- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar acık ve net bir sekilde soylemis sizi sevmedigini ve siz hala diretiyorsunuz, sevgilinizin sevmedigini soylemesi oldukca gurur kirici. Faturalari oderken ve cinsel ihtiyaclarini karsilarken siz onun iyi gunde kotu gunde olan sevgilisi, ama ciddi konulara gelince "evlenecek kadar sevmiyorum, senle evlenmek istemiyorum" cümleleri. Soyle kendinize disardan bakın. Kullanildiginizi ve oylanadiginizi siz de farkedersiniz. Bu arada polyannaciliginiza hayran kaldim ;"en azindan dürüst davrandi"..arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
Ne iyi yapmışsın. Yazını sadece buraya sonradan yorum bırakacaklar görsün diye alıntıladım. Bir de yürekten tebrik etmek içinhepinize çok teşekür ederim . aslına brnime biliğim şeyleri söyleiniz bana. saece en bunlara gözmü kulgımı kapatıyoum. dışardan birilerinen duymak iyi geli . az önce araım ve bunu haketmediğimi söyledim. arkadaş olarak herzaman yanında olugumu ama artık sevgilisi olmak istemediğimi söyledim. bi zaman bırakalım bitirmegelim dedi ama kabul etmedim. birbirimize yeterince zamn tanıdık olmuyorsa hayırlı olan buur eim ve bitirim. kötü bi ansan degil biiyorum. uygusal anlamda kullanıldım belki ama maddi anlama art niyeti oldugunuda kesinlikle düşünmüyorum. allah onuna yarımcısı olsun benim de . evet mutsuzum su an aglıyorum içim parçalanıyor ama biliyorum ki onu 1 yıl sonra 2 yıl sonra başkası için benen giderken gördüğüme daha çok üzülecektim . allah büyük elbet geçicek unutucam. hepinizen allah razı olsun
Sanirim en nokta atisi yorum bu. Nasil bu kadar saf olabiliyorsunuz yabi de boyle biriyle hala nasil arkadas kalabiliyorsunuz..kendinize hic mi sayginiz yokSen onun limitsiz kredi kartısın :) hem cinsellik hem para , ben de olsam bırakmazdım seni
saf mısınız diyeceğim ama olmayacak neden siz cep harçlığını ve faturasını karşılıyorsunuz koskoca adam girsin bir işe çalışşın , emin olun o hazır paraya alışmış ve çalışmak zor geliyor kendisine, zaten gururu olsa sizden bir kuruş almaz, adamın evlenmeye zaten niyeti yok hazır tüm ihtiyaçlarını karşılayan biri varken o da keyfini sürüyor işte...arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen