• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
Adamın ihtiyaçlarını karsilama evlilikle alakali birsey söyleme.. hevesli görünme... seni tam olarak kalbinde yada mantiginda oturtamamis..Yaş da sorun olabilir.. seninle evlenmeyecek.. sen evlilik bekliyorsan ayrıl beklemiyorsan ayrılma.. ihtiyaçlarını da karsilama

Evlenmesine gerek kalmadan yolacak kaz bulmuş tabiki de halinden memnundur beyfendi. Bence aklınızı başınıza toplayıp ayrılmayı teklif etmeden kendiniz ayrılın. Parası cebine konuyor faturası ödeniyor arada bir iki cilve vs fırsatı olsa bunu yapıp ömür boyu evlenmeyecek çok erkek var. O kadar sorumluluğu şimdiden üstlenmişsin ki düşünsene evlense ne değişecek hayatına ne katılacak? Çünkü açık açık söylemiş o kadar sevmiyorum diye kusura bakmayın biraz kırıcı olabilirim, ama bu demektir ki ben bir ömür sana katlanamam, daha iyisini bulana kadar kendi rızanla hayatımda kal ki boşluğa düşmeyeyim. Ki siz muhattabı kesince başka biriyle nasıl evleneceğini de göreceksiniz, daha fazla bağlanmamaya çalışarak birden kesin atın. Ona değil kendinize acıyın düşünün ki bu olayı çok yakın arkadaşınız yaşadı dışardan bakın kendinize ve silkelenin
çok saolun. kimseye anlatamıyorum kimseyle paylaşamıyorum o kadar kötüyüm ki bilemezsiniz. kendime kızıyorum yaşadıklarıma kızıyorum. gelecekten korkuyorum . o kadar karmançormanım ki

8 aydır duygularından emin değilse neden hala sizinle görüşmeyi sürdürüyor ve bu kadar net bir cevaba rağmen siz neden yapmanız gereken şey konusunda kararsızsınız? Cevap bulmanız gereken soru bu asıl...

Şu an seninle evlenmek istemiyorum demek.

Yuhh yani seninle evlenmek istemiyorum senı evlenecek kadar sevmıyorun daha adam ne söylesin ayrılmanız için bırakın gitsin ya.

Ne mi demek? Çok üzülüyorum kadınların böyle çok net sözlerin altında iyimser anlamlar arama çabalarına.
Siz yine şanslısınız ki oyalanmadınız, kandırılmadınız. Öküzünüz dan diye söylemiş içindekini. Onu sizden daha çok sevebileceği birini bulana kadar ya da maddi durumunu toparlayacağı güne kadar beklemeden tası tarağı toplayıp olay yerini terk edin.

çok saolun. kimseye anlatamıyorum kimseyle paylaşamıyorum o kadar kötüyüm ki bilemezsiniz. kendime kızıyorum yaşadıklarıma kızıyorum. gelecekten korkuyorum . o kadar karmançormanım ki
Korkulacak tek şey eğer bu durumu saplantı yaparsanız bir hiç uğruna gidecek yıllarınız.. Bilmiyorum yaşınızdan dolayı belki kendinizi direk evlilik odaklı yaşıyorsunuzdur, zaten çoğu insan olursa sonu evlilik olsun diye ciddi bir ilişkiye başlar, ama o tarz hayalleri de haketmeyecek biri için kurmayın. Bence buradaki çoğu yorumdan artık anlamışsınızdır, adam sizi değil siz kendinizi oyalıyorsunuz. Seni sevmediğini söylediği halde öpen birisi de sırf cinsellik tahrik olma amaçlı öpüyordur emin ol, belki yaşadığınız özel anlarsa büyük ve duygusal anlamlar yüklüyorsundur çünkü bazen insan kör olabiliyor, madem sevmiyor neden öptü, 5 saat konuştuk bence bana aşık.. Siz olmasanız başkası olacak yaşım sizden küçük, aynı olmasa bile çok benzerini ben yaşadım, maksimum 1-2 ay üzülürsünüz dur demezseniz. Uğruna boş boş geçecek, kısmetlerinizi kaçıracağınız ve hayata geç kalacağınız 5 yıl yaşamaktansa, depresyonun dibinde 1 ay geçirin. Hem kadınız biz Saç baş alışveriş o 1 ay çok kolay geçer gözünüzde büyütmeyin korkmayın..

