- 5 Nisan 2020
- 252
- 372
- Konu Sahibi yosunyesilii222
ne kadar erken alsan o kadar etkili amaEşim tutturdu birşey yok kendi kendine telaş yapıyosun diye yollamıyor sabah bende erkenden gidip alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar erken alsan o kadar etkili amaEşim tutturdu birşey yok kendi kendine telaş yapıyosun diye yollamıyor sabah bende erkenden gidip alıcam
Biliyorum ama bugün artık gidemem ben kadar paniksem eşimde o kadar sakin beni delirtiyo sabah gidicem erken 8 8 buçuk gibine kadar erken alsan o kadar etkili ama
sunu bastan soylesenize.. kayganlastirici rahimici ph ortamini bozuyor spermler yasayamiyor o ortamda. korunma yontemi olarak dusunulemez ama hamile kalacaginizi da hic sanmam. dr lar ilk is kayganlastiriyi birakin diyor cunku. tukuruk bile girmeyecek.. hic bir sivi..sinirimden gittim kayganlaştırıcıyı çöpe attım bilerek mi yapıyor anlamıyorum panikten yüzüm gözüm şişti Hala birşey olmucak diyo sanki garantisi var
Kesinlikle olacakları yazmışsınız regl kesin gecikecek yok eşimdeni sakinlik beni öldürecek yollamıyor hap almaya saçmalama olmucak birşey yok boşa panik diyor kafamdan atmam imkansız daha 2 hafta var hastalanmama gerçekten bayılcam az kaldısoyle bir durum da var; hap kullanin veya prezarvatif veya spiral taktirin.. ne olursa olsun.. bir tane sperm yumurtayi dolleyecekse dolluyor. tonla insan var yeni dogum yapmis. korunuyorduk neden hamile kaldim anlamadim diyen..
kondom kullansaniz dahi hamile kalabilirsin o zaman adami mi öldüreceksiniz neden birlikte olmak istedin hamile kaldim diye..
bence sakin olun, alabiliyorsaniz hap alin. alamiyorsaniz atin kafadan. bu gerginlik reglinizi geciktirecek. gebelik testine sarcaksiniz bu sefer test uzerine test yapacaksiniz yaklasik bir ay bunu yasayacaksiniz.
sonraki adim icin konusuyorum evde fazla fazla bulundurun o zaman son iki tane kaldi mi almamiz gerek diye sorumlulugunuzu bilin.
Valla bilmiyorum şuan yumurtalama dönemindeymişim programdan baktım elim ayağım titriyor yok yani şuan hazır değilim çocuk içinde bende salaklık amasunu bastan soylesenize.. kayganlastirici rahimici ph ortamini bozuyor spermler yasayamiyor o ortamda. korunma yontemi olarak dusunulemez ama hamile kalacaginizi da hic sanmam. dr lar ilk is kayganlastiriyi birakin diyor cunku. tukuruk bile girmeyecek.. hic bir sivi..
karakter olarak mi garanticisiniz yoksa bu konuda mi? kesinlikle cocuk istemem sebebiniz nedir?Kesinlikle olacakları yazmışsınız regl kesin gecikecek yok eşimdeni sakinlik beni öldürecek yollamıyor hap almaya saçmalama olmucak birşey yok boşa panik diyor kafamdan atmam imkansız daha 2 hafta var hastalanmama gerçekten bayılcam az kaldı
programlar da tam gunu soyleyemiyor. ortalama soyluyor. ben 5 yillik evliyim 1 yili gecti bebek istiyoruz.. kizmayin bana ama suan cabalariniz sinir oldugunuz seyler bana komik geliyor. cunku gercekten gebe kalmak bir mesele. kendi adima sadece konusuyorum; hicbir sorun olmamasina ragmen oyle kolay gebe kalamadim. uygulamalari takip ettim ovulasyon testi yapinca baktim hic alakasi yok baska gunler cikiyor.. ben gebe kalacaginizi sanmam. ama boyle bir kazayla gebe kalan biri cikar gebe kalabilirisin der bilemem..Valla bilmiyorum şuan yumurtalama dönemindeymişim programdan baktım elim ayağım titriyor yok yani şuan hazır değilim çocuk içinde bende salaklık ama
çünkü annem tarafımdan sevgiyle buyumedim çocuk bakabilir miyim o çocuk beni sever mi ya bakamazsam beni değil baskalarını sever diye korkuyorum annem tatillerde yollardı anneanneme babanneme günlerce aramzdı beni. bir çocuğum olsa bilemediğim zorlandığım yerlerde eşim sen bilemezsin dur bizimkiler bakıversin der çok derin mevzular gerçekten.karakter olarak mi garanticisiniz yoksa bu konuda mi? kesinlikle cocuk istemem sebebiniz nedir?
