- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
yarlim canim ya valla seni bekliyoduk aceba neler oldu diye ,cok merci kiz biz sana sormadan tek tek anltmisin zaten yazmasan bizim sorularimizdan bikardin
sen anlatmisin bende tek tek gozumden gecirdim ,yani bede yasamis gibi oldum ,allah omur boyu bozmasin mutlulugunuzu ,bide sansindan nisanlinin dogum gunude ayni denk geldi oda harika bisey tabi,desene cok romantikbi nisan oldu valla sevindim ,merakim gecti
bide resimleri eklersen tam olcak galiba:roflol: avatar bolumune resim koymusun ama net gozukmuyo ,canim oncede dedim gibi yukardaki resimler albumler bolumune koyarsan biz ve kk uyeleri bu mutlu gununu gorur ,cevapta yazarlar nasil oldunu
optum canim tekrar tekrar mutluluklar diliyorum sanaa.s.a.s.a.s.a.s.
canım beniim mutluluğun yazdıklarından belli oluyor o mutluluk yazdıklarından bizede geçti öpüyorum canım seni hep böyle mutlu ol emiiiiiia.s.
INS CANIN KAZANIRIZ BENDE CODDEYIM GIDIP GIDIP GELIYORUZ AMA BIZIM SINIF HABAMI GECTI SANIRIM COK KALABALIK OLDU COK SAMATA VAR BAZEN HOCAMIZ KIZIYOR YAKINIZ INS GORUSURUZ DIREKSIYONU TURKLERDEN ALACAGIM CUNKU IZMAYI ATTIM 30 SAAT ALDIM INS YETER:içelim:
yarlim canim ya valla seni bekliyoduk aceba neler oldu diye ,cok merci kiz biz sana sormadan tek tek anltmisin zaten yazmasan bizim sorularimizdan bikardin
sen anlatmisin bende tek tek gozumden gecirdim ,yani bede yasamis gibi oldum ,allah omur boyu bozmasin mutlulugunuzu ,bide sansindan nisanlinin dogum gunude ayni denk geldi oda harika bisey tabi,desene cok romantikbi nisan oldu valla sevindim ,merakim gecti
bide resimleri eklersen tam olcak galiba:roflol: avatar bolumune resim koymusun ama net gozukmuyo ,canim oncede dedim gibi yukardaki resimler albumler bolumune koyarsan biz ve kk uyeleri bu mutlu gununu gorur ,cevapta yazarlar nasil oldunu
optum canim tekrar tekrar mutluluklar diliyorum sanaa.s.a.s.a.s.a.s.
cappadocia cıım kız bu tuba nerelere gitti ya bi gelseydide bide onunifadesini alsaydık yahu kaçırdılarmı yoksa kızı :)))
evet canım benim kazandım normalde 70 alsan geçiyosun yani baraj 70 bende 90 almışım o 10 puanımıda neredn kırdı bilmem pis adam:roflol:benim kocada ben kaç yıllık şöfördüm 100 aldım sen 70 i bi alabilsen diye dalga geçiyodu ama ben 90 aldım buda ona kapak oldu:hooray:evet canım ya kiralarım gelinliğimi hani bi normal gece elbisesi falan giymem gerekirse onu alırımda yine özel bi günde giyerim diye o kabarık şeyleri nerede saklicam zaten fransanın evleri çok küçük oluyomuş dimi eşim diyoki şöyle 90-100 m2 bi ev bulsan saray zannedersin.bimiyom o ev işi benim içimi karatıyo o daracık yere ben nasıl sığcam diye.
evet ya allahıma bin şükür bu aralar keyifliyim
yaralım bugünde yok haa
ya canım sana bişey dicem farkettim de hep böyle evlilik konusunda çok karamsarsın eski güzel günlerimi özledim,ben o günleri çoktan geçtim falan diyorsun niye yaa artık evliliğnden keyif almıyorsun gibi söylüyorsun ne bileyim sen böyle deyince üzülüyorum daha kaç yaşındasın ki.mutsuz olduğun bişeylermi var evliliğinle ilgili kusura bakma böyle soruyorum ama haddim değil.ama paylaşmak istersen bizimle paylaş canım tamammı.
hem bak tek uzun yazan sen değilsin bende uzatıyorum lafı.biz böyle yazarak uzatıyoruz bide bir araya gelsek hepimiz ne gevezelik yaparız ama dimi:teytey:
canim hurgun gitmiyorum carsamba ve cumartesi gunleri 2 saat ders goruyuoruz ya bizim okulun baska yerdede okullari var belki senle ayni kisilerin okuluna gidiyoruzdur onlar bana 30 saatin yetecegin soyledi bende oyle aldim yetmiye bilirde benim 5 tane falan futum oluyor bazen 5 de gece biliyor canim cunku cok dalgin birisiyim ne yalan soyliyim kotununde iyisiyim kendine iyibak optum :)[/QUOTE ]
tamda cocuklarin okul olmadigi zamana denk geliyomus senin dersler ,bizimde sali,persembe,ve cumartesi gunleri iki ders oluyo ,ben uc gun gidiyodum ama bu aralar didemiyorum fazla sali gunu gittim gecen hafta ,bugun sali bugun gidiyorum sanirim persembede giderim ,iste var bide uzak olunca bana zor geliyo ,ama hayirlisiyla insallah aliriz
bende bazen 6 bazen 10 bazende 12 falan yapabiliyorum ,kafama bisey taktiysam bu daha fazla cikabiliyo ,sen benden daha iyimisin bende insallah dusururum senin kadar
ben turk yerinden degil fransiz yerinden alcam direksiyonu ondan korkuyorum bakalim hayirlisi,optum canim tekrar gorusuruz a.s.a.s.
canimmm, ben oyleyim iste birseyi detayla anlatirim)
simdi benim stresi unuttuk geçirdik senin asiyle ehliyet stresine girdik, pinarcim kazandi, hadi kizlar sizde geçinde soyle topluca bir eglence yapalim :-DD
bu arada, bu haftasonu evde su konu tartisiliyor, 4 gun tatilimiz var, acaba almanya ya mi gitsek, paris e mi gitsek....:uhm:
ay ben bi kahve aliyim hadi kizlar kolay gelsin hepinize opuyorummmm
baksana bende oyleyim ,pinara diyorum benmi yaziyorum bi uzun diye ama sizde oylesiniz,pinarin dedigi gibi yaziyoruz boylede bide bir araya gelipte konussak neolur bilmem bizi kimse durduramz heralde:roflol:
evet canim simdide asiyle benim code stresinde baklim ne yapcaz insallah pinar gibi bizde kazanirizda hepimiz birlkte soyle bi gobek aratiz:teytey::teytey::teytey::teytey::roflol:
oh ne guzel bide nisan dogum gunu arkasina tatil gidin kiz sizin icinde iyi olur ,ben yeni geldim almanyadan annemin yanindaydim 3 gu kaldik geldik,sizinde almanyada tanidikmi var yoksa gezmeye falanmi ,canim senin icinden en cok neresi geciyo ,bence gormediginiz bi yere gidin derim
desene bu hafta sonu bitince yine senin guzel haberlerini duycaz sevincez
hadi optum canim benim tekrar gorusuruz yine a.s.a.s.
canimmmm, tesekkur ederimmmm dileklerin için vallahi siz boyle yazdikça ben daha bi mutlu oluyorum))
nerelerdeydin sen dun yaahuu ? kayiplara karisti dedim herhalde
bakiniz resimleri buraya koyuyorum....
bakalim begenecekmisiniz acaba....
acaba burdan gosterilirmi ki foto bilmiyorum ama deneyelim bakalim
bu arada, vallaha belki bizimkiler taniyorlar birbirleriniz...:-D
benim nisanlim yozgatli.
kiz fotolari gorur gormez soyle bana tamammi ????
