kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff
oh kiz ne guzel valla sevindim demk 5 gun kaldi ha nisana ,ah bende keske donebilsem eski gunlere ,bu gunlerini doya doya yasa sonra ararin ,veya insallah hep boyle mutlu olursun
burda bugun cok kotu hava var hep yagmur hava felaket esiyo ,insallah canim hava guzel olurda guzel cikar resimleriniz
kiz resimlerini resimler ,albumler bolumune eklede bizde gorelim mutlu gununu
tadima memnun oldum canim tekrar gorusuruza.s.
kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff
canım özlettin kendini oh oh hadi bakalım hazırlklar son sürat devam ediyor ha.ahh ahh o günlere bide ben ulaşabilsem keşke ne tatlı heyecanlar ne tatlı hazırlıklar yaa istiyoruuuuuuuuum.işinden bahsetmişsin baya zor bi işin var anlaşılan bende oraya gelince umarım iyi bi iş bulabilirm ok istiyorum çalışmayı.ya temmuzda konyadasın demek inşallah görüşmek nasip olur ne kadar kalacaksın konyada.
bizde iyiyiz burada böyle sohbet ediyoruz.inşallah cmt senin için çok iyi geçer.cumarteside benim direksiyon sınavım var heyecanlanıyorum aklıma geldikçe öptüm canım seni
yaralım ya ben seni arkadaş listeme eklemek istiyorum ekledimmi ekleyemedimmi bilemedim yaaa
e bendeeee eklemek istiyommmm nasil olacak bu ???
canim ben diger konuda cevap verdim tamammi ?
arkadas listeme de ekledim seni
yemekten geliyoruz ay havalar sogudu ya birden yagmur ruzgar falan...acaba cumartesi nasil olacak...:uhm:
insallah iyi olur
naptin sen bugun nerdesin ?
tatlim merhaba !
nasilsin ? ya seninle dun hiç sohbet edemedik ya kayboldun gittin, yine hatlarda sorunmu vardi ?
demek esin gelmeyi planliyor e ne guzel iste vallahi ikiniz içinde iyi olur bence, sevindim senin adina
ya sorma insallah cumartesi gunu havalar guzel olur, bakicaz artik...
dun mendilleri falan susledik, ay olduk !!! yorgunluktan oluyorum bugun :-(
hem stres acayip var...
burda olsan ne vardi yaaaa
orada olsam sana her işinde yardım ederdim canım hem sohbet edip hem iş yaprdık yanında bide güzel çay oooo yorgunluğumuz giderdi dimi.canım evet dün kayboldum gittim bi birlik kurdukta o birliğimizin ihaleleri falan var yazı işlerinden de ben sorumluyum o yüzden biraz yogundu.bugünde aslında çok fazla müsait sayılmam ama fırsat buldum giriyorum.senin nişan dışarıdamı olacak yoksa sadece fotograflarmı dışarıda çekilecek.düğün tvye verde izleyelim kız seni olmazmı.nişanlın ne iş yapıyo orada.benim eşim bi süpermarkette çalışıyo haaa bu arada nişanlık elbisen nasıl yaa anlatsana hatta nişan fotograflarından gönder bana bide merak ediyorum güzelim seni bi fotografını yükle şu avatarınada görelim yüzünü he olmazmı yada profiline koyda ben girip bakayım
canim yazidigina sevindim !!!!
bizim nisan disarda degil sadece fotograflar disarda olacak, suan biraz gunes asti insallah cumartesi daha guzel olur. dugun tv de hiç aklimiza gelmedi ki dugun için insallah.
benim nisanlim ambar sorumlusu, birde ambalaj isleriyle ugrasiyor, 5 kisilik ekibi var iste onlarin islerinin duzenli olmasini kontrol ediyor. sirketlerimiz ayri biz onlarin musterisi olmus oluyoruz ama sirketler ayni arsada.
nisan fotograflarimiz çiksin koyarim tabiki neden olmasin. aslinda evet avatarima koysam iii olur ben seni gordum çok guzel bir kizsin masallah !!!
nisan elbisem...altin renginden. iki parça ama pek iki parça gibi durmuyor. ust tarafi hafif dekolteli, sadece sag tarafta askisi var diger tarafta yok. hep elde islemeleri altin renkli pullarla ve ortasinda tulden gul var. etegi ise kabarik ve kat kat. eteginde iki modeli var, yan tarafi duzenli kat kat bir biçimde cunku ustunde buyuk gulu var; elbisenin diger tarafi ise aralikli tutturulmus bir modelde(bilmiyorum anlatabildim mi). satenden kisa ve islemeli bolero var, baba eldivenler dikti parmaktan geçmeli, bide iste elbisenin gulunden ayri birgul daha var oda saçim için..iste bu kadayyyyy
ne kadar açik sekilde anlatabildim bilmiyorum ama ben elbisemi çok çok seviyorum)
seninkinide gorelim kizzzzz
gelinliklere bakiyormusun ? nasil bir model var kafanda ?
optum seniiiiiii biraz çalisip yine girerimmmmm
kizlar umarim bir omur boyu mutlu olursunuz evlenince allah kalbinize gore versin her ikinizinde bu arad dilekleriniuz icin tsk ederim bu arada tugba evlendimi yaw gorunumuyor .
canim pnarim bugunlerde yogunum biraz ev cocuk derken birde bakmisim birde aksam olmus birde oto okuluna gidiyorum vakit hemence geciyor canisi.
ay bu gelinlik ve nisanlik cok harika ustende cok ta hos durucak eminim buna pinar ee artik resimlerini koyarsin bakariz kizz