Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Papatya çayı iç,içmeyi dene16 yaşındayım arkadaşlar ekimden beri adet olamıyorum normalmi acaba aşırı stres yapıyorum stres mideme vurmaya başladı artık midem bulaniyor ilk defa gecikiyo bu kadar beyaz akintimda var ağrım var ama olamıyorum normalmidir olurmuyum acaba ya
civan perçemini bile denedim ama yok olamıyorumPapatya çayı iç,içmeyi dene
Bunu sormak istemem bu yaştaki Bi kıza ama, başka Bi durum yok değil mi? Yanlış anlama, yardımcı olmak istiyorum sadececivan perçemini bile denedim ama yok olamıyorum
tabikide yok çok fazla stres yapıyorum sadece ilk defa bu kadar geciktiBunu sormak istemem bu yaştaki Bi kıza ama, başka Bi durum yok değil mi? Yanlış anlama, yardımcı olmak istiyorum sadece
Bi doktora görün istersentabikide yok çok fazla stres yapıyorum sadece ilk defa bu kadar gecikti
ayaklarını sıcak tut canımm sıcak su torbası koy hatta neyı stres yapıyorsun gelmedi diye mi farklı mi nedeni?16 yaşındayım arkadaşlar ekimden beri adet olamıyorum normalmi acaba aşırı stres yapıyorum stres mideme vurmaya başladı artık midem bulaniyor ilk defa gecikiyo bu kadar beyaz akintimda var ağrım var ama olamıyorum normalmidir olurmuyum acaba ya
gelmedi diye stres yapıyorum ilk defa bu kadar geciktiayaklarını sıcak tut canımm sıcak su torbası koy hatta neyı stres yapıyorsun gelmedi diye mi farklı mi nedeni?
kadın doğuma gitmen lazım bazen hava değişkliği stres kist herşey geciktirirgelmedi diye stres yapıyorum ilk defa bu kadar gecikti
Stres yapma, Ekim de kaçında regl oldun kaç gün oldu yani ?16 yaşındayım arkadaşlar ekimden beri adet olamıyorum normalmi acaba aşırı stres yapıyorum stres mideme vurmaya başladı artık midem bulaniyor ilk defa gecikiyo bu kadar beyaz akintimda var ağrım var ama olamıyorum normalmidir olurmuyum acaba ya
28 eylülde oldum en son dahada olamıyorum işte Ağrımda varStres yapma, Ekim de kaçında regl oldun kaç gün oldu yani ?
Doktordan randevu al, büyük ihtimalle sokturucu verir ilk defa olduysa olabilir endişelenme ama doktora yine de git ben eskiden buscopan kullanirdim doktorum onu kullanma magnezyum kullan demişti ilaç filan kullanıyor musun28 eylülde oldum en son dahada olamıyorum işte Ağrımda var