- 19 Ağustos 2017
- 105
- 114
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam ''maddiyattan değil'' demiş ama, ''evlenecek kadar sevmiyorum seni'' demiş... Ha gururdan söylemiyordur desek, e arkadaşın verdiği harçlığı alırken, faturası ödenirken dert etmiyorsa pek de gururlu olduğu söylenemez!Adamın ailesi iflas etmis. Boşlukta suanda. Varlıktan yokluğa dusmus. Ben olsam bende ertelerdim suan olmaz derdim. Adam düğünü neyle yapicak bende adami hakli buldum. Parasi olduğunda sana veriyorsa sende onun parasizliginda ona verebilirsin. Bence sakınca yok. Ama illa bana para ver diyorsa sıkılmadan alıyorsa sorun
hepinize çok teşekür ederim . aslına brnime biliğim şeyleri söyleiniz bana. saece en bunlara gözmü kulgımı kapatıyoum. dışardan birilerinen duymak iyi geli . az önce araım ve bunu haketmediğimi söyledim. arkadaş olarak herzaman yanında olugumu ama artık sevgilisi olmak istemediğimi söyledim. bi zaman bırakalım bitirmegelim dedi ama kabul etmedim. birbirimize yeterince zamn tanıdık olmuyorsa hayırlı olan buur eim ve bitirim. kötü bi ansan degil biiyorum. uygusal anlamda kullanıldım belki ama maddi anlama art niyeti oldugunuda kesinlikle düşünmüyorum. allah onuna yarımcısı olsun benim de . evet mutsuzum su an aglıyorum içim parçalanıyor ama biliyorum ki onu 1 yıl sonra 2 yıl sonra başkası için benen giderken gördüğüme daha çok üzülecektim . allah büyük elbet geçicek unutucam. hepinizen allah razı olsunuzaklaş ordan hemen benden sana tavsiye
saolunO kadar doğru bir karar verdin ki..
Sizin paranızı yemek var, cinsel manada sizinle bir şeyler yaşamak var. Ama evlenmeye gelince yeterince sevmiyorum. Oldu paşam deseydiniz. İlerde ayrılınca da ben vaat etmedim der, giden paranız ve moraliniz olur.bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz.