Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu ara gözlerim nemli zaten hep, çok üzüldüm... #neslicantay

Kangrenli parmağı kesip atmam gerek. Atamıyorum. Ruh sağlığım bozuldu. Ben aslında neyim kimim hatırlamıyorum bile. Memleketime döndüğümde o kadar garip hissediyorum ki. Ben böyle değildim diye :KK43:

Oğlum bir ayak burkmasıyla sol ayak bileğindeki büyüme plağını kırdığı için artık O bacağının uzamayacağını öğrendim ve hiç isyan etmeden çok şükür bugüne bin şükür demeye çalışırken ben :anne::KK14:

Vites karistiriyorum ,moralim sifir..arabayi 2.viteste kaldi resmennn... esimjn demoralize etme calismalarini takmiyorum alistim artik... ama gel gor ki kaba ve buyuk arabayla olmuyor mu diyim... biraz daha you tube izliyim en iyisi 6 ileri,1 geri olanlara ozellikle!!! Markete zor gittim gelde delirmeee

İyi niyet sorgulamak zorunda kalmaktan nefret ediyorum şu hayatta, rahatça içimden geldiği gibi davranamamaktan... Bunu ilk idrak ettiğimde çok ağır gelmişti.

Bir konuda hislerimi mi dinlemeliyim, salt mantıkla mı yaklaşmalıyım çözemedim...

Benim aslinda hicbir zaman iyi olmami istemedin. Cunku iyi olursam sana ihtiyacim kalmayacakti ve bunun farkindaydin.
Beni sana muhtac ve aciz gormek egonu besliyordu
Ama sana bir sey soyleyeyim mi
asil muhtac olan sendin
ve hala da oylesin
zayif tarafini guclendirmek asagilik kompleksini bastirmak icin insanlari sana ihtiyac duyacak sekillere sokmak zorundasin
cunku hayatta hic bir seyi basaramiyorsun
bunun farkindasin
basarisiz tarafini gormezden gelip kendini kandirmak icinse kucuk daglari senin yaratmana ihtiyacin vardi kendini bi bk zannetmek icin
aksi halde kendi zavalliligini gormeyi kaldiramayacaktin
"bak bana nasil da muhtac ve ben nasilda onu bugunlere getirdim her seyi ben yaptim ben harika bi insanim gucluyum kudretliyim"
Sana kotu bi haberim var cocuk adam
Sen hic bi bk degilsin
Hatta o kadar acizsin ve zavallisin ki aslinda
Sana aciyorum.

Baslangictan beri yaptigin her seyi simdi simdi en berrak ve net haliyle goruyorum
en zayif en savunmasiz en yardima muhtac zamanimda geldin bana.
cunku yardima muhtac bir insana yardim etmenin o kisiyi psikolojik olarak sana kole edecegini biliyordun
Bense kendi safligimla inandim sana
evet yalan yok cok sey yaptin bana. Ama bunlarin hicbirini benim iyi olmam icin degil sana daha cok hayran olup senin kolen olmam icin yaptin. Bunu artik goruyorum. Gordugum icinde seni bana hic bir sey yapmamis olarak sayiyorum

Sen bana hic bir sey yapmadin! Sen asla benim yanimda olmadin! Sen o kadar kotu bi insansin ki. Bencilsin. Egoistsin. Kotusun!
Kendinden baska hic kimseyi dusunmezsin sen! Beni de dusunmedin. Bi basima yillarca birakirken beni, pacavra gibi bir kenara atarken beni bir kere bile dusunmedin sen!
Bir kere bile bana acimadin!
sormadin kendine ben napiyorum diye
Yuzlesmedin kendinle ben nasil bencil bi insanim diye

Ama ben farkina vardim zamanla her seyin
icten icte guclendim bana yaptigin igrencliklerle
Yillar icerisinde git gide koptum senden ve sen fark etmedin bile
sonra yaptigin butun haksizliklari bir kenara atip defolup gittim senden
senden cekip gitmemi kaldiramadin
Hazmedemedin
Cunku artik o aptal egonu besleyecek kimse kalmamisti yaninda
zavalliliginla acizliginle bas basa kalmistin
kralligin sona erdi.
Cokus yasadin
kinlendin
Intikam almak istedin
sana guvenip anlattigim her seyimi yuzume vurdun insanlarin icinde
oysaki ben cocuk tarafimla savasirken sadece seni bi liman olarak gormustum. Sende icimdeki iyiligi gorecegime ve kotu taraflarimi torpuleyecegime inanmistim. Nerden bilebilirdim ki benim icimde kactigim kotulukten daha buyuk bir kotuye kendimi emanet ettigimi!

