• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlaar doktordan geliyorum tahlil sonuçlarım güzel çok şükür biraz kanım düşük bunun için kan ilacı yazdı(5 günlük) bir de folik asit olmazsa olmaz.. folik asiti eczaneen alabiliyorsunuz fakat doktor kontrolünde almakta yarar var benim kendi alıp kullandığım ve doktorumun yazdığı folik asitler farklı onları kullanmaya başlıycam hadi hayırlısı:51:

tahlil sonuçların da iyimiş hadi bakalım hayırlısı :) bu ay gelsin bebiş :emir_bebek:
daha kimsede belirti falan yok sanırım hamilelik belirtisi :23:

kızlaarr ben soğuk algınlığı için ilaç alsam çalışmalarımı etkiler değil mi :2:

ya kızlar evliliğimizin 5.yılına giricez 3 aydır bebiş denemeleri yapıyoruz ama olmadı sizce normal bir süreçmi yoksa panik yapmalımıyım arkadaşlarım 1yıla yakın olmazsa panik yap diyolar 3 yol normail diyor zaten bende 1 yıl ilaç kullandım bıraktım adet düzenim falan gayet normal s
szice bir sorun varmıdır ne diyorsunuz acaba ?

bence yoktur zaten vucut kendini ancak hamileliğe hazırlar bence . Yaşın kaç bu arada .
Hani yaşın küçük değilse doktora gidip yumurta takibi yaptırın diycektim.

kızlar TRT 1 de "anne elimi tutsana" adlı programı izlemenizi tavsiye ederim öğleden önce 11 bçuk gibi başlıyor :16:
çok güzel bilgiler veriliyor facebook tan takip edip detaylı bilgi de alabilirsiniz:21:

malesef canım çalışıyorum :18::44: sana iyi seyirler:54:

çok hafif ağrı kesiciler var çok mecbur kalındığı zaman hamilelere veriyolar tatlım..

hamilelikte en zararsız ağrı kesiciler parol ve minoset miş :49::49:

kızlaar benim sol yumurtalığım sızlayıp duruyor arada bazen bıçak batırıyolar sanki adetim bitti hala oluyor neden olabilir kii tırsıyorum :18::18::18::18:

Son düzenleme:
çok değil canım ama biraz ceryan da kalmışım sırtım ensem tutulmuştu bir de boğazlarım da ağrı var sen nasılsın canımm?

geçmiş olsun.iyi bak kendine.ben iyiyim çok şükür canım ya çok sağol.bu arada canım az önce bıçak saplanıyormuş gibi oluyor belimin sol tarafı.yumurtlama zamanına daha var hayırdır inşallah.

geçmiş olsun.iyi bak kendine.ben iyiyim çok şükür canım ya çok sağol.bu arada canım az önce bıçak saplanıyormuş gibi oluyor belimin sol tarafı.yumurtlama zamanına daha var hayırdır inşallah.

benim de öyle işte sol yumurtalığım ve belimin sol tarafı üşüttük mü dersin?

öğlen ağrı vardı .ama şimdi yok. yumurta büyürken öyle ağrı olması normal.benim bu ağrılar ovulasyon zamanlarında olurdu .daha 5 gün var. erken mi gelişti yumurta acep:9:

hımm öyle mi diyorsun canım :31: gerçi benim adet öncesi de çok oldu ondan hamilelik sandım ya :53:

Back