Stres yapmaktan bayılıcam

Tebrikler kazanan kişi sizsiniz :halay: bu yorumu bekliyordum.
napayim ya 😂😂 millet kocasiyla odalari yataklari ayirmis herkes bir birine aha yuruyen korona geliyor modunda bakiyor.
siz sevismissiniz onu gectim bide spermler falan elinize akmis e opusmussunuzdur birde aman tanrim didim 😵😵😵

Konuyu açtığınız vakitte daha eczaneler kapalı değildi, madem bu kadar endişelisiniz neden hemen çıkıp almadınız, çocuk değilsiniz ki. Kondomla korunmamıza rağmen bir keresinde yırtık olduğunu fark ettik, gecenin saat biriydi nöbetçi eczaneden gidip aldık, öyle söyleyeyim size.Çünkü asla ve asla bebek düşünmüyorduk.Diyeceğim o ki hem aşırı panik yapıyorsunuz hem de gidip hemen almıyorsunuz.

Konuyu açtığınız vakitte daha eczaneler kapalı değildi, madem bu kadar endişelisiniz neden hemen çıkıp almadınız, çocuk değilsiniz ki. Kondomla korunmamıza rağmen bir keresinde yırtık olduğunu fark ettik, gecenin saat biriydi nöbetçi eczaneden gidip aldık, öyle söyleyeyim size.Çünkü asla ve asla bebek düşünmüyorduk.Diyeceğim o ki hem aşırı panik yapıyorsunuz hem de gidip hemen almıyorsunuz.
Çünkü eşim beynimin etini yedi şuan bile az önce yine sabah gitcen gitmicen kavgası dönüyo

Merhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi
Eşin bilerekmi boşalmış ben anlamadım
Niye geri çekmemiş
Ertesi gğn hapı al yarın ilk iş yada şimdi alın nöbetçi eczaneden

muhabbetimizin tamamini okursaniz hemen gebe kalabilenler oldugunu da soyledim. ayrica konu sahibinin meselesi imkan meselesi degil, psikolojik sebep.. herkese bes cocuk yapin yeter ki kocanizdan olsun demiyorum. aradan bir fikir alip polemige cevirmeyin lutfen ya. herkesin fikri kendine. ben de bir yili askin gebe kalamadigim icin hemen gele kalinmiyor fikrini savunacagim. siz hemen gebe kalmissiniz o fikri savunacaksiniz. herkesin tecrubesi fikri kendine.
Fıkır savunma meselesi değil bu bilim meselesi, bilim insan hamileliği için böyle söylüyor... niye polemik yaratayım bir yanlışı düzeltiyorum sadece... banane sizin fikrinizden yoksa...

Fıkır savunma meselesi değil bu bilim meselesi, bilim insan hamileliği için böyle söylüyor... niye polemik yaratayım bir yanlışı düzeltiyorum sadece... banane sizin fikrinizden yoksa...
saldirgan bir tavirla soyluyorsunuz. bilim meselesiyse, ben de hicbir sorunumuz yokken, engel yokken bir yili askin zamandir gebe kalamadigimi soyluyorum. hicbir sorunu olmayan bir ciftin bile aylik sansi %20-25 diyor bilim. ne dersiniz bu duruma? mumkun degil korunmayi birakan ilk ay hamile kalir. ben hamile kaldim mi dersiniz?

kaldi ki bilime gore herhangi bir korunma yontemini deneseniz dahi gebe kalabilirsiniz hicbiri garanti vermiyor dedim. sadece bir mesajimi gorup cevap yazdiginiz icin bilmiyorsunuz.

napayim ya 😂😂 millet kocasiyla odalari yataklari ayirmis herkes bir birine aha yuruyen korona geliyor modunda bakiyor.
siz sevismissiniz onu gectim bide spermler falan elinize akmis e opusmussunuzdur birde aman tanrim didim 😵😵😵

Ayni evin icinde yasayan, ayni banyo-tuvalet-mutfak aletleri kullanan insanlarin birbirine bulastirmamasinin mumkunati yok. Es saglik calisani degilse bir de yatak ayirip araya sogukluk neden sokulsun ki? :)

**Tek care ertesi gun hapi. Su asamada esinizin sizin bedeniniz uzerinde soz hakki yok, elinizi kolunuzu baglamiyorsa istedigi kadar bagirsin gidin alin eczaneden bir hap. Neden kavga edip esinizi ikna etmeye calisiyorsunuz? Bagirir bagirir susar.

Hayır istemiyorum eşimede bilerek mı yaptın dedim bağırdım yemin etti zaten gelmedi ki diyor yok anlamıyor elime hepsi geldi diyorum delirtcek beni zararlı hap diyor sinirden panikten saçımı yolucam ya
Ay beni bile gerdin. Eşinin yerinde olsam bi daha sana yanaşmam. Ertesi gün Hapı diye bi şey var. Bu neyin gerginliği ya hu! Adamı seviştiğine sevişeceğine pişman etmişsin:confused:

Ayni evin icinde yasayan, ayni banyo-tuvalet-mutfak aletleri kullanan insanlarin birbirine bulastirmamasinin mumkunati yok. Es saglik calisani degilse bir de yatak ayirip araya sogukluk neden sokulsun ki? :)

**Tek care ertesi gun hapi. Su asamada esinizin sizin bedeniniz uzerinde soz hakki yok, elinizi kolunuzu baglamiyorsa istedigi kadar bagirsin gidin alin eczaneden bir hap. Neden kavga edip esinizi ikna etmeye calisiyorsunuz? Bagirir bagirir susar.
Gidicem zaten hiç uyuyumadım bu saat oldu ne hikmetse eşimde uyumadı şaka gibi.

X