Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Düzenli olmak robot olmak gibi geliyor, sevemiyorum, sıkıcı geliyor.

Tamam ahlaksizsin da niye bu kadar israrcisin...!! Niye benim ayarlarimla oynuyorsun ya...!!!

İnsanlara tahammülüm gitgide azalıyor.
Hayatta bana haksızlık yapan, üstüme gelenlere özellikle.. Kendine bakmayıp, kendini bilmeyip herkese karışanlar, fesatlar...
İçten içe gerginim.
Beni beceriksiz vb. laflarla ezen insanların büyüdükçe beceremedikleri şeyler yüzünden hayatlarını nasıl zorlaştırdıklarını fark ettim.
Hayat bu, insanız, mükemmel olamayız, her şeyi bilemeyiz ama benden, bir de beni yatkın olmadığım konulara yönlendirip ve hata yapma fırsatı vermeyip mükemmellik beklendi ailem tarafından. İşin derininde kendileri var aslında. Bir insan kendinin en iyisi olmaya çalışabilir ama herkesten daha iyi, her şeyi beceren mükemmel biri olamaz, kendinin en iyisi olmak da başkasının istediklerine göre olmaz.
Of gerginim bu aralar, dengede hissetmiyorum... Aniden hayatımı değiştirip herkese isyan edesim, kimseyi umursamadan davranasım geliyor.
Seni sevmiyorum dünya, bu ara içimden geçen cümle hep bu. Ama kabullenmek şart.
Paranın da Abv.

Cok sacmabikonu geldi aklima ve gecenin bu saatinde beynime yenibilgiler ekledim.. oda sicakliginda bir insan olurse ne kadar sure sonra kokmaya baslar,beden akmaya baslar gibi degisik sorularin cevabini ogrendim sabah kizimi okulabiraktim tam eve girecegim,karsimda oturan oro.. kapiyi acti beni dikizliyo .. yuzune bile bakmadim sakince sanki ben yalnizmisim gibi kapiyi orttum ... benim sakinligime sasirmis gibiydi..
Sakin atin ciftesi pek olur bilmezmisin?

Herseyde once uzuntuden mi diyordum sanirim hastaliktan yada normal bi durum 4 gunde 6 kilo verdim gerci su ve kahve icerek hayatima devam ediyorum.. bu olay yasanali 1 hafta oldu ve ben 4 kilo daha verdim..yuzumun sarktigini soyleyebilirim bedenimde sarkti sanki... neyse umrumda degilki..sarksa ne olscak hala ameliyat olamadim as nnemi bekliyorum,yurt disi turynun bitmesime 1 hafta kaldi..hastand bana cok uzak ,araba yok..neyse gelsin bi boza boza inat surucem vee ogrenicem baska caremm yookk.. bu araba en cok hastalikta lazim valla..cocuklari tembihliyom acile gidecek kdar kudurmayin ne baba var ne araba ona gore diyorum.. bide su usumeme carebulaydik yaw merkezi sistem gece ne yakmiyonuz ,cocuklu oturanlar fazla..bida kombili bi yer tutcan kafana gore ohh ne ala..

Sabah 8 de kalksam veyass uykumu bolen olmasa asinda 2.30 cokta gec degil

Kendi kendine tribe giren, hadi girmiş tamam bir de bunu abartılı gösteren insanlara çok gülüyorum.
Gösterme kısmı işin içine girince tehlikeli, zarar verici de olabilir aslında durum, dürtüsel davranmak var işin içinde.
Ben yapsam saydırırlar
Aklıma geleni yapsaydım keşke, bir nedeni varmış, o insandan bunu beklemişim
Allah'ım bu tür insanlardan çok çok uzak eyle beni, amin.

Ben sana gayet açık konuştum. Hem de 2 kere.
"Sana yeniden aşık olmak istiyorum, ilk günkü heyecani yasamak istiyorum" dedim.
Daha ne diyeyim. Hiçbir adım attığını görmüyorum.

Tedaviye başlayacağım için çok heycanliyim. 1.5 senedir olmayan isteğim acaba bana ne kadar yakın? Umut var mi? Anne olabilecek miyim ? gibi gibi deli sorular

Biraz genc olsam evli ve cocuklarim olmasa sahildeki banklardan birine otursam ve oyleeceee aksami etsem korfeze tuprasa bskarak ..gamsiz tasasiz,kaygisiz,beklentisiz guzel olurdu dimi ...

Ama evliyimmm 2de sipam var hatta kuvuge pispis diyip ayagimda salliyom..uyudunki ben mutfagi topliyim..buyugun okul cantasini hazorliyim falan..

Bunlar durmayacak vee firsat kolluyolar...bana kafayi oynattiracsklar illa

Herşeye herkese yabancı olmuşum olmak zorunda kalmışım en çok duyduğum söz
‘Hayat devam ediyor ‘
Yahu ediyor tamam da nasıl devam ediyor bir bilseniz. Sabır Allah’ım.

bir günah gibi gizledim seni,
kimse görmedi seninle beni,
ağlarken içim güldü gözlerim,
bir günah gibi gizledim....

Böyle saçımızın kırıklarını aldırır gibi,
Böyle vücuttan fazla yağları aldırır gibi,
Icimizdeki duyguları aldıramıyo muyuz?
Beyinde veya kalpte bi damarlari bi seyleri filan kessek, duygusallık olmasa. Tıp o kadar ilerlemedi mi daha...?

Hastalık, ölüm zamanları bunu yaşayan kişilere ne diyeceğimi bilemiyorum hiç, beceremiyorum. Pf. Zaten sevmiyorum yakın hissetmediğim kişilerle telefonda falan konuşmayı.
Bir diğer aklımdan geçen şey de gluten genel olarak kötü mü yoksa kişiye göre mi kötü?

Ûlen ben bu kadinin azrali olucam en sonunda diyorum kuaforum cocuklarini dusun sacmalama diyo.. yine basladilar

Çocuğum olsun istiyorum deli gibi istiyorum anne olmak istiyorum ama bazı sebeplerden dolayı şimdilik olmaması daha doğru olacak. Bunu düşünüyorum şuan değil günlerdir düşünüyorum kafam hep bununla dolu

Sinirden ofkeden delirmemenin formulunu ariyorum.. hersey yeniyorum herseyde gucluyum ama bu durumla bas edemiyorum.. deli gibi actim ,,istah gitii.. yuzumun dusmesine engel olamiyorum...
Ayy deliriceeem ya...
Ben bu kadini mi hirpalayim yoksa kocami mi..
Bu kadar sabrin sonu selamet degil
Mahvedicem ikisinide !

Sen ayıp olmasın diye elinden geleni yaparsın ama sana çok ayıp ederler ve zayıf görürler.
Alıştım, biraz anladım ama hala tam kabul edemedim.
Dünya hassas kalpler için bir cehennem gibidir demiş Goethe, çok doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…