kizlar umarim bir omur boyu mutlu olursunuz evlenince allah kalbinize gore versin her ikinizinde bu arad dilekleriniuz icin tsk ederim bu arada tugba evlendimi yaw gorunumuyor .
yaralııııııııııııııım sana öteki forumda cevap verdim kız okuyon dimiiiiiiiii yine dertliyim sorma bu gecetatlicadiarzu yok be o kadar dertli değilimde yine anlattım bişeyler bak sen oraya
bu gelinlik
buda nişanlık
saçımında böyle bişey olmasını istiyorum
bende memnun oldum canimcimmmm
:1rolleyes:
vallahi eklesem olur dimi ne cici olur benide gormus olursunuz, e anlat bakalim sen neler yapiyorsun gunlerin nasil geçiyor nasil gidiyor hayat ?
benim telasimi biliyorsun iste
aslinda dun soyle bi dusundum de su geçtigimiz haftalarca yasadigim heyecan pazar gunu bitmis olacak...:-(
neyse sonrada dugun telasi baslar :dance:
hayirlisi olsun insallah
canimm hadi yine yazarim tamammi sende yaz buralara
optum seni a.s.
ya bu arada cappadocia nerelerde yaaa ????
ay canim bak geldim seninle daha cok konusma firsatimiz olmadi nasilda merak edermisin beni:roflol:
canim ya calisiyorum ,bi yandan ehliyete gidiyorum ,bide malum kayinvalide kayinpederle ayni evde olunca ,rahat giremiyorum bilgisayarda ayri odada devamli bilgisayar basinda olamiyorum ,gelin internette demesinler diye amannn iste birsuru sorun
canim hergunun bi telasla geciyo ,bu gunler guzel gunler tadini cikar bol bol bidaha gelmeyeck ,telasi bile cok guzel ,heralde kalbin gum gum atiyo hececandan:roflol:
sizlere bakiyorum pinar sansindan arkadas ariyodu hem strasbourda hemde konyali sansina denk geldi valla sevindim bak gitmeden buldu bi arkadas
optum canim tekrar gorusuruz sana mutluluklara.s.
e ama ben hiç birsey goremedim...!!! niye ben foto falan goremiyorum ki ???:uhm::uhm:
ama bende gormek istiyommmmmm !!!!!!
ya kizlar bu ne ya hapimizin bi telasi var hayirlisiyla insallah atlatiriz
asicim canim sanirim bugun code icin sinava giriyosun allah yardimcin olsun fazla heyecan yapma dicem ama sen yazimi okuyana kadar girmis olursin,insallah almis olrak aliriz haberini
pinarcim sende direksiyon icin heyecan yapma insallah sende alirsin ama bu fransanin gittikce degisiyo isleri son zamanlarda cok kisiden duyorum burda ehliyet cikarmadan bazilarini degistirmiyolar bazilarinda premlem cikariyolarmis ,sen hayirlisiyla alda insallah bisey cikmadan degistirirsin burda
tabiki yaralimda nisan telasinda
bende is ehliyet ,ve evdekilerde cok iyi degilim bunlarla ugrasiyorum
hepinizi tek tek optum kizlar yine fazla gec kalmadan insallah yazarim cevabinizi
pinarcim ya ne guzel gelinlik resmi boyle valla icinde perensesler gibi olursun satinmi alcaksin yoksa diktircekmisin sende insallah biran once gel canim ya kavus su kocisine
bilmiyorumki canımcım normalde görünüyo ama dün gece asi de gördü bende şimdi girdim görünüyo bir daha dene istersen bu arada okuyayım açtığın topici ben
fistiklar, gidiyorum ben
yani isden ve yarin izinliyim. yarin ki islerimiz salonu suslemek, estetisiyene gitmek, saç boyamak, falan filan bide askimin dogum gunu ona supriz parti hazirliyorum
pazartesi yazarim size, bu arada nisanlanmis bir kiz olarak gelecegim
insallah hersey super olur
bana dua edin olurmuuuuu
keske burda olsaydiniz beeee
hadi opuyorum sizi kizlarr
pinarcimmmmmmmmmmmmmm aklimdasinnnnnnnnnnnnnnnnnn