Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bence yoktur zaten vucut kendini ancak hamileliğe hazırlar bence . Yaşın kaç bu arada .
Hani yaşın küçük değilse doktora gidip yumurta takibi yaptırın diycektim.

Anlıyorum ama dün doktorlar sitesi varya oradan dr seval taşdemire yazdım oda diyorki adet başlangıcında eşine ve sana gerekli tetkikler yapılıp uygun tedavi yöntemi seçilir okadar erkenden olurmunya yaşım 29 bu arada içim rahattı ama dr hanım neden öyle dedi şimdi pimpiriklendim açıkcası böyle bir cvp beklemiyordum kafam karıştı ya offffff

mrb kızlar..bende geldiimm :)nasılsınız? benim adetime 4 gün kaldı heyecan dorukta :)

belki normal akıntıdır adetin ne zaman bitmişti?yumurtlama günü için çok mu erken?

2 gün önce bitmişti reglim.yumurtlama zamanında akıntı şekli değişiyor ya aynen öyle geldi. zaten belim ağrıyor.hemen ardından öyle akıntı geliyor benden... değerlendiremedik bugünü eğer yumurtladıysam. .o yuzden canm sıkıldı kızlar.

sıkma tatlım canını.sonuçta 1 kerede oluşuyor gebelik.daha önünde günler var.bundan sonra değerlendirirsin :)

oo çok güzeell.gün yaklaştıkça insanın içini farklı bir duygu kaplıyor .belirti var mı canımcım

öyle çok belli bi belirti yok aslında.yumurtlama günümden itibaren karnımda ağrı ve fazla akıntım var ama ben onu soğan kürüne bağlıyorum. bişmyorum ki keşke hamilelik belirtisi olsa :)

öyle çok belli bi belirti yok aslında.yumurtlama günümden itibaren karnımda ağrı ve fazla akıntım var ama ben onu soğan kürüne bağlıyorum. bişmyorum ki keşke hamilelik belirtisi olsa :)

:) belki öyledir.fazla akıntı buna işaret mesela. çünkü adete yakın kuru bi dönem oluyor .benim karnımda batmalar hiç olmaz adet belirtilerinde .benim böyle belirtim olsaydı,hamileyim derdim heralde kendime
yakın arkadaşım hamile ona sormuştum o da senin gibi belirtiler yaşamıştı .karnında batmalar oluyormuş ,ilerleyen günlerde(regl zamanını geçince) oturup kalkınca çok batıyomuş ..inşallah hamilesindir canım.ilk hamilesi sen ol topiğimizin gelsin artık bebişler göbüşlere

evet bendimahicim uzayan bir akıntı yumurta oluştuğunun habercisi.bir de belinin sağ ve sol kısmında ağrı oluyor ,yumurta büyüyüp gelişiyormuşuzman olduk yaa

benim akıntım henüz gelmedi bakalım bekliyorum

bu sıralar eşim de ben de bi durumdan ötürü gerginiz biraz, gerginlik de hamileliğe engel olabiliyor bakalım ne olicük

Son düzenleme:
mrb kızlar..bende geldiimm :)nasılsınız? benim adetime 4 gün kaldı heyecan dorukta :)

amanııııın ne kadar güzel

güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla...siftahımızı sen yaparsın belkii

fafacel vardı bir de test yapmak üzereyim demişti ama bir daha görünmedi sanki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…