• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün sattan itibaren 14. günüm ve ben bu geceyi boş geçmedimm elhamdülillah:32::9::9::9:

kızlar merhaba:3: nasılsınız ben hafta sonu yoktum iftar misafirlerimiz vardı çok yoğunduk hiç fırsatım olmadı girip yazmaya:36:
hepimiz için hayırlısı olsun benim de adetim bitti çalışmalar başladı yoğun bi şekilde :9:
hiç ümitsizliğe kapılmak yok dua edicez bir de söylemek istediklerim var hepimize moral olsun.
bizim bir tanıdğımız var kadın hemşire ve "kısır" teşhisi konmuş, zaten kendisi de bildiği için çocuğumuz olmayacak dedim uzun tedavilerden sonra ve aartık olursa olur deyip tedaviyi bırakmış ve 40 yaşında hamile kalmış
kıssadan hisse olmaz diye bir şey yok Yaradan ol desin yeter ki.. :34:

yumurtlama tarihi adetten sonraki 14. gün mü tam olarak önce ya da sonra da olabilir mi??

kızlar merhaba:3: nasılsınız ben hafta sonu yoktum iftar misafirlerimiz vardı çok yoğunduk hiç fırsatım olmadı girip yazmaya:36:
hepimiz için hayırlısı olsun benim de adetim bitti çalışmalar başladı yoğun bi şekilde :9:
hiç ümitsizliğe kapılmak yok dua edicez bir de söylemek istediklerim var hepimize moral olsun.
bizim bir tanıdğımız var kadın hemşire ve "kısır" teşhisi konmuş, zaten kendisi de bildiği için çocuğumuz olmayacak dedim uzun tedavilerden sonra ve aartık olursa olur deyip tedaviyi bırakmış ve 40 yaşında hamile kalmış

yumurtlama tarihi adetten sonraki 14. gün mü tam olarak önce ya da sonra da olabilir mi??

kesin değil canım sadece yüksek ihtimal deniyor ve de sanırım düzenli 28de bir görenlere

kesin 14 değil yüksek ihtimal önce sonra da olabilir. Arkadaşlar dün benim kanamada geldi.Çarşamba doktora gideceğim varsa kanda çıkar sanırım. Dua edin bana boş dönmeyeyim hayırlısıyla

anlıyorum ama dün doktorlar sitesi varya oradan dr seval taşdemire yazdım oda diyorki adet başlangıcında eşine ve sana gerekli tetkikler yapılıp uygun tedavi yöntemi seçilir okadar erkenden olurmunya yaşım 29 bu arada içim rahattı ama dr hanım neden öyle dedi şimdi pimpiriklendim açıkcası böyle bir cvp beklemiyordum kafam karıştı ya offffff

canım tedavi derken sen neyi anladın. Adetin başladığında tüm testlerini yapılır ve gererkirse bence hiç zaman kaybetmeden yumurta takibi yaptır.

kesin 14 değil yüksek ihtimal önce sonra da olabilir. Arkadaşlar dün benim kanamada geldi.Çarşamba doktora gideceğim varsa kanda çıkar sanırım. Dua edin bana boş dönmeyeyim hayırlısıyla

hadi bakalım canımm heyecanla bekliyoruz haberlerini:16: Rabbim yüzünü güldürsün şu güzel ayda inşallah :emir_bebek:

böyle haberleri duyunca bana büyük moral oluyo.zira bunlara çok ihtiyacım var :(

kendi adet tarihinden 14 çıkartıyosun kalan rakam senn yumurtlama günün demek.mesela 30 günde
bir adet görüyosan,16. gün senn yumurtlama günün demek.ama +1, _1 olabilir. (bana da bak beee sanki 3 çocuk doğurdum ) :9: :9:

vaaoovvv hadi bakalım bu ay bekliyoruz sendende hayırlı haberler :)

ayy ne bilem şekerim acaba yumurtladım mı ki ya da yumurtlamak üzere miyim ya da yumurtladıysam döllendi mi :37::9::9::9:

güzelim yaa şu yumurtacık döllenince bi sinyal vermez mi bi işaret döllenme belirtisi :1::1:

ayy ne bilem şekerim acaba yumurtladım mı ki ya da yumurtlamak üzere miyim ya da yumurtladıysam döllendi mi :37::9::9::9:

güzelim yaa şu yumurtacık döllenince bi sinyal vermez mi bi işaret döllenme belirtisi :1::1:

ahh canım sinyali döllenince verse keşke ama vermiyo. sadece çatladığında akıntı oluyo .
bence sen bu geceyide boş geçirme canım çünkü +1,-1 olabiliyo.

yumurtlama tarihini nasıl hesaplamam lazım normalde 28 günde bir olurdu bu ay ilk kez gecik ti 2 3 gün sonra oldu :S o da bayrama denk geliyor :51:

yumurtlama tarihini nasıl hesaplamam lazım normalde 28 günde bir olurdu bu ay ilk kez gecik ti 2 3 gün sonra oldu :S o da bayrama denk geliyor :51:

28-14=14. gün yumurtlama günün oluyo.ama sonra olduysa,bayramda değerlendirirsnz.bayram bebeği olur :)

çok güzel bir haber.o kadın için ne muhteşem bir duygudur yaa. darısı başımıza kızlar:46: bizim çalışmalar durdu ama bakalm nasip:34:

slm kızlar ne var ne yok .adzeynepcim güzel haberlerini bekliyoruz.31 e bayağ varmış :) :9:bekleyelim inş.bebek geliyordur.sonra da biz güzel haberler yazarız buraya:46:

kanama nasıl geldi.damla gibi mi ?çok az lekelenme şeklinde oluyomuş yerleşme kanaması .adetine kadar var canım.hayırlı haberlerle dönersin buraya :) inş.:emir_bebek:

Back