canim yazidigina sevindim !!!!
bizim nisan disarda degil sadece fotograflar disarda olacak, suan biraz gunes asti insallah cumartesi daha guzel olur. dugun tv de hiç aklimiza gelmedi ki dugun için insallah.
benim nisanlim ambar sorumlusu, birde ambalaj isleriyle ugrasiyor, 5 kisilik ekibi var iste onlarin islerinin duzenli olmasini kontrol ediyor. sirketlerimiz ayri biz onlarin musterisi olmus oluyoruz ama sirketler ayni arsada.
nisan fotograflarimiz çiksin koyarim tabiki neden olmasin. aslinda evet avatarima koysam iii olur ben seni gordum çok guzel bir kizsin masallah !!!
nisan elbisem...altin renginden. iki parça ama pek iki parça gibi durmuyor. ust tarafi hafif dekolteli, sadece sag tarafta askisi var diger tarafta yok. hep elde islemeleri altin renkli pullarla ve ortasinda tulden gul var. etegi ise kabarik ve kat kat. eteginde iki modeli var, yan tarafi duzenli kat kat bir biçimde cunku ustunde buyuk gulu var; elbisenin diger tarafi ise aralikli tutturulmus bir modelde(bilmiyorum anlatabildim mi). satenden kisa ve islemeli bolero var, baba eldivenler dikti parmaktan geçmeli, bide iste elbisenin gulunden ayri birgul daha var oda saçim için..iste bu kadayyyyy
ne kadar açik sekilde anlatabildim bilmiyorum ama ben elbisemi çok çok seviyorum
)
seninkinide gorelim kizzzzz
gelinliklere bakiyormusun ? nasil bir model var kafanda ?
optum seniiiiiii biraz çalisip yine girerimmmmm