok ben koydum otomatik atmıyor sen ekle seninde çıkar. akıntı bildiğim kadarıyla yumurtladığın gün oluyor.takip etmedim. ben kasığımdaki ağrıdan hissediyorum.sol kasığım çok ağrıyor.
bendimahi inşallah öyledir. 1 haftadır karnımda batma,gurultu,şişlik,huzursuzluk,sinir var. sürekli ağlıyorum.pazar günü leke geldi. dün ağzımda metal tadı vardı.bugün kirpiklerim karışık. hayırlısıyle inşallah yarın güzel haberi alırım.
ben de ekledim çizelgeee bakalım ne olacak...
sol kaısığım batıyorrr soldan soldan geliyolarrrrr:122::116:
bendimahicimmm hamilemisin ?