• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vesvese /Zihnim neden susmuyor çok mutsuzum lütfen gören fikir verebilir mi ? 😭

Evet çalışmamız gereken travmaları çıkarttık onları çalışmadan geçmez dedi ama ben bunalıyorum kaldıramıyorum sanırım acı çekiyorum ölücem sanıyorum Emdr alıyorum iki gece bir sürü kabus küçüklüğüm hatırlamadığım şeyler felan görüyorum boğulur gibi uyanıyorum , şuan bile aniden bi daraldı geliyor hasta mıyım deliricem mi artık bıktım yoksa ben şizofren mi olcam düzelmeden ölür müyüm korkusu dayanamıyorum gibi hisler geliyor . Çok yoruldum ben ya
Şizofren sonradan olan bir hastalık değil genetik. Sorunlarınız çok onları çözmeden çocuk sahibi olmuşsunuz. O yüzden alevlenmiş.

Şizofren sonradan olan bir hastalık değil genetik. Sorunlarınız çok onları çözmeden çocuk sahibi olmuşsunuz. O yüzden alevlenmiş.
Aslında ilaç almıştım sonra kademeli bırakmış rahatlamıştım terapilerimi de alıyordum ve baya iyi gidiyordu hamileliğimde aşırı iyi geçti ama bu sorunları tam çözememiştim doğumdan sonra birden herşey alevlenince terapiyi sıklaştırdım haftada 1 olarak ve kendime bakacağıma terapiye yoğunlaştım baya yordu kafamı .. bugün Emdr aldığım günün 4. Günü oldu ve bu sabah hayatımda ilk defa ağrısız kuş gibi uyandım ömrümde bi ilk . Galiba bu takıntı terapisinin ilki bile etki etmeye başladı .. tuhaf bir his gerçekten sağlık çok büyük bir nimet

Back