- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Kabul etti sen bilirsin olmadığı halde içip zarar ver vücuduna madem dedi yarın sbah sabah gidicem almayElinizi kolunuzu mu bağlı yahu çıkıp gidebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabul etti sen bilirsin olmadığı halde içip zarar ver vücuduna madem dedi yarın sbah sabah gidicem almayElinizi kolunuzu mu bağlı yahu çıkıp gidebilirsiniz
siz yeterki sevgi ve ilgi gosterin.. bir cocuk en cok anneyi sever en cok anneye baglidir. benim sevdigim yemegi annem yapamiyor halam veya babannem yapiyor onu daha cok seveyim demez bir cocuk. bu bakis aciniz aile yapiniza da zarar verir. kucaklarina alsinlar sevsinler altini temizlesinler istemezsiniz.. sizi kimse anlamaz bebegi bizden kiskaniyor derler.. esiniz neden aileme izin vermiyorsun biraz sevsinler ilgilensinler der.. eger icinden cikamayacaginiz boyuttaysa yardim alin.Evet aslında konu şu eşimin tarafı Allah var iyi insanlar sevgi dolular ama ben bebeğimi çok paylaşma taraftarı değilim çünkü bilinçaltında kalmıs annem benimle ilgilenmeyince bende hep ilgilenenleri sevdim onlarla yakın oldum annenle anne kız ilişkimiz bitti içimde korkuyorum çocuğum beni sevmez diye çok becerikli biri de değilimdir istediği birşeyi yapamam ya baskası yapar her ihtyachnda baskasına kosar diye anlatılmaz işte yaşanır biliyorum saçma ama böyle büyüdüm.
ben yurtdisinda yasiyorum ve anne olmaya calisiyorum. gebe kalabilseydim ve dogumum yaklassaydi virusten dolayi kimse gelemeyecekti yanima. bir kac arkadasim bu durumda dogumlarini kendileri yapacaklar..Eşim şaka olarak hep böyle takılırdı bende hatta Allah korusun boşansak o bebek annesinde kalır der ama inanın öyle olmuyor peki lohusa sürecimde yanımda kim kalacak annem en fazla 10 gün sonra ya canı sıkılır ya birşeyler bulur bilmiyorum o an geldiğinde herkes ailemdeki herkes görsün istiyorum anneannem, babamnem beni onlar büyüttü diyebilirim ama yaşlı insanlar artık annem genç dinç işte sıkıntı o hala kendini 18 yaşında sanıyor hareketleri hala çocuk gibi..
Yani eşim içime boşalmadi hiç.Hiç boşaltma olmadı derken
Ben malesef böyle düşünüyorum çünkü uyur uykumdan korkup uyandığımda anneme rüyamı anlattığımda yat uyu saçma sapan rüya gibi birşeyler söyleyip geçiştirmişti. Bebeğin altını ben o an mesgul değilsem kimsenin değiştirmesini istememem kıskanırım ki bunu daha önce belirttim ima ederek. Eşim zaten biliyor. Şuan için tamam tamam dese de o zaman şartlar neyi gösterir bilemem. evet belki biraz severler kucaklarına alırlar ama sürekli vermem kimseye bebeğimi ben böyleyim hamile olursam bir gün almayı düşünüyorum zaten.siz yeterki sevgi ve ilgi gosterin.. bir cocuk en cok anneyi sever en cok anneye baglidir. benim sevdigim yemegi annem yapamiyor halam veya babannem yapiyor onu daha cok seveyim demez bir cocuk. bu bakis aciniz aile yapiniza da zarar verir. kucaklarina alsinlar sevsinler altini temizlesinler istemezsiniz.. sizi kimse anlamaz bebegi bizden kiskaniyor derler.. esiniz neden aileme izin vermiyorsun biraz sevsinler ilgilensinler der.. eger icinden cikamayacaginiz boyuttaysa yardim alin.
anlamadımBen hep 50 liralık geri çekilme alıyom bişey olmuyo
Nasıl kaldınız peki anlayamadım kusura bakmayın.Yani eşim içime boşalmadi hiç.
ben sizi anladim, bu konuda bir yaraniz var hassasiyetiniz var.. ama boyle de huzur mutluluk olmaz. o insanlarin da bebegi, yegeni, torunu.. doya doya sevmek ilgilenmek isteyecekler.. tavir koysaniz esinizle hzuurunuz kacacak.Ben malesef böyle düşünüyorum çünkü uyur uykumdan korkup uyandığımda anneme rüyamı anlattığımda yat uyu saçma sapan rüya gibi birşeyler söyleyip geçiştirmişti. Bebeğin altını ben o an mesgul değilsem kimsenin değiştirmesini istememem kıskanırım ki bunu daha önce belirttim ima ederek. Eşim zaten biliyor. Şuan için tamam tamam dese de o zaman şartlar neyi gösterir bilemem. evet belki biraz severler kucaklarına alırlar ama sürekli vermem kimseye bebeğimi ben böyleyim hamile olursam bir gün almayı düşünüyorum zaten.
MenidendirNasıl kaldınız peki anlayamadım kusura bakmayın.
