Stres yapmaktan bayılıcam

Keske yikayinca çocuk olmaması gibi bir şey olsaydı.benim eşimin ailesiyle bir sürü sorunum var boşanmayı düşünüyorum sürekli ve 1 yaşında kızım var emziriyorum o halde hamile kaldım hem psikolojime hem vücuduma zorluk oldu kendime de eşime de çok kızdım insallah dediğiniz gibi olur benle aynı durumu yaşamaz konu sahibi
Tabi dediginiz gibi oyle bisey yok.Ben ,konu sahibinin bulundugu pozisyonun hamile kalmasini zorlastiracagini da düşünerek öyle bir yorum yaptim.Sizin durumunuz da zor gercekten.Eşiniz ,biraz daha sorumlu davransaymis keşke.Arkadas gibi büyütüp, ilerde avantajlari olacagini düşünmek sanırim şu an yapilabilecek en iyi şey.

Yine dönüp dolaşıp eşime sinirleniyorum b... var çünkü evde prezervatif yokken yapıyoruz hapı içicem ve yine davul gibi şişicem

9 ay boyunca davul gibi sismek istemiyorsan, o hapi iç.

Ve lütfen cinsellik, korunma gibi konularin üzerine oku, video izle.

Daha halen meni vardi yoktu tartisma yapiyorsunuz hayret birsey ya. Bu bilgisizlik ile lütfen hamile kalmayin.

eşim iyice sinirlerimi bozdu olmaz birşey demeye başladı iyice bend
9 ay boyunca davul gibi sismek istemiyorsan, o hapi iç.

Ve lütfen cinsellik, korunma gibi konularin üzerine oku, video izle.

Daha halen meni vardi yoktu tartisma yapiyorsunuz hayret birsey ya. Bu bilgisizlik ile lütfen hamile kalmayin.

Eşim beni sinir ediyor 1 2 saat öncesi al diyordu yine başladı alıcam herseyimi gidicem evden az kaldı kalsam hamile sanki aldırcaz bu kadar olmaz artık ya spermleri vajinaın içinden aldım diyorum hala yok yok diyo

Evet korkum o eşim salmıyor bıraksa gidip şimdi alırım sabah alıcam erkenden gidersen konusma benimle diyor içine girmedi ki spermler diyor anlamıyor ya gözümle gördüm 5 gün sonra hamile kalsam napıcam delirtiyor beni

Esinden izinsiz bir eczaneye gidemiyorsun, ama korumasiz iliski oluyor.

5 gün sonra hamile kalmak nedir arkadasim? Bu kadar anatomiden bir haber olunmaz. Sperm içeri girdiyse, ve eger yumurta çatlamis bekliyorsa, yarim saat içinde sperm ve yumurta bulusuyor ve bölünme basliyor, embryo olusuyor.

Eger bu olay olmus ise, ertesi günü hapi zaten birseye yaramaz. Zira kürtaj gibi özeligi yok onun.

Ertesi günü hapi sadece ovülasyonu erteliyor. Yani eger atiyorum, ovülasyonun yarin ise yada ertesi gün ise, diger haftaya erteliyor bu hap. Bu sekilde giden sperm, hazir çatlamis bir yumurtayi bulamiyor.

Sevisecek kadar yetiskin isen, eczaneye tek gidecek kadarda yetiskinsin. Lütfen bu bilinçsizlik ile bebek yapmayin.

Kayınvalidem Allah için kimsenin kötülüğünü istemez ama şu yönü var samimi olunca herseyde fikrini söyler bende bu kadar fikir alma bilmem ne sevmiyorum yakın olunca herseyi rahatca söylemesinide sevmiyorum. O yüzden ne soğuk aramız ne de fazla samimi genel olarak çok şükür ki iyiyiz çünkü asla kötü biri değil. Eşime der ne güzel karın var gezin eğlenin ama bazı konuları on kez açılmasına rağmen yine açar durur. ilgili bir insan çocukları için herseyi yapar fedakardır. Benim annemde malum. Sanırım bana gizlice koyan şey annem olduğu halde neden kv ilgilensin diyorun annmin varla yok arası olması koyuyor bana. Çünkü kv çok samimi olduğumda mutlaka bazı şeyler sinirimi zıplatcak hale geliyor kötü olmasada ben kaldıramıyorum herseyi. Ha bide kv becerikli bir insan bende herseyi zorlaya zorlaya yapan biriyim eşim bazen der takılır annem olmasa zordun yapman diye bunun için defalarca kavga ettik hep şaka şaka diyor ama farkında olmadan uzaklaştım kvden yardım falan istemem çünkü yine ezik gözüken taraf ben olurum. Yani uzun gider bu anlatma eşimde de hata var. Ve dedikleriniz çok doğru.. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz ne hale geldik.. Umarın sizin en yakın zamanda sağlıklı nur topu gibi bir bebeğiniz olur. Konusmalarınız bana ilaç gibi geldi
amin. isteyen herkesle beraber Rabbim bana da nasip etsin. ben soyle dua ediyordum size de tavsiye ederim. dogru yerde dogru zamanda versin Allah bizim icin en hayirlisini o bilir cunku. hemen versin desek belki hayirli degil. daha istemem desek belki. aratacak.. dua edip biraz kaderin akisina birakmak lazim zihni cok bunaltmamak lazim.

Esinden izinsiz bir eczaneye gidemiyorsun, ama korumasiz iliski oluyor.

5 gün sonra hamile kalmak nedir arkadasim? Bu kadar anatomiden bir haber olunmaz. Sperm içeri girdiyse, ve eger yumurta çatlamis bekliyorsa, yarim saat içinde sperm ve yumurta bulusuyor ve bölünme basliyor, embryo olusuyor.

