• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

aa :( kocalara küsülmez canım yaa.. bende kocamsız son gecemi geçiriyorum.vardıyalı olarak çalışıyoda bu hafta gececiydi :)

naapcan işte oluyor bazen .düzeltmemiz lazım ama dimi :9:...

neyse sende durumlar nasıl en büyük hamile adayımız .belirtiler var mı.insanın içine doğarmış .bunu çok merak ediyorum nasıl doğuyor.:31:

görürsün canım Allah'ın izniyle. ahh ben napayım 18 aydır hüsrana uğruyorum:( rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı ..

amin canım benim..merak etme bizim hesabımız dışında bi hesap var Rabbim en güzel vakitte verecek inş bebişini :34:

naapcan işte oluyor bazen .düzeltmemiz lazım ama dimi :9:...

neyse sende durumlar nasıl en büyük hamile adayımız .belirtiler var mı.insanın içine doğarmış .bunu çok merak ediyorum nasıl doğuyor.:31:

tabi kuzum arayı düzeltmen lazım :) ramazan ayı ya malum oruç tutuyoruz,dua ediyoruz filan maneviyattan dolayı sanki rabbim dualarımı kabul etmiştir diyorum ama yinede çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. adet ağrısı gibi ağrım var ama kendimi çok dinliyorum bilmem psikolojk bilmem gerçek :)

sormayın aylardır kendimi dinlemekten psikolojim değişti:44:
bendimahicim süpersin yaa.'' bizim dediğimz tarihte değil.rabbimin belirlediği tarih var'' .benzeri bir cümle kurmuşsun ağzına sağlık .:16:

kızlar bu arada ramazanda kadın doğum muayeneye gidenler oldu aramızda...canlarım bilginiz olsun vajinal muayene orucu bozuyor..Ramazandan sonraya bırakalım :40:inşallah..

Benimde yumurtlama günüm 22'siydi.21'inden beri sancım var hala geçmedi. Bat 5 ağustos.hayırlısı bakalım.

selamm kızlar iftara davet etmişti arkadaşlar yeni geldik eve..yedik de yedik patlıcam:9::56:

hadi bakam bat tarihi yaklaşanlar nerdeee.... güzel haberlerinizi bekliyoruz ..:52:

Back