bence yoktur zaten vucut kendini ancak hamileliğe hazırlar bence . Yaşın kaç bu arada .
Hani yaşın küçük değilse doktora gidip yumurta takibi yaptırın diycektim.
kan değerlerine bakıyorlar varsa demir eksiliği tedavisine başlıyorlar
şeker ve tiroide bakıyorlar duymuşsunuzdur hamilelikte bu değerler geçici süreliğine artabiliyor önlem almak için yani hepsi :)
devamlı ağrı var mı ki.üstüne adet mi gördüm acaba diyorsun.
bilmiyorum ki canım hiç sanmıyorum ama ya
canım çok sıkılıyor..bu gün akıntım geldi .yumurtladım mı acaba? ama daha yeni bitti reglim
belki normal akıntıdır adetin ne zaman bitmişti?yumurtlama günü için çok mu erken?
2 gün önce bitmişti reglim.yumurtlama zamanında akıntı şekli değişiyor ya aynen öyle geldi. zaten belim ağrıyor.hemen ardından öyle akıntı geliyor benden... değerlendiremedik bugünü eğer yumurtladıysam. .o yuzden canm sıkıldı kızlar.
mrb kızlar..bende geldiimm :)nasılsınız? benim adetime 4 gün kaldı heyecan dorukta :)
oo çok güzeell.gün yaklaştıkça insanın içini farklı bir duygu kaplıyor .belirti var mı canımcım
canım çok sıkılıyor..bu gün akıntım geldi .yumurtladım mı acaba? ama daha yeni bitti reglim
güzelim bu akıntı yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntı mı oluyordu?:44:
öyle çok belli bi belirti yok aslında.yumurtlama günümden itibaren karnımda ağrı ve fazla akıntım var ama ben onu soğan kürüne bağlıyorum. bişmyorum ki keşke hamilelik belirtisi olsa :)
evet bendimahicim uzayan bir akıntı yumurta oluştuğunun habercisi.bir de belinin sağ ve sol kısmında ağrı oluyor ,yumurta büyüyüp gelişiyormuşuzman olduk yaa
mrb kızlar..bende geldiimm :)nasılsınız? benim adetime 4 gün kaldı heyecan dorukta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?