Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

yarlim canim ya valla seni bekliyoduk aceba neler oldu diye ,cok merci kiz biz sana sormadan tek tek anltmisin zaten yazmasan bizim sorularimizdan bikardin
sen anlatmisin bende tek tek gozumden gecirdim ,yani bede yasamis gibi oldum ,allah omur boyu bozmasin mutlulugunuzu ,bide sansindan nisanlinin dogum gunude ayni denk geldi oda harika bisey tabi,desene cok romantik bi nisan oldu valla sevindim ,merakim gecti
bide resimleri eklersen tam olcak galiba:roflol: avatar bolumune resim koymusun ama net gozukmuyo ,canim oncede dedim gibi yukardaki resimler albumler bolumune koyarsan biz ve kk uyeleri bu mutlu gununu gorur ,cevapta yazarlar nasil oldunu
optum canim tekrar tekrar mutluluklar diliyorum sanaa.s.a.s.a.s.a.s.

fistigim merhabaaaa
ozlediniz dimiiiii :1hug:
tamam koyarim merak etme kizz, bakalim begenecekmisiniz ama sunu merak ettim, nereye koysam acaba herkesin gormesi için aslinda pek de herkesin gormesini istemem ama...utandim mi neee ))
dur bakalim ne yapabiliriz
optum canim seniiiiiiiiiii

yaralııııııııııııııııım canım benim hoşgeldin ayy canım öyle güzel geçirmişsinki nişanını inşallah düğününde böyle olur hayatın böyle olur.en kötü günün öyle olsun canım.valla bizim sorularımız baya vardı iyikide sen herşeyi anlatmışsın da biz rahata kavuştuk baya meraktaydık.allah mutlluğunu daim etsin canım.yaaaa bak bizim ortak noktalarınız giderek çoğalıyo hem konyalıyız hem fransalıyız hemde zevklerimiz aynı :)))başka varmı acaba.kız fotografları koyacan haa tamammı.valla nereye istersen oraya koy benim için farketmez ben görebileyimde seni :))avatarındaki resmini gözüme soktum görebilmek için allahım pekte tatlı bir hanımefendisin ya.jeyyar.evet canım bende ehliyetten geçtim çok şükür kocacıkta gelecek ama günler geçerse:bbo: nişanlının ailesi nereli onlardamı konyalı.ne düşünüyorum biliyomusun yaralım strasbourgda bizim kocaların tanışma imkanı yüzde kaç acaba tanışmış olabilirlermi.hani orada türkler genelde birbirlerini tanıyolarmış ya ondan merak ettim.
canım beniim mutluluğun yazdıklarından belli oluyor o mutluluk yazdıklarından bizede geçti öpüyorum canım seni hep böyle mutlu ol emiiiiiia.s.

cappadocia cıım kız bu tuba nerelere gitti ya bi gelseydide bide onunifadesini alsaydık yahu kaçırdılarmı yoksa kızı :)))

canım beniim mutluluğun yazdıklarından belli oluyor o mutluluk yazdıklarından bizede geçti öpüyorum canım seni hep böyle mutlu ol emiiiiiia.s.

canimmmm, tesekkur ederimmmm dileklerin için vallahi siz boyle yazdikça ben daha bi mutlu oluyorum ))
nerelerdeydin sen dun yaahuu ? kayiplara karisti dedim herhalde
bakiniz resimleri buraya koyuyorum....

bakalim begenecekmisiniz acaba....

acaba burdan gosterilirmi ki foto bilmiyorum ama deneyelim bakalim

bu arada, vallaha belki bizimkiler taniyorlar birbirleriniz...:-D
benim nisanlim yozgatli.
kiz fotolari gorur gormez soyle bana tamammi ????
opucukkkkkkkkkkkkk

ay ay insallah alirsin canim ya daha ne kadar gideceksin code dersine ?
direksyonu turkten geçebildigini bilmiyordum...:uhm:
annemde ehliyet almaya çalisiyor, ilk sinavda 1 faute (hata) yuzunden kaybetmisti, o gun bu gun moreli bozuk, zorla goturuyorum derse, ama anlattigin gibi, hababam sinifi geçti yani, o kadar kalabalik ki bende o zamana kadar kitap okuyorum iste.
code u alanlar da mecburen fransiz okulundan geçiyorlar direksiyonu....
annem fransizca yi super de olmasa konusuyor o yuzden problem degil onun için ama burda konusmayanlar, nasil yapiyorlar merak ettim...
asi sen nerde oturuyorsun ?

canimmm, ben oyleyim iste birseyi detayla anlatirim )
simdi benim stresi unuttuk geçirdik senin asiyle ehliyet stresine girdik, pinarcim kazandi, hadi kizlar sizde geçinde soyle topluca bir eglence yapalim :-DD

bu arada, bu haftasonu evde su konu tartisiliyor, 4 gun tatilimiz var, acaba almanya ya mi gitsek, paris e mi gitsek....:uhm:
ay ben bi kahve aliyim hadi kizlar kolay gelsin hepinize opuyorummmm

cappadocia cıım kız bu tuba nerelere gitti ya bi gelseydide bide onunifadesini alsaydık yahu kaçırdılarmı yoksa kızı :)))

pinarcim ya vallaha kayboldu bu kiz ,o kesin buraya gelmistirde aceba neden giremiyo ,belkide evde internet yoktur ,oyle olmus olsa insan bi yatmadan once bile acsa yeter,ben nmesela basinda oturamiyorum ,az bisey acip cevap yazip kapatiyorum
neyse canim islerini halletsin mutlu olsunda nasil olsa gelir oda
bu arada ehliyet icin tekrar gozun aydin olsun canim optummmmmma
.s.a.s.

gelinligini kiralaman en dogrusu turkiyede bile olsa basa bela oluyo ben iyii almamisim banada al dediler ama hic grek yok,evet canim buranin evleri cok kucuk oluyo ,sanki ben turkiyedeki evlere gidince icinde kosturasim var gibi oluyo :roflol: ,yine burda bizim evimiz iyi bazilarinin evleri hem cukuk hemde mutfak cok dar mesela benim gorumcemin evi oyle mutkakta iki kisi yan yana gecemiyo ,benim istedigim genis olcak ozellikle mutfak ,bizim turkler mutfaga duskun oyuzden mutfak buyuk oluyo ,bunlar fazla ugrasmadigi icin kucuk yapiyolar bence
evliligimin ilk zamalari guzeldi ,bazi seyler atlattim oyuzden biraz soguk konusuyorum evlilik hakkinda ,zaten suanda esimin ailesiylede aram iyi degil yani moralim sifir diyebilirim ,valla gulmeyi unuttum diyebilirim ,ama burda guluyorum iyiki varsiniz gercekten sunda konustugum tek siz varsiniz ,sizin mutlulugunuzla bende mutlu oluyorum inan buna ,esime soyluyorum bak u arkadasin nisani oldu falan diye oda diyo sen niye bukadar seviniyon sanki sen nisanlaniyomusun gibi diyo :roflol:,guzel dostluklar elde ettim iyiki bu siteye uye olmusum
kocan tam olarak ne zama geliyo kiz ,biraz gelince kalsa bariya benimki geldiginde 1 aydan asagi kalmazdi insallah seninkide oyledir
cok cok optum canim seni gorusuruza.s.a.s.

baksana bende oyleyim ,pinara diyorum benmi yaziyorum bi uzun diye ama sizde oylesiniz,pinarin dedigi gibi yaziyoruz boylede bide bir araya gelipte konussak neolur bilmem bizi kimse durduramz heralde:roflol:
evet canim simdide asiyle benim code stresinde baklim ne yapcaz insallah pinar gibi bizde kazanirizda hepimiz birlkte soyle bi gobek aratiz:teytey::teytey::teytey::teytey::roflol:
oh ne guzel bide nisan dogum gunu arkasina tatil gidin kiz sizin icinde iyi olur ,ben yeni geldim almanyadan annemin yanindaydim 3 gu kaldik geldik,sizinde almanyada tanidikmi var yoksa gezmeye falanmi ,canim senin icinden en cok neresi geciyo ,bence gormediginiz bi yere gidin derim
desene bu hafta sonu bitince yine senin guzel haberlerini duycaz sevincez
hadi optum canim benim tekrar gorusuruz yine
a.s.a.s.

a.satalim kiz ben az attim ya nisanda ))
ben paris de dogdum orda buyudum tanidiklarimiz çok, ama sanirim almanya ya gideriz, orda akrabalarimiz var, halam, amcam, nisana gelemediler, halam hasta maalesef amcamda kuçuk bi kaza geçirmisti hem geçmis olsuna gideriz hemde onlarla hasret gideririz insallah. bence daha iyi. kismet olursa cuma sabahi çikariz yol pazartesi aksami da doneriz.
vallaha ehliyet zor ama sart !
en kisa zamanda alin kizlar iyi olur, hadi sonra kutlama yapicaz :dance:
fotolar gorunmuyor galiba, birsey dememissin
bi daha bakiyim ben sunlara
opuyorum canim seniiii
yine yaz tamammi

ne guzel kaynatiyoruz kizlar helal olsun bize iyice abone oldum yaw bu siteye :) :)

canım benim fotografların görünmüyor yaa yada benmi göremiyorum şunlara bi el atta görelim ölmeyelim meraktan
eşime bir sorayım bakalım yozgatlı tanıdıkları varmıymış. ben buralardayım ben canım dün işten gelince misafirler geldi eve giremedim çokta yorgun hissediyordum kendimi erkenden yattım ama buradaım merak etme bırakmam sizi hadi hadi şu fotoğrafları düzeltte koy olurmu

evet ya o gelmiştir fransaya e napsın kız yaa daha kocasına doymadan bizimlemi uğraşsın.az doysun bakalımda gelir sonra dimi.yeni evlileri rahat bırakalımtatlicadiarzu sanırım evlerinde internet var çünkü tuba nişanlımla internetten konuşuyorum falanda diyodu ama bilemem tabi belkide bi cafeden falan konuşuyodu.çok sağol canım inşallah darısı sizin başınıza sizde alırsınız inşallah öptüm

