Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kıızzz ağzın bal yesiiiiinn:)amin amin bin kere amin... çok istiyorum artık hamile olmayI :) Ben bu ay soğan kürü yapmıştım 7 -8 gün.ondada akıntı filan oluyomuş inşallah tesadüftür sadece :)

:)) hadi inşallah topiğin ilk hamilesi ben olayım.. inşallahhh :))

tahlil sonuçların da iyimiş hadi bakalım hayırlısı :) bu ay gelsin bebiş
daha kimsede belirti falan yok sanırım hamilelik belirtisi

Bende belirtiler vardi ama tuhaf simdi yok . Basta kasik agrilari sonra migde bulantisi ve ardindan gögüs sertlesmesi ama testime yakin kaldi belirtiler kayboldu. Insaallah psikolojik diyildi :18:

Bende belirtiler vardi ama tuhaf simdi yok . Basta kasik agrilari sonra migde bulantisi ve ardindan gögüs sertlesmesi ama testime yakin kaldi belirtiler kayboldu. Insaallah psikolojik diyildi :18:

senin adet günün ne zamandı canım?

canlar yaa yumurtlama olduktan sonra ne kadar zamanımız var döllenme için, kaç gün ? İlla o günü mü değerlendirmeli?

kızlar gece rüyamda bebek gördüm kendi bebeğimmiş.çok güzel bi duyguydu.acaba bu duyguları yaşayabilcek miyim :44:
iyice karamsar oldum ben yaa.8 aydır istiyoruz .kimine göre uzun bir süre kimne göre kısa.ben çok istediğim için.. sabrediyorum .bol bol dua ediyorum . rabbimizden ümüt kesilmez .size de ediyorum kızlar aklımdasınız hep.

canlar yaa yumurtlama olduktan sonra ne kadar zamanımız var döllenme için, kaç gün ? İlla o günü mü değerlendirmeli?

canımcm maalesef 24 saat .öyle biliyorum .bunu da geçen ay öğrenmiştim yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyormuş ,sonra da etkisi gidiyormuş .bir sitede okudum. yanlış bilgi vermiyorumdur inş.

evet ya bendimahicim bu kadar olur yaa.senin bat ne zaman şeker o da mı aynı yoksam benim sat 17 temmuz bat da hesapladım 14 ağustos diyorr .bayağ var.(ama su gibi akıyor zaman yaa)

iyiyim diyim canım yaa. kocişle aramız limoni bu akşam .ayrı takılıyoruz.

ben gece kuşu her zaman ki gibi burdayım
sen nasılsın canım.

aa kocalara küsülmez canım yaa.. bende kocamsız son gecemi geçiriyorum.vardıyalı olarak çalışıyoda bu hafta gececiydi :)

görürsün canım Allah'ın izniyle. ahh ben napayım 18 aydır hüsrana uğruyorum rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı ..

evet ya bendimahicim bu kadar olur yaa.senin bat ne zaman şeker o da mı aynı yoksam benim sat 17 temmuz bat da hesapladım 14 ağustos diyorr .bayağ var.(ama su gibi akıyor zaman yaa)

sat 17temmuz bat 13 ağustos gülüm...bakalım...biz de bu gece boş geçiyoruz da söylemesi ayıp korkuyorum ya yumurtlarsam diye :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…