Eger bu olay olmus ise, ertesi günü hapi zaten birseye yaramaz. Zira kürtaj gibi özeligi yok onun.

Ertesi günü hapi sadece ovülasyonu erteliyor. Yani eger atiyorum, ovülasyonun yarin ise yada ertesi gün ise, diger haftaya erteliyor bu hap. Bu sekilde giden sperm, hazir çatlamis bir yumurtayi bulamiyor.

Sevisecek kadar yetiskin isen, eczaneye tek gidecek kadarda yetiskinsin. Lütfen bu bilinçsizlik ile bebek yapmayin.
5 gün sonra dediğim lafın gelişi yani şayet ben hamile kalsam hamile olduğumu öğrensem geri dönüşü yok bunu söyledim. Zaten çocuk istemiyorum şuan oluncada bilinçleniveririz sıkıntı yok. Tek dert bu olsun .

amin. isteyen herkesle beraber Rabbim bana da nasip etsin. ben soyle dua ediyordum size de tavsiye ederim. dogru yerde dogru zamanda versin Allah bizim icin en hayirlisini o bilir cunku. hemen versin desek belki hayirli degil. daha istemem desek belki. aratacak.. dua edip biraz kaderin akisina birakmak lazim zihni cok bunaltmamak lazim.
Kesinlikle öyle. Allah en iyisini bilir dualarım sizinle. Tesekkürler.

5 gün sonra dediğim lafın gelişi yani şayet ben hamile kalsam hamile olduğumu öğrensem geri dönüşü yok bunu söyledim. Zaten çocuk istemiyorum şuan oluncada bilinçleniveririz sıkıntı yok. Tek dert bu olsun .

Esini niye ikna etmek istiyorsun, anlamadim. Git eczaneye, hapi al iste. Dram mi seviyorsunuz bilmiyorum fakat çözüm o kadar kolay ki. Bu hapi alan tek kadin sen degilsin. Nette yigin ile bilgi var, esine niye güveniyorsun? Bu salgin durumunda hamile kalmak hiç akil kari degil. Adam sana yalan söylüyor ve sen bir eczaneye bile gitmiyorsun.

Kendin bilirsin fakat eger hamile kalirsan, adamda suç yok. Eczaneye gitmek seninde sorumlulugun.

Esini niye ikna etmek istiyorsun, anlamadim. Git eczaneye, hapi al iste. Dram mi seviyorsunuz bilmiyorum fakat çözüm o kadar kolay ki. Bu hapi alan tek kadin sen degilsin. Nette yigin ile bilgi var, esine niye güveniyorsun? Bu salgin durumunda hamile kalmak hiç akil kari degil. Adam sana yalan söylüyor ve sen bir eczaneye bile gitmiyorsun.

Kendin bilirsin fakat eger hamile kalirsan, adamda suç yok. Eczaneye gitmek seninde sorumlulugun.
Salgın yokkende düşünmüyordum zaten. Gidicem mutlaka yarın sabah sabah.

Merhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi
Bence temizlediğiniz için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üstelik siz üstteymişsiniz fazla ilerleyemez. Relax

Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Ama alışma sürecinde biz de böyle denemiştik. Şüpheli ilişki olmuş siiznki biraz. Zamanınds geri çekilememişsiniz. Ertesi günü hapı 72 saat içerisinde içilirse korunma sağlar. Bu kadar telaşlanmayın.

Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Ama alışma sürecinde biz de böyle denemiştik. Şüpheli ilişki olmuş siiznki biraz. Zamanınds geri çekilememişsiniz. Ertesi günü hapı 72 saat içerisinde içilirse korunma sağlar. Bu kadar telaşlanmayın.
eşim çok çok afedersiniz sertleşme için uğraşıyor ilişkiye girdikten 2 3 dk sonra hızlıca kalk diyor e napmaya giriyoruz ilişkiye anlamıyorum bugün kalktım ama eşimin spermlerni az görünce kendime baktım masallah hepsi bendeydi eşim ısrarla içinde değildi sıçradı dese de spermler vajina yanağının kenarındaydı içine girmese ne olur şuan o kadar doluyum ki eşime kaçıldım yatak odasına konusmuyorum bide iddalaşıyor birşey olmaz diye

eşim çok çok afedersiniz sertleşme için uğraşıyor ilişkiye girdikten 2 3 dk sonra hızlıca kalk diyor e napmaya giriyoruz ilişkiye anlamıyorum bugün kalktım ama eşimin spermlerni az görünce kendime baktım masallah hepsi bendeydi eşim ısrarla içinde değildi sıçradı dese de spermler vajina yanağının kenarındaydı içine girmese ne olur şuan o kadar doluyum ki eşime kaçıldım yatak odasına konusmuyorum bide iddalaşıyor birşey olmaz diye
Aynı yöntemi kullandık bana hiç kalk falan demedi adam kendi kaldırdı valla.neyse yani insanlık hali adama yüklenmeyin bu kadar. Endişenizin dozu da hiç normal değil. Çaresiz değil sonuçta

Aynı yöntemi kullandık bana hiç kalk falan demedi adam kendi kaldırdı valla.neyse yani insanlık hali adama yüklenmeyin bu kadar. Endişenizin dozu da hiç normal değil. Çaresiz değil sonuçta
Çaresiz değilim ama eşimi görseniz iddalaşıyor hap olayında alma alırsan konusma benimle diye ?? benim yerime kendinizi koyun belirsiz bir ilişki ve tepemde kocam alma hap diyor gerekirse birbirnze gireriz

X