ay evet ya türkler için mutfak çok önemli eşimin tuttuğu evde küçük ama o kadar değil bana kameraya çekip yollamış gördüm çok sevimli yol üstü mutfağıda evet küşük ama en azından bir masa falan sığdırabilirm.öyle yani.canım benim anladım zaten o kadar umutsuz yazıyorsunki kayınvalidenlerlede yaşadığını biliyorum tahmin etmiştim.neden onların yanında oturuyorsunuz ya başka bi eve çıkmak için eşinle konuşsan gerekirse ikna etsen.maden mutsuz oluyorsun onların yanında.emin ol bende eşime söylüyorum sizi anlatıyorum bazen.eşim martın 30 unda gelecek ve 3 hafta kalacak.ben şimdiden düşünüp kendimi heyecanlandırmamaya çalışıyorum ama o günleri geçiremiyor daha şimdiden çok sabırsızlanıyor.valla bende iyiki üye olmuşum bu siteye sizleri tanıdığıma çok seviniyorum görüşürüz canım benim öptüm

bencede canim almanyaya gidin parisi nasil olsa gordun veya gorursun ama bide oraya gitmek icin bak sebebleriniz varmis ,uzuldum canim kaza yaptina durumu nasil insallah kotu degildir ,en iyisi hep gezin hem hasta ziyareti yapin
evet ,ben buraya gelmeden once bukadar gerekli olcani tahmin edemiyodum turkiyede bukadar lazim olmuyo burda cok lazim ,benim suan ihtiyacim yok arabaya ,zaten is yerimiz 10 dk lik yuruyerek ,suan gerek olmasada ,ilerde cok lazim olcak ozellikle cocuk falan olduktan sonra bu bos zamaninmda gidiyorum bakalim insallah girerim sanirim nisanda gircem sinava
evet canim resimler gorunmuyor neden bilmiyorum ,bende buaraya bisey eklicem ekliyorum cimiyor neden aceba sitedei sorun var bilmiyorum daha once ayni yontemle oluyodu simdi olmuyo ,bi sormak lazim
eminim resimler haikadir ,gormeden tahmin edebiliyorum ,optum canim gorusuruz yine byea
.s.a.s.

ne guzel kaynatiyoruz kizlar helal olsun bize iyice abone oldum yaw bu siteye :) :)

tabi boyle kaynatiriz iste bizde boyle cene varken kaynaya kaynaya bitmez insallah:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende aynen internette baska hic biyere girmiyorum dogrudan msn ve burayi aciyorum ,burda zaten hepsi var ne gerek var baska sitelere degilmi yani:dance:a.s.a.s.

bekliyoz bakalim tubayi ,iyi bi gesin gorsun ozlemini gidersin ,evliligin tadini cikarsin ,sonra zaten kendiliginden gelir o ,baksin esi ise gidipte evde yanliz kalinca neyapcak dogrudan kadinlar kulubune gircek:roflol::roflol::roflol:
benim ev genis olcak ve aydinlik ,degilse dar ve karanlik evde bana daralti gelir ozellikle mutfak hem buyuk hem aydinlik cunku mutfakta zamnimi cok geciririm biseyler yapmayi cok severim ,sizde ilk once orda oturursunuz insallah sonra daha genis evecikarsiniz
canim ya esime soyluyorm zaten oda biliyo istiyo ayri olmayida bizim isler biraz karisik ,babasi turkiyeden emekli o gidiyo devamli annesi burda kaliyo annem yanliz kalir diye ,vede annesininde burda emekli olmasina bikac sene ver onlar emekli olunca turkiyeye gitmeyi dusunuyolar yani 6 ay orda 6 ay burda onlar giidncede bu ev bos kalcak ,esim diyo hem kendi evime hem bu eve bos yere para vercem diyo ,bende istiyorum bana ait ev olsun sonucta onlar yine gelcek buraya diye ,bide akraba oldugumuzdan dolayida israr edemiyorum ,malesefki olan aileye olmasin diye ,iste ev icinde durum boyle ,bu konuyu fazla acmak istemiyorum ,buraya sevincle giriyorum ,zaten gun icerisinde bunlari yasarken ,burdada aynisini tekrarlamayim ,merci arkadasim yazdigin icin ,bak nasilda farkettin cin gibisin ha sende:roflol::roflol:
ay kiz az kalmis esin gelmesine insallah gunler cabuk gecer ama esin gelince gecmesinya,esasinda simsi beklerken gecmi ,o gelince gunler hemen geciyo tam tersi ,canim ya esnin bu gitmesinde sanirim goturme sansi yok seni,sizin isler ne durumda daha beklicekmisiniz ,bende iyiki uye olmusum birsuru arkadasim var ,bu siteden baska hic bi yere girmiyorum ,optum canim benim insallah yine gorusuruza.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…