Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazen yabancılarla daha mı iyi anlaşırım acaba diyorum kendi ülkemin insanına oranla. Daha düz insanlar sanki.
düz demeyelim; daha empatik, daha anlayışlı ve daha tevazu sahibi insanlar.

türkler'de yetersiz bulunan özellikler bunlar. aynısını bazen ben de düşünüyorum ama nasip tabii bu işler.

aklımdan geçen; ne zaman iş güç sahibi olacağım?

Bir süredir başım ağrıyor sürekli, bakarken odaklanmakta zorlanıyorum ve geçmesini bekliyorum, umarım geçicidir... Aklımda bir şey var ama inşallah ondan dolayı değildir... Gözüm bozulmuş da olabilir bilmiyorum. Mevsim geçişi sıkıntı veriyordur vs. diye bekliyorum bakalım.

Ne zaman hayırlısıyla hamile kalacağım geçiyor. Aslında 7/24 bunu düşünüyorum artık 😕😕

Sanirim belediyenin iscileri budadiklari agac dallarinin sivri kisimlariyla araba hafif cizik attiklar,kullanamayinca "arabamiza" diyemiyorum 😂

Wayy iki cocukla vapura binip nasil gidermisim,gezermisim.. yahuu altinizda otomatik vites araba var,,rahatlik var, siz ne oturuyonuz evde...
Yok efendim hayret bakislar outlette iki kucuk cocuklaa hemdee... merkez size yetebilir bana yetmiyo..imkan yaratip gidiyorum .nokta.

Bir rahatsızlığımın sık sık nüksetmesi.. Of. Neden oluyor acaba. Doktordan da çok sıkıldım artık gerçekten.

Dun gece kuvette elimin yarisi kadar ciyan! 🐛 😶😮 😲 Yahu bu hayvanin ust kattane isi var..iyiki esim evdeydide ona öldürttüm yoksa ben nasil hakkindan gelirdim bilemiyorum..ormanda da yasamiyorum , sehir icindeyim nasil cikmis,nerden gelmis bilinme z.. icim icimi yedi ayyy deprem mi olcakyoksa diye sonra sabaha kadar ruyamda deprem senaryolari..bugun depremcantasini hazirladim biraz daha iyiyim ,cocuklar acikta kalmasin maksat benim fark etmiyo,bebik arabasinida apartman cikis kapisi yakinina koydumki olasi depremde onudabirakmayim kim tasicalk sisko oglusu : )))
Tlfnun ekraninida degistirmedim artiik basmamayabasladi dokunmatigi..mecbur degistircemveya yaptircam..fiyatta sormadim ya neyse..yarin cocuklarimi gezdireyim ,babalari gitti yine nasilsa kafamiza gore gezelim.kumpir yeriz donuste paxara ugrariz..okadar kahveiciyorum hala nasil uykumgeliyor sasiyorum..vucut alisti sanirim ,uyanik kalmakicin daha napsamki bilmiyom

Kalkip tuvaletimi yapsam da el işi yapsam.
Bu ek iş işleri de nasıl olacak bilmem..
Ama bu uyusukluk neden oldu, gözlerim ağırlaştı, ilaçlar mi etkilesti acaba...

Dun aksam burcumun baskalarina nasil etki ettigini okudum.. ehh tabii arada " kedinin uzanamadigi cigere mundar " demesi gibi yaftaya maruz kalsakta geneli iyide bee... ego tavan bende 😂😂😂 tabii 70 sayfa yorum yapanlari kim okuyacak 16da biraktim..kiminin yazdiklarini okurken wayy nasida analiz etmis dediklerimde cikti : )))

Neden? Niçin? Niye böyle oldu? Bu kadar düşünmem normal değil hemde hiç normal değil ama aklımdasın, acaba neler yapıyorsun hiç aklına geliyormuyum, yaptıklarına pişmanmısın?

Yoruldummmmmm !
Derdimden tasamdan daha çok içime atmaktan güçlü görünmekten sorumluluklarımdan iyi görünmekten içim kan ağlarken gülmek zorunda olmaktan ağlayamamaktan gerçekten avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum.
Aman o üzülmesin aman o üzülmesin iyiyim demekten polyannacılık oynamaktan bezdim !
Allahım sen yardım et 🙏

Herkes birbirine "boşver arama mesaj atma sorma sevdiğini belli etme" tavsiyeleri veriyor da yahu nerde bunları hak edenler? Kimse hak etmiyorsa ne diye uğraşıyoruz. Ben özlenmeyi hak ediyorum bence mesela ya :) Şu da çok garip birbirinin kıçını görmüş insanlar iki yabancıya dönüşüyor anında, ay çok garip vala düşündükçe tuhaflaşıo.

2 gun agladim,cocuklar bön bön bakti yuzume.. artik sindirebildim sanirim bilemiyorum..uzuntuden ,sinirden hasta olcam sanirim ...bilerek yapiyoo beni delirtmek icin ugrasiyo , gozume soktu yine karsida oturanin karisiyla.. serefim gururum var benim.. sende olmayan kavramlari ne bilcen sen ki zaten.. burnumun dibinde kadin gelldelirme hala daha sinirden ellerim titriyo ,dizlerimin bagi cozuk zoraki hareket edebiliyorum.. evden kovdum oda 10 gunlugune ava gitti... gittigi yerden gelemesin insallah.. seytan diyo evdeki 3 tufekten biriyle al canini... sonrada diyorumki cocuklarim nolucak,sabrediyorum iste.. heralde 5 kg vermisimdir istah falan gitti,,iyki sigarayi birsktim yoksa kac paket icerdim bu halde bilemiyom..cok agrim var yalniz cok kahve ictigim icinmi acaba.. karsidakinin ors.kadinin kocasida esimle! Ayni meslekten.. adamin yurt disi seyahati daha cok bide , pez.kocamdan once kimleydi acaba..amann bananeee..icim kslkti yaa

Kadin kapimi dinliyor yani diyorki ille beni rezil et,ille beni oldur...
Yaa bu kadin benim herseyimi biliyo,soframi actim , kahve gunleri yaptik,kizlarimiz akran ve arkadas.. iste tanimadigim biri olsa bu kadar koymaxz.. ne oldum ben simdi?? Gozlerinde ne oldum??
Diyorum niye boyle oldu evimi derleyip toplamadan yatmadim,en az 2 cesit yemeklerimi yaptim..hastayken bide..daha ölmedim yahuu!! Cocuklarima anne oldugum kadar baba olmayi da basardim.c ok uzgun um sadece,ne guzel yuksek modda ilerliyodum beni mahvettiler , cocuklarim icin varsa yoksa... neyse artik toparlanmam gerekarket ihtitaclarimizi almamiz gerek..yagmur yagcak gibi,yakalanmadan gidip geleljm

Eğer başka bir sebebi yoksa bitmeyen mevsim geçişi sayesinde kel kalıcam galiba.

Trt2 de cumhuriyet konseri var cok guzel tavsiye ederim

X