Var olmamı, yaratılmış olmamı neden seveceğimi bilemiyorum. Nedenini bulsam seveceğim belki de... (cümleten niye varız onu merak ediyorum)
Birilerine yararım olabilirse bir gün sanırım biraz daha anlamlı olabilir bir şeyler.
Uykusuzluk insani hasta eder mi yaa.. yada kizim okuldan getirdi veya kuzey bati evimin pencereleri saolsun diyelim.. sabah olana kadar bi kizimin yatakta bi oglumun yatakta uyumak zorunda kaliyom ustumde battiye yokusudum mu ne.. kis hazirliklarim yarim kaldi,sabah bitircem artik .. esim uyumus numarasi yapmak yerine cocuklarla ilgilenseydi simdiye is mis kalmazdi..mutfak toplanrdi..ona bile halim yok..her yanim agriyo sanciyo ,zaten agrilarim vardi ustune bide grip agrisi eklendi..yarina yataktan kalkabilirim umarim ,komsunun tabagini vercem daa asure getirdiydi.. hersey gozumde fazla buyuyor,yetisemiyorum 1 haftadir farkettim ve kabullendim.
Depremle ilgili konulari didiklerim gece ,icim pirpir sonra eee oglan uyur mu?!! Uyumaz tabii.. bende normal ruyalargormedim zaten.. yatak sallaniyor,dolap kapaklati acilip kapaniyor.. hep ayni ruya carpintimm sonra oglanin sesi ,uyanmis ve korkulubskiyor uyumuyoor ..kendi kasindim,belami buldum! Tebrik ediyorum şak şak şak alkislar bana
Şuan aklımdan geçenler arasında her şey çok pahalı, deprem psikolojimi bozdu, işyerinde daralıyorum. Sabah yine iş var. Birde şu ünlülerin burun ameliyatı trendine baylıdım çok eğlendim aklımdan o yüzler geçiyor. Meraklısına linki burada...