Degistirdin beni
zamanla kendim bile taniyamaz oldum beni
kendimden supheye dustum yok yere
icimdeki kotuyu besledin
Canavara donusturdun her gecen gun
her kavgamizda sinir krizleri gecirip cigliklar atarken kendi sacimi basimi yolup kendime zarar verirken kendimi taniyamaz oldum
bunlari yapan ben olamazdim
ben boyle bi insan degildim ki
noldu bana?
Naptin bana!
Sen kotusun dedin. Sen soylesin sen boylesin.
Inandim sana.
Kendimden igrenmeye basladim
O hakli dedim. Hakli. Hakli. Hakli.
Ben ne kadar kotu bi insandim
Ben bencildim.
bana bunu bile dusundurdun.
Istediginde buydu
Acimasiz zalim olduguma inandirip yaninda tuttun. Cunku o kotu taraflari bastirmak icin cabaladigimin farkindaydin bu yuzden kotu olduguma inandirmaya calistin. Onlarla savasmam demek senin yaninda kalmaya devam etmek demekti.

Dedim ya inandirdin kendi aptal yalanlarina. Alet ettin beni o igrenc oyunlarina
Yaptigin hic bir seye tepki vermeyen, kukla gibi kullanabilecegin birisine donusturmeye calistin.

Ama oyun bu ya. Olmadi. Basaramadin
Icimde hala bir seylerin yanlis oldugunu bana soyleyen tarafimin sesini beni susturdugun gibi susturamadin!!! Buna gucun yetmedi.

Ve kurtardim kendimi senin hapsinden
Kendim bile yapabilecegime inanmamisken kactim cehenneminden
kafesimin dikenli tellerini ellerim kanaya kanaya yirttim

Cok sey de ogrendim butun bu yaptiklarindan
Iste bu yuzden yasattigin her seyi affederim kabullenirim ama seni asla!

Canimi acittin...
En acisi da neydi biliyor musun?
Beni korur diye umut edip sigindigim insandan kendimi korumak zorunda kaldim
bu yikimin tarifi ve telafisi yok.

Cok gerginim, bir haftadir olu gibiyim. Ne zaman dusunmeye firsatim olsa aklima annem ve bilmedigim, anlatmadigi sorunlari geliyor. Eski sagligi, canliligi yok. Evet, artik yaslaniyor ama bu kadar kisa surede bu kadar buyuk degisim olamaz. Cok uzuluyorum ama neler oldugunu anlatmadigi icin de cok ofkeliyim ona.

Hayatim altust oldu. Cok guclu de degilim ki ustesinden geleyim carcabuk.

Igreniyorum hepinizden, yasattiklarinizdan. Bir sorununuz varsa paylasirsiniz, caresine birlikte bakariz. Aksini yaparak insanlari mutsuz etmenin ne anlami var?

Basimi alip gidesim geliyor. Her seyi birakarak...

Aileymis... Resmen ayak bagi...

Ne dogmaliydim ne de beynimin icine eden bir ailem ve insanlarin problemlerini dedikodu malzemesi yapan akraba kitlem olmaliydi.

Allah'im, ben dogmamaliydim.

Uyurken uyandım. Aklımda hep sen dolaşıyorsun be sevdiğim... Uyumadan önce, uyanınca hep seni düşünüyorum. Ahh uzun zaman sonra ilk kez böyle hissettim. Hep o geceyi düşünüyorum. Kokun üstüme sinmiş bu öyle bi lütuf ki bana. Keşke benim olsan, keşke sevgilim olsan. Sana karşı hala canlı olan hislerimi fark etmişsindir umarım. Seni bana dilesin burada bulunan tüm güzel dostlarım.

Simdiikkk arabayi calistirmadan depriyaja basip cok rahat vites atan,karistirmayan ben..araba calisir gider vaziyette yine ayagim tam debriyaja basikken neden yavites atamiyorum yada attigim vites bir sonrakinin ustu olmuyor? 😭😭😭😠😠 2 den 3 gecmek gerekirken 5 atiyorum veya 1 e dusuruyorum 😭😭😭😭 moralim cok bozukk..
Bi kentkart alma vakti geldi belkide 2 kucuk cocukla 😠 toyatami ozluyoruumm..apartmanda tek manuel suren kadin bendim ,havam vardii...kiskaniliyordum..😂😉😃😃artik kent kart alma hayallerim var.. bu sayede zayiflarim belki 😁😅😄😆

Hasta olmayayım diye kendimi mutlu etmeye, moralimi arttırmaya çalışıyorum :KK53:
Yoksa bağışıklık daha çok düşüyor...
Ondan tatlıyı çok yemeye başladım herhalde istemsiz.

Su belirsizlik beni mahvediyo.. darussafakayi cocuklarim icin bileeee dusundum..sacmaladim .kafami mesgul etmem lazim bi sekilde mod dusmemeli..olumlamalara devam etmeliyim

Suc ne depremin ,ne 5.katta oturusum nede binanin 45-50 yillik olmasi... esyalarimin saga sola kaymasi,avizelerimin tavana carpmasida degil...butun suc esimin... deniziii gorecem diye bile isteye bu evde oturusumuz..
Simdide yaylalarda oturacakmis ama tabii yine korfez manzarali bizi assagisi kurtarmaz zaten.. peki tasiniyoz mu " hayir" bina yikilana kadar saglamdir mantigiyla devam... esim is yerinde tabii rahat korunakli nolacak cok az hisetmis zaten oyle diyor bide.. 😠😠😠

Ayni anda aynı kediyi öptüğünde öpüşmüş sayılır misin? Aradaki kedi bir paravan midir??
Aklimda deli sorular :confused:

X