• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

Sen benim cebimde dur da daha iyisini bulana kadar senle takılayım demek.. Ayrılın bitsin.. Fedakarlık kar etmez bu tiplere.. Tecrübeyle sabit..

Şu an seninle evlenmek istemiyorum demek şu an seninle evlenmek istemiyorum demek. Adamın evlenmeye niyeti yok işte kullanıyo bir güzel seni takılıyo öyle.

Beklentiler farklı, bu durum sizi daha çok üzecek gibi duruyor üzgünüm. Farkındalık yaratmadan durumu değiştiremezsiniz ya resti çekeceksiniz ve çekilip ne yapacağını izleyeceksiniz, ya da o kötü sonun eninde sonunda gelmesini bekleyeceksiniz.

Şuan seninle evlenmek istemiyorum demek besbelli ki!
Seni anlıyorum. O senin son şansın gibi geliyor sana. Ama değil
Yol yakınken vazgeç bu adamdan ve önüne bak

arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
Ne kadar acık ve net bir sekilde soylemis sizi sevmedigini ve siz hala diretiyorsunuz, sevgilinizin sevmedigini soylemesi oldukca gurur kirici. Faturalari oderken ve cinsel ihtiyaclarini karsilarken siz onun iyi gunde kotu gunde olan sevgilisi, ama ciddi konulara gelince "evlenecek kadar sevmiyorum, senle evlenmek istemiyorum" cümleleri. Soyle kendinize disardan bakın. Kullanildiginizi ve oylanadiginizi siz de farkedersiniz. Bu arada polyannaciliginiza hayran kaldim ;"en azindan dürüst davrandi"..

Yani yaşlar küçük olsaydı yavrum seni kandırıyor. Telefon faturasını ödeyecek bir saf bulmuş gittiği yere kadar kullanır dicektim sonra başkasıyla evlenir derdim . Ama demiyorum:KK53:

Seni yeterince sevmiyorum diyor işte. Evlenmek de istemiyor. Dürüst evet en azından :)
Ama sen bunu anlayamamışsın sorun orda. Bunun üstüne bide faturasını ödüyorsun.
Ye bu kadar safsın ki? Ayrıl yani zaman kaybetme.

Şu sorunlu , evlenmeyi düşünmeyen , leş erkekler azalarak değil direkt bitsin artık yahu.Afedersiniz bunlar erkek değil soytarı.Def edin gitsin.Şu adamla evlenseniz ne olucak ki? Zihniyete bak.

Ben evlilik icin hazır degilim benim icin erken dese anlaşılabilir. Erkekler yasi ilerlese vile bu fikirden baxen korkar. Ama seni o kadar sevmiyorum seninle dusunmuyorum demesinin sebebi şu bence sizi kullanıyor maddi ve cinsel açıdan size ihtiyacı kalmayinca da zaten ben sana demistim diyerek vicdanını rahatlatacak

Yaşasın kk! Öncelikle yorumlarla gerçekleri daha iyi görüp kendini bu işkenceden kurtarmış olmana çok sevindim. :KK200:

Konu başlığına cevap verecek olursam da, ipleri adamın eline öyle bir vermişsin ki ne desem gitmez nasılsa rahatlığıyla at koşturmus. Adam seviyormuş gibi rol yapma gereği bile duymamış. Öyle gururdan kızı kendinden uzaklaştırmak için kötü davranan adamlar eskilerde bile kalmadı, öyle adamlar hiç olmadı onlar sadece yesilcam klasiği kızlar. :işsiz: Bu yaptığı "hem karnım doysun, hem pastam dursun".

Ailesi iflas etmiş olması da bence %80 yalan, senle tanışmadan önce iflas etmişler nedense bunu bir kaç kız üzerinde daha denemediğini nereden biliyoruz? Bunun gibi bazı adiii erkekler, kadınların anaç duygularını ve merhametini sömürmek için böyle acıklı yalanlara başvururlar ve genelde de tutar şekil:konu sahibi. Utanmadan senden harçlık alacağına, az yiyip faturalı telefon yerine kontörlü hat kullanıp, harçlık çıkarabilecegi bir işe girseydi. 33 yaşında koca adam hasta değil bir şey değil.

Neyse aşk insanı böyle kör edebiliyor üzülme, hepimiz ne aptallıklar yaptık. Bi arkadaşının başına gelse eminim sen de delirdiğini düşünürdün, ama insan aşık olunca beyin bir süreliğine izne çıkıyor :işsiz:

Sana yakışan ve olması gereken şekilde tertemiz bir finalle bitirmissin, bir süre hiç geçmeyecek gibi gelecek ama pek de ala geçecek. Şimdi o asalak düşünsün!:KK59:

arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen

Daha dur bismillah 6 aydır birliktesiniz benim 3 yıl oldu Hala zar zor toparlanacaklar. Senin acelen ne böyle. Ayrıca cocuk sana evlenmeyi düşünmediğini söylemiş .seni evlilik vaadiyle de kandırabilirdi. İkidebir evlenmeyekmiyiz diye sık boğaz etme istersen üstüne düştükçe kendini bişey snmaya başlıyolar. Bir süre bekle bakalım kendisi evlilik konusunu acacakmı. Eğer hala bi dğişiklik sezemezsen yol ver gitsin

Sana abla diyecek kadar yas farki var aramizda ama ben bile bu dediklerinden sonra ayrilirdim artik gerisini sen dusun :D

Seni kullanıyor sevdiği falan da yok. Sen de onu sevdiğin için kendine işlerin böyle olmadığını söylüyorsun. Daha fazla kandırma kendini.

hepinize çok teşekür ederim . aslına brnime biliğim şeyleri söyleiniz bana. saece en bunlara gözmü kulgımı kapatıyoum. dışardan birilerinen duymak iyi geli . az önce araım ve bunu haketmediğimi söyledim. arkadaş olarak herzaman yanında olugumu ama artık sevgilisi olmak istemediğimi söyledim. bi zaman bırakalım bitirmegelim dedi ama kabul etmedim. birbirimize yeterince zamn tanıdık olmuyorsa hayırlı olan buur eim ve bitirim. kötü bi ansan degil biiyorum. uygusal anlamda kullanıldım belki ama maddi anlama art niyeti oldugunuda kesinlikle düşünmüyorum. allah onuna yarımcısı olsun benim de . evet mutsuzum su an aglıyorum içim parçalanıyor ama biliyorum ki onu 1 yıl sonra 2 yıl sonra başkası için benen giderken gördüğüme daha çok üzülecektim . allah büyük elbet geçicek unutucam. hepinizen allah razı olsun
Ne iyi yapmışsın. Yazını sadece buraya sonradan yorum bırakacaklar görsün diye alıntıladım. Bir de yürekten tebrik etmek için :KK200:

Her anlamda kullanılıyorsun abla. Gözünü açıp iyice baksan keşke.

saf mısınız diyeceğim ama olmayacak neden siz cep harçlığını ve faturasını karşılıyorsunuz koskoca adam girsin bir işe çalışşın , emin olun o hazır paraya alışmış ve çalışmak zor geliyor kendisine, zaten gururu olsa sizden bir kuruş almaz, adamın evlenmeye zaten niyeti yok hazır tüm ihtiyaçlarını karşılayan biri varken o da keyfini sürüyor işte...
lütfen kendinizi kullandırtmayın, hemen ayrılın bu adamdan cunku bu adam sızı sevmıyor.!

Back