opucukkkkkkkkkkkkk
pinarcim ya vallaha kayboldu bu kiz ,o kesin buraya gelmistirde aceba neden giremiyo ,belkide evde internet yoktur ,oyle olmus olsa insan bi yatmadan once bile acsa yeter,ben nmesela basinda oturamiyorum ,az bisey acip cevap yazip kapatiyorum
neyse canim islerini halletsin mutlu olsunda nasil olsa gelir oda
bu arada ehliyet icin tekrar gozun aydin olsun canim optummmmmma.s.a.s.
gelinligini kiralaman en dogrusu turkiyede bile olsa basa bela oluyo ben iyii almamisim banada al dediler ama hic grek yok,evet canim buranin evleri cok kucuk oluyo ,sanki ben turkiyedeki evlere gidince icinde kosturasim var gibi oluyo :roflol: ,yine burda bizim evimiz iyi bazilarinin evleri hem cukuk hemde mutfak cok dar mesela benim gorumcemin evi oyle mutkakta iki kisi yan yana gecemiyo ,benim istedigim genis olcak ozellikle mutfak ,bizim turkler mutfaga duskun oyuzden mutfak buyuk oluyo ,bunlar fazla ugrasmadigi icin kucuk yapiyolar bence
evliligimin ilk zamalari guzeldi ,bazi seyler atlattim oyuzden biraz soguk konusuyorum evlilik hakkinda ,zaten suanda esimin ailesiylede aram iyi degil yani moralim sifir diyebilirim ,valla gulmeyi unuttum diyebilirim ,ama burda guluyorum iyiki varsiniz gercekten sunda konustugum tek siz varsiniz ,sizin mutlulugunuzla bende mutlu oluyorum inan buna ,esime soyluyorum bak u arkadasin nisani oldu falan diye oda diyo sen niye bukadar seviniyon sanki sen nisanlaniyomusun gibi diyo :roflol:,guzel dostluklar elde ettim iyiki bu siteye uye olmusum
kocan tam olarak ne zama geliyo kiz ,biraz gelince kalsa bariya benimki geldiginde 1 aydan asagi kalmazdi insallah seninkide oyledir
cok cok optum canim seni gorusuruza.s.a.s.
a.satalim kiz ben az attim ya nisanda))
ben paris de dogdum orda buyudum tanidiklarimiz çok, ama sanirim almanya ya gideriz, orda akrabalarimiz var, halam, amcam, nisana gelemediler, halam hasta maalesef amcamda kuçuk bi kaza geçirmisti hem geçmis olsuna gideriz hemde onlarla hasret gideririz insallah. bence daha iyi. kismet olursa cuma sabahi çikariz yol pazartesi aksami da doneriz.
vallaha ehliyet zor ama sart !
en kisa zamanda alin kizlar iyi olur, hadi sonra kutlama yapicaz :dance:
fotolar gorunmuyor galiba, birsey dememissin
bi daha bakiyim ben sunlara
opuyorum canim seniiii
yine yaz tamammi
ne guzel kaynatiyoruz kizlar helal olsun bize iyice abone oldum yaw bu siteye :) :)
ay evet ya türkler için mutfak çok önemli eşimin tuttuğu evde küçük ama o kadar değil bana kameraya çekip yollamış gördüm çok sevimli yol üstü mutfağıda evet küşük ama en azından bir masa falan sığdırabilirm.öyle yani.canım benim anladım zaten o kadar umutsuz yazıyorsunki kayınvalidenlerlede yaşadığını biliyorum tahmin etmiştim.neden onların yanında oturuyorsunuz ya başka bi eve çıkmak için eşinle konuşsan gerekirse ikna etsen.maden mutsuz oluyorsun onların yanında.emin ol bende eşime söylüyorum sizi anlatıyorum bazen.eşim martın 30 unda gelecek ve 3 hafta kalacak.ben şimdiden düşünüp kendimi heyecanlandırmamaya çalışıyorum ama o günleri geçiremiyor daha şimdiden çok sabırsızlanıyor.valla bende iyiki üye olmuşum bu siteye sizleri tanıdığıma çok seviniyorum görüşürüz canım benim öptüm