kızlar belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar diyorlar ama bende çok enteresan bir şey olmuştu.ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.adetten hemen önce başlardı normalde.ama hamile olduğumda adetime 20 gün vardı ve göğüslerim acayip acıyordu.aynı zamanda çok da dolgunlaşmışlardı.acaba mı dedim ve adete kadar kendimi gözlemledim.adet günüme yaklaşınca adet ağrısı gibi ağrılar çektim.adet ağrısının şiddetlisi.sonra çok sık tuvalete gittim.adetime 6 gün varken göğüslerimin kahverengi kısımlarında minik kabarcıklar oluştu.o gün çıkmaz dedim ama dayanamadım test yaptım.daha adete 6 gün vardı.ve test pozitif çıktı.doktora sormuştum bu kadar erken çıkar mı diye.erken döllenmede çıkar demişti.belirtiler konusunda yaşadıklarımdan yola çıkarak umarım yardımcı olabilmişimdir.inşallah tekrar nasip eder Rabbim inşallah
ne güzel allah 2.bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..buna benzer belirtileri 5 aydır yaşadım ama fos çıktı psikolojik yani sen gerçekten hisstmişin doğru çıkmış ,üzüldüm olsun ne mutlu bak hamile kalabiliyorsun demek bunuda bilmek güzel.rabbbim bir daha yaşatmasın .
Son düzenleme: