stresten adet gecikmesii

userrr500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
6
0
24
16 yaşındayım arkadaşlar ekimden beri adet olamıyorum normalmi acaba aşırı stres yapıyorum stres mideme vurmaya başladı artık midem bulaniyor ilk defa gecikiyo bu kadar beyaz akintimda var ağrım var ama olamıyorum normalmidir olurmuyum acaba ya

stres geciktirir falan ama oyle aylarca değil. ama arada düzensizlik oluyor regl de başka nedenden de dolayı. ama stres tek başına aylarca günlerce geciktirmez demişti benim doktorum.

16 yaşındayım arkadaşlar ekimden beri adet olamıyorum normalmi acaba aşırı stres yapıyorum stres mideme vurmaya başladı artık midem bulaniyor ilk defa gecikiyo bu kadar beyaz akintimda var ağrım var ama olamıyorum normalmidir olurmuyum acaba ya
ayaklarını sıcak tut canımm sıcak su torbası koy hatta neyı stres yapıyorsun gelmedi diye mi farklı mi nedeni?

Stres yapma, Ekim de kaçında regl oldun kaç gün oldu yani ?

28 eylülde oldum en son dahada olamıyorum işte Ağrımda var
Doktordan randevu al, büyük ihtimalle sokturucu verir ilk defa olduysa olabilir endişelenme ama doktora yine de git ben eskiden buscopan kullanirdim doktorum onu kullanma magnezyum kullan demişti ilaç filan kullanıyor musun

X