Stres yapmaktan bayılıcam

Ama bu kadar strese gerek yok inanın msjlarınızı okurken stresiniz hissediliyor asıl bozarsa döngünüzü bu stres bozar haptan çok. Hem doğum ölüm bunlar insanın kaderinde değiştiremeyeceği şeyler olduğuna inanıyorum yani benim düşüncem şudur ki eğer Allah size bir evlat nasip edecekse o zaman bu zaman sa siz hap ta alsanız önüne gecemezsiniz. Ama bu demek değil ki önleminizi almayın siz size göre uygun görmediğiniz bir zamansa gidin hapınızı alın eşinizin söylediklerini takmayın. Erkek işte ne anlar de Gül geç dalgaya al ciddiye alıp sözlerini kendine stres yapma. He He de geç. Tamam sen haklısın bi şey olmaz de yine git kendini bildiğini yap.
Sizin dediğiniz gibi olmayı çok isterdim ama malesef işte çok nadir sakin kalırım olaylarda. Yarın halledicem kısmetse şayet eşimle kapışrzda engellerse bi şekilde 2 hafta stresten bilmiyorum yani

En yakın bi arkadasiniz,komşunuz felan yokmu calışan eden ,dısarı cıkıcak olan
Sizin için alsın eczaneden
Eşiniz gormedende kapidan verir size

Eşim diyor ki ben boşalırken içinde değilde sadece yakındı fışkırınca o an vajinandaki boşluğa geldi diyor al hapı ama boşuna içcen bilerek yapmam sen istemediğin sürece zorlamam diyor yarın alıcam
Sizi korkutmak istemiyorum ama eşim tamamen dışarıda boşalmasına rağmen ben bu şekilde hamile kaldım. Bence düşük bir ihtimal ama olma ihtimali de mevcut.🙄

Merhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi
Abartma bayılmalık delirmelik bisey yok ertesi gün hapı al esin izin vermiyorsa gizli iç
Git haşlı suyla banyo yap hiç bisey olmaz
Biz gotu 3 sene tavana diktik olmadı çocuk zar zor tüp bebekle tuttu sizin derdinize bakın

Korkutmaya gerek yok ki vajinamdan spermleri sildim benim asıl korkum ondan :KK43:
Her neyse öncelikle sakin olun. Kendinize zarar veriyorsunuz. En kötü ihtimalle hamile kalsanız bile tıp gelişti yapamayacağınızı düşündüğünüz bir gebeliği devam ettirmek zorunda değilsiniz. Ki bu kadar detaylari dusundugunuze gore iyi de anne olabilirsiniz. Bence hamile kalmayacaksınız dert etmeyin o yüzden. Yasadiginiz stres ile kalacaksiniz. 🙄

Her neyse öncelikle sakin olun. Kendinize zarar veriyorsunuz. En kötü ihtimalle hamile kalsanız bile tıp gelişti yapamayacağınızı düşündüğünüz bir gebeliği devam ettirmek zorunda değilsiniz. Ki bu kadar detaylari dusundugunuze gore iyi de anne olabilirsiniz. Bence hamile kalmayacaksınız dert etmeyin o yüzden. Yasadiginiz stres ile kalacaksiniz. 🙄
İnsallah stresle kalırım. Bebeği aldırmam.

siz yavastan istemeye baslayin. hic sorunu olmayan insan dahi bir yildan once gebe kalamiyor. dr arkadasim soyledi bu genellemeyi. burada insanlar ilk denemelerde gebe kaldiklarini yaziyor. zannediyoruz ki korunmayi birakinca o ay gebe kalacagiz.. oyle olmuyor. gebe kalamayan da cok ornek var.
Korunmayı bıraktığım an gebe kaldım bunu forumda seksen kere yazdım galiba, hala şu yazılanlara inanamıyorum yemin ederim 🤦‍♀️ dolayısıyla çocuk istemeyen kişi bunu riske atmamalı, evli çiftler bir çok mantikli sebepten bebek sahibi olmayı erteleyebiliyorlar, ha deyince istemeden anne-baba olmak sorunlu çocuklara sorunlu ailelere sebep oluyor nasılsa kocamdan diye beş çocuk yapayım ben o zaman bakamayacağım halde???

X