bence baya yolmus seni, evlenmek de istemiyor , cinsel anlamdada tatmin oluyor
neden evleneyim diye düsünmüs acikcasi :) yapman gereken belli aslinda

Daha ne kadar acik soyleyebilir ki?
Resmen maddi durumunu ve bazen de yalnizligini gideriyor bukadar.

arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
Sizi kullanıyor çok net. Lütfen kendinizi bu duruma düşürmeyin.

Korkulacak tek şey eğer bu durumu saplantı yaparsanız bir hiç uğruna gidecek yıllarınız.. Bilmiyorum yaşınızdan dolayı belki kendinizi direk evlilik odaklı yaşıyorsunuzdur, zaten çoğu insan olursa sonu evlilik olsun diye ciddi bir ilişkiye başlar, ama o tarz hayalleri de haketmeyecek biri için kurmayın. Bence buradaki çoğu yorumdan artık anlamışsınızdır, adam sizi değil siz kendinizi oyalıyorsunuz. Seni sevmediğini söylediği halde öpen birisi de sırf cinsellik tahrik olma amaçlı öpüyordur emin ol, belki yaşadığınız özel anlarsa büyük ve duygusal anlamlar yüklüyorsundur çünkü bazen insan kör olabiliyor, madem sevmiyor neden öptü, 5 saat konuştuk bence bana aşık.. Siz olmasanız başkası olacak yaşım sizden küçük, aynı olmasa bile çok benzerini ben yaşadım, maksimum 1-2 ay üzülürsünüz dur demezseniz. Uğruna boş boş geçecek, kısmetlerinizi kaçıracağınız ve hayata geç kalacağınız 5 yıl yaşamaktansa, depresyonun dibinde 1 ay geçirin. Hem kadınız biz Saç baş alışveriş o 1 ay çok kolay geçer gözünüzde büyütmeyin korkmayın..
bidaha birini sevememekten korkuyorum

saf misin? 32 yasindasin birde...

Adamın ailesi iflas etmis. Boşlukta suanda. Varlıktan yokluğa dusmus. Ben olsam bende ertelerdim suan olmaz derdim. Adam düğünü neyle yapicak bende adami hakli buldum. Parasi olduğunda sana veriyorsa sende onun parasizliginda ona verebilirsin. Bence sakınca yok. Ama illa bana para ver diyorsa sıkılmadan alıyorsa sorun

Öyle bir seversin ki ondan önceki erkeklere ayırdığın zamana yanarsın. Ama bu kişiyi bırakmazsan başka birini sevemezsin. Hem Sen de bir insana değil bir evcil hayvana ver sevgini ya da bir objeye bir sanata bir hobiye, bazı insanlar haketmediği sevgiyi görünce totoları bi yerlere çıkıyor, bırak başrolü yan rolü, hayatlarında figüran kalıyoruz
bidaha birini sevememekten korkuyorum

"evlenmek istemiyorum" demek "evlenmek istemiyorum" demek. tam olarak bunun neresini anlamadınız ki?

illa evleneceğim diyorsan ayrıl, yok ben de evlilik düşünmüyorum takılıyoruz işte diyorsan devam et. adam gayet net. kafa karıştıracak bir cümlesi yok ki...

Aslında siz de farkındasınız her şeyin ama yaş itibari ile yeniden birini bulamam sevemem diye korkup ayrılamıyorsunuz bence.Değmez inanın, her şeyden ödün veren değer veren taraf sizsiniz.Bir erkek sizi özel hissettirmedikten sonra yalnızlık çok daha iyidir.Hem belkide başka biriyle çok daha mutlu olursunuz.Daha gençsiniz.

stres topumsun demiş.

Back