Stres yapmaktan bayılıcam

Duşa hemen girmişsin olmaz diyen var ama öyle birşey yok, vajinayı yıkamakta tehlikeli birşey enfeksiyona açık hale geliyorsunuz...

Ve bence eşiniz çocuk istiyor, bugun yarın ortaya çıkar nasılsa bu durum da... çocuk istemeyen biri emin olmak ister ki geri çekilme zaten tehlikeli, zevk suyu ile bile hamile kalinabiliyor ne geri çekilmesi... bi ara da ilk seferden hamile kalınmaz diyen bi grup vardı, bi cinsellik cahilliği ne olacak 🤦‍♀️

Y yosunyesilii222 evlisiniz.. gebe kalsaniz korkacaginiz hicbir sey yok. yerinizde olsam kadere teslim olurum biraz.. Allaha birakirim.. o nasip edecekse bir bebek bir hayir vardir derim kabullenirim. bilmediginiz guzellikler getirebilir bir bebek hayatiniza..

nasip olacaksa tam korunma durumunda bile gebe kaliniyor oyle degil mi?
Bide eşimle yeni yeni alıştık birbirimize bazı şeylere doymak evliliğimi biraz daha yaşayıp düşünüyorum bebek ama ne zaman düşünsem bu korkular beni çok fena sarıyor hiç istemeyecek gibi oluyorum.

Duşa hemen girmişsin olmaz diyen var ama öyle birşey yok, vajinayı yıkamakta tehlikeli birşey enfeksiyona açık hale geliyorsunuz...

Ve bence eşiniz çocuk istiyor, bugun yarın ortaya çıkar nasılsa bu durum da... çocuk istemeyen biri emin olmak ister ki geri çekilme zaten tehlikeli, zevk suyu ile bile hamile kalinabiliyor ne geri çekilmesi... bi ara da ilk seferden hamile kalınmaz diyen bi grup vardı, bi cinsellik cahilliği ne olacak 🤦‍♀️
Eşim zaten istiyor istediğini söyledi şu olaylar geçsin deneyelim diyor ama yemin etti sen istemedin gizlice yapcak halim yok diyor saçmalama diyor

olan olmus, ilk firsatta ella icin veya icmeyin duruma gore.

ama bundan sonrasi icin eger ki bu kadar panik yapiyorsaniz bir ikinci dogum kontrol yontemini daha ekleyin.

ben biraz bu konuda takintili oldugum icin hem ben hem esim korunurdu.

Bide eşimle yeni yeni alıştık birbirimize bazı şeylere doymak evliliğimi biraz daha yaşayıp düşünüyorum bebek ama ne zaman düşünsem bu korkular beni çok fena sarıyor hiç istemeyecek gibi oluyorum.
siz yavastan istemeye baslayin. hic sorunu olmayan insan dahi bir yildan once gebe kalamiyor. dr arkadasim soyledi bu genellemeyi. burada insanlar ilk denemelerde gebe kaldiklarini yaziyor. zannediyoruz ki korunmayi birakinca o ay gebe kalacagiz.. oyle olmuyor. gebe kalamayan da cok ornek var.

siz yavastan istemeye baslayin. hic sorunu olmayan insan dahi bir yildan once gebe kalamiyor. dr arkadasim soyledi bu genellemeyi. burada insanlar ilk denemelerde gebe kaldiklarini yaziyor. zannediyoruz ki korunmayi birakinca o ay gebe kalacagiz.. oyle olmuyor. gebe kalamayan da cok ornek var.
ilk yeni yeni yapmaya çalıştığımız zamanlar eşim bir kez tutamadı kendini malesef o an öyle korkuyla ağladım ki anlatamam ama olmadı şükür. Şükür diyorum çünkü şuan gerçekten istemiyorum korkuyrum

asla cocuk istemeyen biriyseniz diger korunma yontemleri de sizi ürkütmeli aslinda.. hic biri yuzde yuz garanti vermiyor. hepsinde hamile kalma ihtimaliniz var.. bu bebek konusunu kafanizda boyle takinti yapmayin bence. anneniz nasil anneyse anne siz baska bir bireysiniz. siz onun tam tersi bir anne olabilirsiniz.

Hamile kalmak oyle kolay degil ya. Normal iliskide bile her ay yuzde 25 gebe kalma ihtimali var. Zevk suyuyla falan hamile kalmak istisnadir. Kalkip hemen dus alinca zaten ihtimal iyice duser. Insanlar aylarca ugrasiyor.
Ha olursa da olur ucunda ölüm yok

asla cocuk istemeyen biriyseniz diger korunma yontemleri de sizi ürkütmeli aslinda.. hic biri yuzde yuz garanti vermiyor. hepsinde hamile kalma ihtimaliniz var.. bu bebek konusunu kafanizda boyle takinti yapmayin bence. anneniz nasil anneyse anne siz baska bir bireysiniz. siz onun tam tersi bir anne olabilirsiniz.
Evet aslında konu şu eşimin tarafı Allah var iyi insanlar sevgi dolular ama ben bebeğimi çok paylaşma taraftarı değilim çünkü bilinçaltında kalmıs annem benimle ilgilenmeyince bende hep ilgilenenleri sevdim onlarla yakın oldum annenle anne kız ilişkimiz bitti içimde korkuyorum çocuğum beni sevmez diye çok becerikli biri de değilimdir istediği birşeyi yapamam ya baskası yapar her ihtyachnda baskasına kosar diye anlatılmaz işte yaşanır biliyorum saçma ama böyle büyüdüm.

Evet korkum o eşim salmıyor bıraksa gidip şimdi alırım sabah alıcam erkenden gidersen konusma benimle diyor içine girmedi ki spermler diyor anlamıyor ya gözümle gördüm 5 gün sonra hamile kalsam napıcam delirtiyor beni

Elinizi kolunuzu mu bağlı yahu çıkıp gidebilirsiniz

X