Eşim diyor ki ben boşalırken içinde değilde sadece yakındı fışkırınca o an vajinandaki boşluğa geldi diyor al hapı ama boşuna içcen bilerek yapmam sen istemediğin sürece zorlamam diyor yarın alıcambelki elinize gelen kayganlastiricidir esiniz yalan soylemiyordur.. hemen dus da almissiniz.. ben sanmiyorum gebe kalacaginizi. bu tavirlariniz daha buyuk sorunlara yol acabilir erkekler kaldiramaz cinsellik konusundaki boyle gerginlikleri.
İkilemdeyim işte çok o yüzden aşırı korktum eminim dediğiniz gibidir ama bazende belli olmuyor bir bakıyorsunuz oluveriyorprogramlar da tam gunu soyleyemiyor. ortalama soyluyor. ben 5 yillik evliyim 1 yili gecti bebek istiyoruz.. kizmayin bana ama suan cabalariniz sinir oldugunuz seyler bana komik geliyor. cunku gercekten gebe kalmak bir mesele. kendi adima sadece konusuyorum; hicbir sorun olmamasina ragmen oyle kolay gebe kalamadim. uygulamalari takip ettim ovulasyon testi yapinca baktim hic alakasi yok baska gunler cikiyor.. ben gebe kalacaginizi sanmam. ama boyle bir kazayla gebe kalan biri cikar gebe kalabilirisin der bilemem..
ben sizin yerinizde olsam boyle buyumus olsam.. hemen cocuk yaparim. annemin hata olarak yaptigi ne varsa ben yapmam.. oyle guzel oyle sevgi dolu cocuk yetistiririm ki onun sevgisi benim yaralarimi da sarar.. gercekten bebek insana sifa.. eger maddi durumunuz ev is durumunuzu musaitse.. anne olmaktan hic kormayin.. bakamam diye bir sey yok. bebegi elinde tutamayan insanlar anne oldu ikinciyi dogurdu.. kadinlar genetik kodlarinda annelik duygusuyla doguyor. kendinize guvenin bakamazsam diye bir sey yok.. bir bebege en iyi annesi bakar bebegin anneye ihtiyaci var ne demek bizimkiler baksin..çünkü annem tarafımdan sevgiyle buyumedim çocuk bakabilir miyim o çocuk beni sever mi ya bakamazsam beni değil baskalarını sever diye korkuyorum annem tatillerde yollardı anneanneme babanneme günlerce aramzdı beni. bir çocuğum olsa bilemediğim zorlandığım yerlerde eşim sen bilemezsin dur bizimkiler bakıversin der çok derin mevzular gerçekten.
Dus dediğim aslında dus denemez ama vajinamı bol suyla yıkadımHamile kalmaniz dusuk ihtimal, hemen dus aldiginiz icin.
Bundan sonra daha dikkatli olun
o haplar da yilda bir kez kullanilabilecek haplar hem de pahali.. bence siz abarttiniz ama minicik bir suphe dahi olsa yasanmiyor.Eşim diyor ki ben boşalırken içinde değilde sadece yakındı fışkırınca o an vajinandaki boşluğa geldi diyor al hapı ama boşuna içcen bilerek yapmam sen istemediğin sürece zorlamam diyor yarın alıcam
He tamm da anlatıp durmayın Allah allah bı kere soyledınız.Öyle yapıcam ama yok eşim gelmedi içine gelmedi diyor ama vajinamın kenarlarına geldi hatta bir yığın vardı anlamıyor bunu anlamıyor. Gerekirse yarın sabah erkenden gidicem alıcam kendim
Eşim şaka olarak hep böyle takılırdı bende hatta Allah korusun boşansak o bebek annesinde kalır der ama inanın öyle olmuyor peki lohusa sürecimde yanımda kim kalacak annem en fazla 10 gün sonra ya canı sıkılır ya birşeyler bulur bilmiyorum o an geldiğinde herkes ailemdeki herkes görsün istiyorum anneannem, babamnem beni onlar büyüttü diyebilirim ama yaşlı insanlar artık annem genç dinç işte sıkıntı o hala kendini 18 yaşında sanıyor hareketleri hala çocuk gibi..ben sizin yerinizde olsam boyle buyumus olsam.. hemen cocuk yaparim. annemin hata olarak yaptigi ne varsa ben yapmam.. oyle guzel oyle sevgi dolu cocuk yetistiririm ki onun sevgisi benim yaralarimi da sarar.. gercekten bebek insana sifa.. eger maddi durumunuz ev is durumunuzu musaitse.. anne olmaktan hic kormayin.. bakamam diye bir sey yok. bebegi elinde tutamayan insanlar anne oldu ikinciyi dogurdu.. kadinlar genetik kodlarinda annelik duygusuyla doguyor. kendinize guvenin bakamazsam diye bir sey yok.. bir bebege en iyi annesi bakar bebegin anneye ihtiyaci var ne demek bizimkiler baksin..