:) belki öyledir.fazla akıntı buna işaret mesela. çünkü adete yakın kuru bi dönem oluyor .benim karnımda batmalar hiç olmaz adet belirtilerinde .benim böyle belirtim olsaydı,hamileyim derdim heralde kendime
yakın arkadaşım hamile ona sormuştum o da senin gibi belirtiler yaşamıştı .karnında batmalar oluyormuş ,ilerleyen günlerde(regl zamanını geçince) oturup kalkınca çok batıyomuş ..inşallah hamilesindir canım.ilk hamilesi sen ol topiğimizingelsin artık bebişler göbüşlere
amanııııın ne kadar güzel
güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla...siftahımızı sen yaparsın belkii
fafacel vardı bir de test yapmak üzereyim demişti ama bir daha görünmedi sanki :44:
tahlil sonuçların da iyimiş hadi bakalım hayırlısı :) bu ay gelsin bebiş
daha kimsede belirti falan yok sanırım hamilelik belirtisi
Bende belirtiler vardi ama tuhaf simdi yok . Basta kasik agrilari sonra migde bulantisi ve ardindan gögüs sertlesmesi ama testime yakin kaldi belirtiler kayboldu. Insaallah psikolojik diyildi :18:
amanııııın ne kadar güzel
güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla...siftahımızı sen yaparsın belkii
fafacel vardı bir de test yapmak üzereyim demişti ama bir daha görünmedi sanki :44:
Bende belirtiler vardi ama tuhaf simdi yok . Basta kasik agrilari sonra migde bulantisi ve ardindan gögüs sertlesmesi ama testime yakin kaldi belirtiler kayboldu. Insaallah psikolojik diyildi :18:
iyiyim diyim canım yaa. kocişle aramız limoni bu akşam .ayrı takılıyoruz.iyi geceler cnm nasılsın
yaklasik bes gün kaldi. Hakkimizda hayirlisi bakalim.canm batın ne zaman senin?
iyiyim diyim canım yaa. kocişle aramız limoni bu akşam .ayrı takılıyoruz.
ben gece kuşu her zaman ki gibi burdayım
sen nasılsın canım.
canlar yaa yumurtlama olduktan sonra ne kadar zamanımız var döllenme için, kaç gün ? İlla o günü mü değerlendirmeli?
iyiyim diyim canım yaa. kocişle aramız limoni bu akşam .ayrı takılıyoruz.
ben gece kuşu her zaman ki gibi burdayım
sen nasılsın canım.
kızlar gece rüyamda bebek gördüm kendi bebeğimmiş.çok güzel bi duyguydu.acaba bu duyguları yaşayabilcek miyim :44:
iyice karamsar oldum ben yaa.8 aydır istiyoruz .kimine göre uzun bir süre kimne göre kısa.ben çok istediğim için.. sabrediyorum .bol bol dua ediyorum . rabbimizden ümüt kesilmez .size de ediyorum kızlar aklımdasınız hep.
evet ya bendimahicim bu kadar olur yaa.senin bat ne zaman şeker o da mı aynı yoksambenim sat 17 temmuz bat da hesapladım 14 ağustos diyorr .bayağ var.(ama su gibi akıyor zaman yaa )
canlar yaa yumurtlama olduktan sonra ne kadar zamanımız var döllenme için, kaç gün ? İlla o günü mü değerlendirmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?