- 27 Şubat 2016
- 49
- 59
- 88
- 27
belkide eşcinseldir telefonunu karistir aynisi benim arkadasimin basina geldi galerisine bak ve arama geçmişine bak instagramdan takip ettiklerine bak anlarsin gay mi degil mi ama bana gay gibi geldi yani.....
adam niye ayrılsın ki senden hiç böyle düşündün mü onun ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz çok özür dilerim sadece tabirslında bu kaar güçsüz biri eğilim sadece sevgi elimi kolumu baglaı. ayrılmayı teklif ettim hayır ayrılmak istemiyorum senin hayatıma olmandan memnunum dedi. ama sevilmediğini bilmek çok ağırmış
gerçekten...Erkekler bekar hayatına alıştıktan sonra başkasıyla yaşamak, düzenini değiştirmek sanırım zor geliyor. O da bekar hayatından kopmak, yeni bir düzen kurmak, aile olmak istemiyor demek ki. Ne yardan geçiyor ne serden. Benim dayım da evlenip boşanmıştı, onu çok seven bir kız arkadaşı vardı, kadın evlenmek istedi ama dayım ben daha evlenemem dedi, kızdan ayrıldı, bir kaç ay sonra internetten tanıştığı evlenip boşanmış genç bi kızla evlendi. Kadınlar zor evet de erkeklerin işine de akıl sır ermiyor.
arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?