Böyle söylesem ne gerek var kadın tutmaya biz temizleriz derler zaten ilk 1 ay gelen giden eksik olmaz büyük ihtimal varsın gelsin herkes yanımızda olsun sağlıklı olsun herkes eşim mesela bugün oturup konustu benimle işte sen annenle olursun kimi istersen onu al yanına annem zaten gelir gider bakar gider dedi oda bilir ne yapcağınu karısmaz herseye dedi ama o an iç güdüyle belli olmaz eşime. Annem bilmiyom ne kadar yapar ha ilgilenir belki ama annem her ortamda genç kız gibi alıngan alıngan olur yani ben lohuysaken o kendince darılır birşeylere beni daha da sinir eder bilemicem tabi genelde böyle olduğu için hersey onu bunu geçtim Anne hayattaki en büyük ihtiyaç. Bir tane arkadaşım olmasın ama hep yanımda olan ilgilenen ağır başlı bir annem olsun çok isterdim. Her ne kadar size kalmış desenizde bende etfafımdakileri tanıyorum tam bir kaos döndü kafamda şuan.. böyle olunca soğuyup vazgçiyorum işte eşimin ailesi sevgi dolu ilgili bende böyle büyümediğim için uymuyoruz bazen işte.ben yurtdisinda yasiyorum ve anne olmaya calisiyorum. gebe kalabilseydim ve dogumum yaklassaydi virusten dolayi kimse gelemeyecekti yanima. bir kac arkadasim bu durumda dogumlarini kendileri yapacaklar..
veya annesi hayatta olmayanlar? onlar da yalniz dogum yapiyor.. esiniz yardimci olur. lohusalik sureci icin bir yardimci bulursunuz haftada uc gun gelse ortaligi toplayip bir kap yemek yapip gitse siz sadece bebekle ve kendinizle ilgilenseniz yine halledersiniz.. inanin bunlar hep farazi korkular.. insanin hayatta ustesinden gelemeyecegi hicbir sorun yok. basta kendinize guvenin.. Allah bir zorluk veriyorsa muhakkak da bir kolaylik veriyor onunla beraber. sizin zaten annenize ihtiyaciniz yok olsa dahi on gun kalir kalmaz diyorsunuz..
annenizi oyle kabul edin. gecmisi gecmiste birakin. bu gunu etkilemesine izin vermeyin.
Maşallah diyelim darısı başıma 3-4 yıl sonra inşallah.Bu hikayenin sonunda benim oğlum oldu.
Öyle yani.
Menidendir
Zevk suyu yani boşalmadan önce erkekten gelir ya az birşey.. sperm gibi değil rengi şeffaf ama onunda içinde sperm var.. ondan da hamile kalabiliyorsun.. bence bekleme al ertesi gün hapını kullan.. bir dahaki adetinde de doğum kontrol hapina başka bence yada doktora git sprial taktir. Artı kondomla iki yöntemle korun bunda sonra..
Kesinlikle zaten bebekten önce ya da bebek bize süpriz yapıp gelirse bir pskologla görüşmeyi düşünüyorum. Doya doya dediğiniz bize geldiklerinde severler kimseye veremem ki çocuğumu. Ben hep tatillerimi anneanne babannene dede hala amcalarla geçirdim. Çocukluğumu saysam hep anılar böyle okul zamanı annemlerleydim. Eşimin ailesine gerekirse açarım konuyu hassasım bu konuda diye bir aralar açılır gibi oldu hersey ortaya dökülmedi tabi ailevi meseleleri söylemem kimseye. annesi sensin bakarsın vs oldu ama işte bilemiyorum ya neresinden tutsam orasından elimde kalıyor..ben sizi anladim, bu konuda bir yaraniz var hassasiyetiniz var.. ama boyle de huzur mutluluk olmaz. o insanlarin da bebegi, yegeni, torunu.. doya doya sevmek ilgilenmek isteyecekler.. tavir koysaniz esinizle hzuurunuz kacacak.
valla bilemicem ne ney ben yarın gidicem alıcam alamazsamda artık 2 hafta boyunca nöbe geçircm artkZevk suyu yani boşalmadan önce erkekten gelir ya az birşey.. sperm gibi değil rengi şeffaf ama onunda içinde sperm var.. ondan da hamile kalabiliyorsun
Paran varsa niye alamayasın kivalla bilemicem ne ney ben yarın gidicem alıcam alamazsamda artık 2 hafta boyunca nöbe geçircm artk
parada sıkıntı yok çok şükür de sabah erken kalkmam gerekcek 12 den sonra almaya gerek yokParan varsa niye alamayasın ki
olmayan seyleri senaryo yazip kafanizda kendinizi de esinizi de geriyosunuz mutsuz ediyorsunuz gibi gozukuyor. ben de isterdim ki annem babam cok egitimli olsunlar doktor muhendis olsunlar hayata bir sifir onde baslayalim.. cok geriden basladik biz hayata...Böyle söylesem ne gerek var kadın tutmaya biz temizleriz derler zaten ilk 1 ay gelen giden eksik olmaz büyük ihtimal varsın gelsin herkes yanımızda olsun sağlıklı olsun herkes eşim mesela bugün oturup konustu benimle işte sen annenle olursun kimi istersen onu al yanına annem zaten gelir gider bakar gider dedi oda bilir ne yapcağınu karısmaz herseye dedi ama o an iç güdüyle belli olmaz eşime. Annem bilmiyom ne kadar yapar ha ilgilenir belki ama annem her ortamda genç kız gibi alıngan alıngan olur yani ben lohuysaken o kendince darılır birşeylere beni daha da sinir eder bilemicem tabi genelde böyle olduğu için hersey onu bunu geçtim Anne hayattaki en büyük ihtiyaç. Bir tane arkadaşım olmasın ama hep yanımda olan ilgilenen ağır başlı bir annem olsun çok isterdim. Her ne kadar size kalmış desenizde bende etfafımdakileri tanıyorum tam bir kaos döndü kafamda şuan.. böyle olunca soğuyup vazgçiyorum işte eşimin ailesi sevgi dolu ilgili bende böyle büyümediğim için uymuyoruz bazen işte.