Korkulacak tek şey eğer bu durumu saplantı yaparsanız bir hiç uğruna gidecek yıllarınız.. Bilmiyorum yaşınızdan dolayı belki kendinizi direk evlilik odaklı yaşıyorsunuzdur, zaten çoğu insan olursa sonu evlilik olsun diye ciddi bir ilişkiye başlar, ama o tarz hayalleri de haketmeyecek biri için kurmayın. Bence buradaki çoğu yorumdan artık anlamışsınızdır, adam sizi değil siz kendinizi oyalıyorsunuz. Seni sevmediğini söylediği halde öpen birisi de sırf cinsellik tahrik olma amaçlı öpüyordur emin ol, belki yaşadığınız özel anlarsa büyük ve duygusal anlamlar yüklüyorsundur çünkü bazen insan kör olabiliyor, madem sevmiyor neden öptü, 5 saat konuştuk bence bana aşık.. Siz olmasanız başkası olacak yaşım sizden küçük, aynı olmasa bile çok benzerini ben yaşadım, maksimum 1-2 ay üzülürsünüz dur demezseniz. Uğruna boş boş geçecek, kısmetlerinizi kaçıracağınız ve hayata geç kalacağınız 5 yıl yaşamaktansa, depresyonun dibinde 1 ay geçirin. Hem kadınız biz Saç baş alışveriş o 1 ay çok kolay geçer gözünüzde büyütmeyin korkmayın..