Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba nasılsınız ben hafta sonu yoktum iftar misafirlerimiz vardı çok yoğunduk hiç fırsatım olmadı girip yazmaya
hepimiz için hayırlısı olsun benim de adetim bitti çalışmalar başladı yoğun bi şekilde
hiç ümitsizliğe kapılmak yok dua edicez bir de söylemek istediklerim var hepimize moral olsun.
bizim bir tanıdğımız var kadın hemşire ve "kısır" teşhisi konmuş, zaten kendisi de bildiği için çocuğumuz olmayacak dedim uzun tedavilerden sonra ve aartık olursa olur deyip tedaviyi bırakmış ve 40 yaşında hamile kalmış
kıssadan hisse olmaz diye bir şey yok Yaradan ol desin yeter ki..
yumurtlama tarihi adetten sonraki 14. gün mü tam olarak önce ya da sonra da olabilir mi??
anlıyorum ama dün doktorlar sitesi varya oradan dr seval taşdemire yazdım oda diyorki adet başlangıcında eşine ve sana gerekli tetkikler yapılıp uygun tedavi yöntemi seçilir okadar erkenden olurmunya yaşım 29 bu arada içim rahattı ama dr hanım neden öyle dedi şimdi pimpiriklendim açıkcası böyle bir cvp beklemiyordum kafam karıştı ya offffff
kesin 14 değil yüksek ihtimal önce sonra da olabilir. Arkadaşlar dün benim kanamada geldi.Çarşamba doktora gideceğim varsa kanda çıkar sanırım. Dua edin bana boş dönmeyeyim hayırlısıyla
kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün sattan itibaren 14. günüm ve ben bu geceyi boş geçmedimm elhamdülillah
kızlar merhaba nasılsınız ben hafta sonu yoktum iftar misafirlerimiz vardı çok yoğunduk hiç fırsatım olmadı girip yazmaya
hepimiz için hayırlısı olsun benim de adetim bitti çalışmalar başladı yoğun bi şekilde
hiç ümitsizliğe kapılmak yok dua edicez bir de söylemek istediklerim var hepimize moral olsun.
bizim bir tanıdğımız var kadın hemşire ve "kısır" teşhisi konmuş, zaten kendisi de bildiği için çocuğumuz olmayacak dedim uzun tedavilerden sonra ve aartık olursa olur deyip tedaviyi bırakmış ve 40 yaşında hamile kalmış
yumurtlama tarihi adetten sonraki 14. gün mü tam olarak önce ya da sonra da olabilir mi??
vaaoovvv hadi bakalım bu ay bekliyoruz sendende hayırlı haberler :)
ayy ne bilem şekerim acaba yumurtladım mı ki ya da yumurtlamak üzere miyim ya da yumurtladıysam döllendi mi
güzelim yaa şu yumurtacık döllenince bi sinyal vermez mi bi işaret döllenme belirtisi
ahh canım sinyali döllenince verse keşke ama vermiyo. sadece çatladığında akıntı oluyo .
bence sen bu geceyide boş geçirme canım çünkü +1,-1 olabiliyo.
inşallah canımm..yumurta çatlayınca mı döllenmeye hazır demek :44:
adzeynep im sen ne zaman test yapıyorsunnn
yumurtlama tarihini nasıl hesaplamam lazım normalde 28 günde bir olurdu bu ay ilk kez gecik ti 2 3 gün sonra oldu :S o da bayrama denk geliyor
kesin 14 değil yüksek ihtimal önce sonra da olabilir. Arkadaşlar dün benim kanamada geldi.Çarşamba doktora gideceğim varsa kanda çıkar sanırım. Dua edin bana boş dönmeyeyim hayırlısıyla