Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff

canım fazla stres yapma kod ne demek bilmiyorum ama ben,mde cmt direksiyon sınavım var.bende heyecanlanıyorum ama yenmeye çalışıyorum bunu çünkü biliyorumki heyecan yaparsam hiç kullanamıcam araba allah yardımcın olsun öptüm

asii allah yardimcin olsun stres yapma bende korkuyordum ama kazandim yazili sinavi hadi basarilar

bende memnun oldum canimcimmmm
:1rolleyes:

vallahi eklesem olur dimi ne cici olur benide gormus olursunuz, e anlat bakalim sen neler yapiyorsun gunlerin nasil geçiyor nasil gidiyor hayat ?
benim telasimi biliyorsun iste
aslinda dun soyle bi dusundum de su geçtigimiz haftalarca yasadigim heyecan pazar gunu bitmis olacak...:-(
neyse sonrada dugun telasi baslar :dance:
hayirlisi olsun insallah
canimm hadi yine yazarim tamammi sende yaz buralara
optum seni a.s.

kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff

code...ah ah...canim heyecan yapma sadece bunu soyleyebilirim. eger sinavdan geçiyorsan demek ki hazir hissediyorsun kendini. heyecan yapma, her soru içinde ekrana dikkatli bak, her yere bak aynalara onune arkana, cevabi yaz ve yesil tusa basmayi da unutma...insallah alirsin bee vallahi, dua ederim...optumm

yaralım ya ben seni arkadaş listeme eklemek istiyorum ekledimmi ekleyemedimmi bilemedim yaaa

e bende seni ozledimmmmmmmmmm vallaha son surat gidiyor...bu aksam çatal bicaklari mendillere saracagiz, kurabiyeleri yapacagiz...yarin yine maydonoz limonlari alip kesip hazirlicaz (pide veriyoruz yemek olarakà, persembe içecekler, cuma butun gun salondayiz...offff içim daraliyor ama bir yandan da tatli telas tabiki
insallah canim en kisa zamanda gel buraya tamammi belki eslerimiz tanisir arkadas olurlar kizzz
vallahi bu sene goruselimmi kiz konyada biz 3 haftaligina geliyoruz )))
çok iyi olurrrrrrrrrrrrrrrrr
bak alaaddin in tepesinde bulusalim ))))))
optum seniiiiiiiiiiiiii

canim ben diger konuda cevap verdim tamammi ?

arkadas listeme de ekledim seni
yemekten geliyoruz ay havalar sogudu ya birden yagmur ruzgar falan...acaba cumartesi nasil olacak...:uhm:
insallah iyi olur

naptin sen bugun nerdesin ?

canim ben diger konuda cevap verdim tamammi ?

arkadas listeme de ekledim seni
yemekten geliyoruz ay havalar sogudu ya birden yagmur ruzgar falan...acaba cumartesi nasil olacak...:uhm:
insallah iyi olur

naptin sen bugun nerdesin ?

okudum cevap verdim canım bende tüyolarını bekliyorum ay bugün iş yerinde pek giremedim o yazıştıktan sonra ayy inşallah güzel olur ya cumartesi günü hava ya bu arada eşim 2-3 hafta sonra buraya gelmeyi planlıyor.aman gelsinde azıcık kendimize gelelim dimi ama belki biraz sakinleşiriz

tatlim merhaba !
nasilsin ? ya seninle dun hiç sohbet edemedik ya kayboldun gittin, yine hatlarda sorunmu vardi ?
demek esin gelmeyi planliyor e ne guzel iste vallahi ikiniz içinde iyi olur bence, sevindim senin adina

ya sorma insallah cumartesi gunu havalar guzel olur, bakicaz artik...

dun mendilleri falan susledik, ay olduk !!! yorgunluktan oluyorum bugun :-(
hem stres acayip var...
burda olsan ne vardi yaaaa

orada olsam sana her işinde yardım ederdim canım hem sohbet edip hem iş yaprdık yanında bide güzel çay oooo yorgunluğumuz giderdi dimi.canım evet dün kayboldum gittim bi birlik kurdukta o birliğimizin ihaleleri falan var yazı işlerinden de ben sorumluyum o yüzden biraz yogundu.bugünde aslında çok fazla müsait sayılmam ama fırsat buldum giriyorum.senin nişan dışarıdamı olacak yoksa sadece fotograflarmı dışarıda çekilecek.düğün tvye verde izleyelim kız seni olmazmı.nişanlın ne iş yapıyo orada.benim eşim bi süpermarkette çalışıyo haaa bu arada nişanlık elbisen nasıl yaa anlatsana hatta nişan fotograflarından gönder bana bide merak ediyorum güzelim seni bi fotografını yükle şu avatarınada görelim yüzünü he olmazmı yada profiline koyda ben girip bakayım

