Stres yapmaktan bayılıcam

A Arya_Stark01 dun 18.47 de yazmis bu mesaji ama dediginiz gibi daha once hic kullanmamis gibi davranmasi ilginc.

Evet, yani simdi niye esine karsi gelemiyor "ee geçen sene kullandim, hatta 2 defa ve birsey olmadi" gibisine. Yada madem bu kadar bünyeye zarar, niye geri çekilme yöntemi kullaniyorlar? Bu 3üncü defa olmus oluyor. Cok tuhaf bir durum gerçekten. Ay bide daha önceki mesajim için son diyordum, eh hadi bu son olsun. Gerçekten ban için degmez.

2 ay yatak ayirinca araya sogukluk giren evlilikten hayir gelmez

Tabii ki ama burada anlatmak istedigim ayni evde yasarken ayri yatmanin virus ile enfekte olmayi engellemeye bir etkisi olmayacagiydi. Ayni evde yasiyorken bos yere eziyet yani, ya da biz esimle evdeyken koala gibi yapisik yasadigimiz icin bana eziyet geliyor. Yoksa biz internasyonel bir ciftiz, daha 6 aylik evliyken o ulkesine ben ulkeme ailelerimizi ziyarete gittik ayri ayri (ikimizin ulkesinden de farkli bir ulke hatta kitada yasiyoruz). Ama mesela su an ikimiz de evden calisiyoruz karsilikli masalardayiz, 1 saat once de beraber ogle yemegi hazirlayip yedik bu durumda aksam ayri yatalim derse bir noluyor ne alaka derim :))

Anlattığınız pozisyonda adamın nasıl geri çekileceğini varsaydınız? Siz ciddi ciddi hamile kalmak için çaba göstermişsiniz.

Kızlar bir durun Allah askına. Dışarıdaydım yazamadım. Öncelikle hapı içtim. Hap midemi bulandırır mı diye sordum çünkü daha önce hep tok karnına içtim hap içerken bazen kusucak duruma geliyorum. Hapı daha önce 2 kez içtim çünkü ilişkiye yeni başladığım zamanlardı, bilinçsizdim baya bi hemde. Eşim o zaman tamam diyordu ben 2. kez içmek zorunda kaldığımda eşime kızdım zararından haberin var mı diye.. Eşim belli ki araştırdı. Kimseyi salak yerine koymuyorum. Sizden önce kendimi koymus olurum. Ayrıntı neden verdin diyen arkadaş kapalı bir şekilde ifade edemezdim kusura bakma. Yardım edip iki kelime yazan herkese tesekkürler.

Tabii ki ama burada anlatmak istedigim ayni evde yasarken ayri yatmanin virus ile enfekte olmayi engellemeye bir etkisi olmayacagiydi. Ayni evde yasiyorken bos yere eziyet yani, ya da biz esimle evdeyken koala gibi yapisik yasadigimiz icin bana eziyet geliyor. Yoksa biz internasyonel bir ciftiz, daha 6 aylik evliyken o ulkesine ben ulkeme ailelerimizi ziyarete gittik ayri ayri (ikimizin ulkesinden de farkli bir ulke hatta kitada yasiyoruz). Ama mesela su an ikimiz de evden calisiyoruz karsilikli masalardayiz, 1 saat once de beraber ogle yemegi hazirlayip yedik bu durumda aksam ayri yatalim derse bir noluyor ne alaka derim :))
anladim bizim evde de durumlar ayni ama bir farkla ben kizim geceleri surekli uyanip benide yanina yatirdigi icin koronayla alakasi olmayan bir donemde yataklari mecburen bir sureligine ayirip kizimin odasina tasindim.
yoksa bende yataklari ayirmayi bu durumda mantiksiz bulurdum ama sevisemezdim de 🥴 bardagi ayir kasigi aksama git şapur şupur yapamazdim yani

Bu çok tanıdık geldi bizde de aynısı oldu. Agladim gittim temizledim esimede kızdım kızınca o bana daha çok kızdı sen benden çocuk sahibi olmak istemiyor musun dedi sonuç hamileyim doğuma az kaldı . Hap almak istemiyorsanız sağlık ocağına gidin ebelere durumu anlatın iğne yapıyorlarmış koruyormus geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz

ins hamile kalmazsınız şu an gönlünüzdeki gibi.
bebekten ÖCÜ gibi bahsetmişsiniz, her cümlenizi okurken içim bayıldı.

Bu çok tanıdık geldi bizde de aynısı oldu. Agladim gittim temizledim esimede kızdım kızınca o bana daha çok kızdı sen benden çocuk sahibi olmak istemiyor musun dedi sonuç hamileyim doğuma az kaldı . Hap almak istemiyorsanız sağlık ocağına gidin ebelere durumu anlatın iğne yapıyorlarmış koruyormus geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz
Allah kurtarsın sağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Valla şu durumlar düzelmeden bir yerlere çıkmak zor. Ama bakalım artık hapı içtim eşimede söyledim istiyorsan önlemini sen alcan diye çünkü evlenmeden önce aylarca doğum kontrol hapı içmiştim.

Güncelleme yapayım kızlar. Eşim yine hadi yapalım dedi nasıl koruncaz dedim ben çekilirim dedi. Kesinlikle kabul etmedim sabahtan beri söyleyip duruyor. Kabul etmedim konusma benimle dedi bende bunun için konusmucaksan konusma dedim çekildim yatak odasına. Bir daha aynı korkuyu yaşaya gücüm yok. Yarın almaya gidicekti malum kaldı. Konusmaz konusmaz barısır. Tavırlanıyo bide ben suçluymuşum gibi ne yapabilirim ki şuan hayret birşey. O istekli olduğundan korkusu yok.

Merhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi
iceri sirkeli su şık şırınga ile ignesini cikar sık ayaklarini kaldir belinden itibaren

yanı ilişkiden hemen sonra oyle bi kaza olduğunda odanın bi yerinde sirkeli su olsun taze olması daha iyi asiti kaçmasın hemen sık belinden yukarı kaldır bi 5 dk oyle dur sonra ayağa kalk canın yanmaz merak etme hem enfeksiyonlara da iyi geliyor tabiki bi korunma yöntemi degil ama spermleri öldürür içindeki

X