Stres yapmaktan bayılıcam

Korkutmaya gerek yok ki vajinamdan spermleri sildim benim asıl korkum ondan :KK43:
Icine bosalmasa bile hamile kalabilirsin diyoruz hala spermleri sildim diyon.. bir dahakine boşalmadan geri çekip dışarı boşalınca rahat mı edeceksin.. oh be hamile kalmam mı diyeceksin.. ertesi adet gecikmesinde hop sürpriz..
- aa ama içime boşalmadı nasıl olur bu mu diyeceksin..
Arkadaşım hamile kalmak istemiyorsan ya korkacaksın yada sevişmeyi erteleyeceksin.. içine bosalmamasi çözüm değil.. bunu bil ona gore davran. Evet sene ugrasip olmayanda var zevk suyuyla hamile kalanda.. hatta korumasina ragmen hamile kalanda ama bu durum olursa ben elimden geleni yaptim buna ragmen olduysa allahin taktiri der gecersin.. saglikocaginda bile ücretsiz kondom prezervatif veriyorlar.. ulaşılması zor birşey degil

Icine bosalmasa bile hamile kalabilirsin diyoruz hala spermleri sildim diyon.. bir dahakine boşalmadan geri çekip dışarı boşalınca rahat mı edeceksin.. oh be hamile kalmam mı diyeceksin.. ertesi adet gecikmesinde hop sürpriz..
- aa ama içime boşalmadı nasıl olur bu mu diyeceksin..
Arkadaşım hamile kalmak istemiyorsan ya korkacaksın yada sevişmeyi erteleyeceksin.. içine bosalmamasi çözüm değil.. bunu bil ona gore davran. Evet sene ugrasip olmayanda var zevk suyuyla hamile kalanda.. hatta korumasina ragmen hamile kalanda ama bu durum olursa ben elimden geleni yaptim buna ragmen olduysa allahin taktiri der gecersin.. saglikocaginda bile ücretsiz kondom prezervatif veriyorlar.. ulaşılması zor birşey degil
Evet korkum arttı zaten inşallah bu olayı sıyırırım bana ders oldu.

Bir dahakine de geri çekilme ile yaşama gerekirse ertele o an korunmuyorsan.. korudugun zaman yaşarsın.. bukadar stres yapacağına korun rahat et. Kendine yazık ediyon esin icon farketmiyor istiyo adam çocuk.. strese girecek kisi sensin
Evet korkum arttı zaten inşallah bu olayı sıyırırım bana ders oldu.

Insqllag bebegi aldirmam dedin ya olursa aldırmak istesen bile kendi başına aldıramazsın hastanede zaten.eşinin imzasını isterler rizasini yani.. eşinde çocuk isteyen biri imza vermez.. aldıracağina ilerde korunman daha mantıklı zaten
yok inşallah stresle kalırım dedim. Bebeği zaten ben aldırmam tutunmus bir şekilde nasıl kıyarım.

bahsettiginiz pozisyonda cok kucuk bir ihtimal.
asilamalari bile yatar pozisyonda yaptiktan sonra 5 dk beklememizi ve 1 gun dus almamamizi soyluyorlar.
birde vardir tabi tek seferde hamile kalanlar ama kalamayanlarin sayisi daha fazla.
son olarak korona var arkadasim ne sevismesi?

bahsettiginiz pozisyonda cok kucuk bir ihtimal.
asilamalari bile yatar pozisyonda yaptiktan sonra 5 dk beklememizi ve 1 gun dus almamamizi soyluyorlar.
birde vardir tabi tek seferde hamile kalanlar ama kalamayanlarin sayisi daha fazla.
son olarak korona var arkadasim ne sevismesi?
Tebrikler kazanan kişi sizsiniz :halay: bu yorumu bekliyordum.

Korunmayı bıraktığım an gebe kaldım bunu forumda seksen kere yazdım galiba, hala şu yazılanlara inanamıyorum yemin ederim 🤦‍♀️ dolayısıyla çocuk istemeyen kişi bunu riske atmamalı, evli çiftler bir çok mantikli sebepten bebek sahibi olmayı erteleyebiliyorlar, ha deyince istemeden anne-baba olmak sorunlu çocuklara sorunlu ailelere sebep oluyor nasılsa kocamdan diye beş çocuk yapayım ben o zaman bakamayacağım halde???
muhabbetimizin tamamini okursaniz hemen gebe kalabilenler oldugunu da soyledim. ayrica konu sahibinin meselesi imkan meselesi degil, psikolojik sebep.. herkese bes cocuk yapin yeter ki kocanizdan olsun demiyorum. aradan bir fikir alip polemige cevirmeyin lutfen ya. herkesin fikri kendine. ben de bir yili askin gebe kalamadigim icin hemen gele kalinmiyor fikrini savunacagim. siz hemen gebe kalmissiniz o fikri savunacaksiniz. herkesin tecrubesi fikri kendine.

Merhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi
Google yazsanız söylerdi ertesi gün hapı diye birşey olduğunu.

Yine dönüp dolaşıp eşime sinirleniyorum b... var çünkü evde prezervatif yokken yapıyoruz hapı içicem ve yine davul gibi şişicem
Nasıl bir tarz bu Ya sanki tecavüz etmiş gibi neden bu kadar suçluyorsunuz madem bu kadar önemli sizin için saç baş yolacak duruma geldiniz yapmasaydınız

X