canim yazidigina sevindim !!!!
bizim nisan disarda degil sadece fotograflar disarda olacak, suan biraz gunes asti insallah cumartesi daha guzel olur. dugun tv de hiç aklimiza gelmedi ki dugun için insallah.
benim nisanlim ambar sorumlusu, birde ambalaj isleriyle ugrasiyor, 5 kisilik ekibi var iste onlarin islerinin duzenli olmasini kontrol ediyor. sirketlerimiz ayri biz onlarin musterisi olmus oluyoruz ama sirketler ayni arsada.
nisan fotograflarimiz çiksin koyarim tabiki neden olmasin. aslinda evet avatarima koysam iii olur ben seni gordum çok guzel bir kizsin masallah !!!
nisan elbisem...altin renginden. iki parça ama pek iki parça gibi durmuyor. ust tarafi hafif dekolteli, sadece sag tarafta askisi var diger tarafta yok. hep elde islemeleri altin renkli pullarla ve ortasinda tulden gul var. etegi ise kabarik ve kat kat. eteginde iki modeli var, yan tarafi duzenli kat kat bir biçimde cunku ustunde buyuk gulu var; elbisenin diger tarafi ise aralikli tutturulmus bir modelde(bilmiyorum anlatabildim mi). satenden kisa ve islemeli bolero var, baba eldivenler dikti parmaktan geçmeli, bide iste elbisenin gulunden ayri birgul daha var oda saçim için..iste bu kadayyyyy
ne kadar açik sekilde anlatabildim bilmiyorum ama ben elbisemi çok çok seviyorum )

seninkinide gorelim kizzzzz
gelinliklere bakiyormusun ? nasil bir model var kafanda ?

optum seniiiiiii biraz çalisip yine girerimmmmm

kizlar umarim bir omur boyu mutlu olursunuz evlenince allah kalbinize gore versin her ikinizinde bu arad dilekleriniuz icin tsk ederim bu arada tugba evlendimi yaw gorunumuyor .

ooooo anlatmak ne kelime sanki elbiseyi alıp kendi ellerimle sana getirmiş gibi oldum valla her bir detayını yazmışsın ve harika bir elbise modeli oluştu kafamda ki öyledir sen çok sevdiğine göre valla ben gördüğüm her gelinliğe takılıp kalıyorum tamam bu benim gelinliğim dediğim bi gelinlik var ama onuda konyada bulabilirmiyim yada ona benzer bişey bilemiyorum bide nişanlık var acayip beğeniyorum onun fotografını koyayımda bak çok hoşuma gidiyor bu arada sen dans şarkısı arıyordun bende sana cevap yazmıştım noldu ayarladınmı buldunmu ikinci şarkıyı

bu gelinlik

buda nişanlık

saçımında böyle bişey olmasını istiyorum

kizlar umarim bir omur boyu mutlu olursunuz evlenince allah kalbinize gore versin her ikinizinde bu arad dilekleriniuz icin tsk ederim bu arada tugba evlendimi yaw gorunumuyor .

amin canım sağolasın sen nerelersesin görünmüyosun evet tuba evlendi kayıplara karıştıCADIARZU

canim pnarim bugunlerde yogunum biraz ev cocuk derken birde bakmisim birde aksam olmus birde oto okuluna gidiyorum vakit hemence geciyor canisi.

ay bu gelinlik ve nisanlik cok harika ustende cok ta hos durucak eminim buna pinar ee artik resimlerini koyarsin bakariz kizz

canim pnarim bugunlerde yogunum biraz ev cocuk derken birde bakmisim birde aksam olmus birde oto okuluna gidiyorum vakit hemence geciyor canisi.

ayyy hadi bakalım sana başarılar benimde cumartesi günü direksiyon sınavım var benide stres basıyo bakalım nolcak çocuklarla aran nasıl

ay bu gelinlik ve nisanlik cok harika ustende cok ta hos durucak eminim buna pinar ee artik resimlerini koyarsin bakariz kizz

ayy inşallah aynısını yada benzerini bulurumda giyebilirim.ama bi kere nişanlığımı aynı bu renkten istiyorum ne olursa olsun çok seviorum o rengi ah be asi giyebilsem ne fotograflar koyacam amaaaa..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…