• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

:) belki öyledir.fazla akıntı buna işaret mesela. çünkü adete yakın kuru bi dönem oluyor .benim karnımda batmalar hiç olmaz adet belirtilerinde .benim böyle belirtim olsaydı,hamileyim derdim heralde kendime:1:
yakın arkadaşım hamile ona sormuştum o da senin gibi belirtiler yaşamıştı .karnında batmalar oluyormuş ,ilerleyen günlerde(regl zamanını geçince) oturup kalkınca çok batıyomuş ..inşallah hamilesindir canım.ilk hamilesi sen ol topiğimizin :16: gelsin artık bebişler göbüşlere :emir_bebek:

kıızzz ağzın bal yesiiiiinn:)amin amin bin kere amin... çok istiyorum artık hamile olmayI :) Ben bu ay soğan kürü yapmıştım 7 -8 gün.ondada akıntı filan oluyomuş inşallah tesadüftür sadece :)

amanııııın ne kadar güzel:52:

güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla...siftahımızı sen yaparsın belkii:49:

fafacel vardı bir de test yapmak üzereyim demişti ama bir daha görünmedi sanki :44:

:)) hadi inşallah topiğin ilk hamilesi ben olayım.. inşallahhh :))

tahlil sonuçların da iyimiş hadi bakalım hayırlısı :) bu ay gelsin bebiş :emir_bebek:
daha kimsede belirti falan yok sanırım hamilelik belirtisi :23:

Bende belirtiler vardi ama tuhaf simdi yok . Basta kasik agrilari sonra migde bulantisi ve ardindan gögüs sertlesmesi ama testime yakin kaldi belirtiler kayboldu. Insaallah psikolojik diyildi :18:

Bende belirtiler vardi ama tuhaf simdi yok . Basta kasik agrilari sonra migde bulantisi ve ardindan gögüs sertlesmesi ama testime yakin kaldi belirtiler kayboldu. Insaallah psikolojik diyildi :18:

senin adet günün ne zamandı canım?

canlar yaa yumurtlama olduktan sonra ne kadar zamanımız var döllenme için, kaç gün ? İlla o günü mü değerlendirmeli?:30:

kızlar gece rüyamda bebek gördüm kendi bebeğimmiş.çok güzel bi duyguydu.acaba bu duyguları yaşayabilcek miyim :44:
iyice karamsar oldum ben yaa.8 aydır istiyoruz .kimine göre uzun bir süre kimne göre kısa.ben çok istediğim için.. sabrediyorum .bol bol dua ediyorum . rabbimizden ümüt kesilmez .size de ediyorum kızlar aklımdasınız hep.

canlar yaa yumurtlama olduktan sonra ne kadar zamanımız var döllenme için, kaç gün ? İlla o günü mü değerlendirmeli?:30:

canımcm maalesef 24 saat .öyle biliyorum .bunu da geçen ay öğrenmiştim yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyormuş ,sonra da etkisi gidiyormuş:50: .bir sitede okudum. yanlış bilgi vermiyorumdur inş.

evet ya bendimahicim bu kadar olur yaa.senin bat ne zaman şeker o da mı aynı yoksam:9: benim sat 17 temmuz:34: bat da hesapladım 14 ağustos diyorr .bayağ var.(ama su gibi akıyor zaman yaa:6:)

iyiyim diyim canım yaa. kocişle aramız limoni bu akşam .ayrı takılıyoruz.:9:

ben gece kuşu her zaman ki gibi burdayım:46:
sen nasılsın canım. :16:

aa :( kocalara küsülmez canım yaa.. bende kocamsız son gecemi geçiriyorum.vardıyalı olarak çalışıyoda bu hafta gececiydi :)

kızlar gece rüyamda bebek gördüm kendi bebeğimmiş.çok güzel bi duyguydu.acaba bu duyguları yaşayabilcek miyim :44:
iyice karamsar oldum ben yaa.8 aydır istiyoruz .kimine göre uzun bir süre kimne göre kısa.ben çok istediğim için.. sabrediyorum .bol bol dua ediyorum . rabbimizden ümüt kesilmez .size de ediyorum kızlar aklımdasınız hep.

görürsün canım Allah'ın izniyle. ahh ben napayım 18 aydır hüsrana uğruyorum:( rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı ..

evet ya bendimahicim bu kadar olur yaa.senin bat ne zaman şeker o da mı aynı yoksam:9: benim sat 17 temmuz:34: bat da hesapladım 14 ağustos diyorr .bayağ var.(ama su gibi akıyor zaman yaa:6:)

sat 17temmuz bat 13 ağustos gülüm...bakalım...biz de bu gece boş geçiyoruz da söylemesi ayıp:17: korkuyorum ya yumurtlarsam diye :18:

Back